Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 060
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
mariposa841,изчакай до вторник поне щом са 3дневни и тогава пусни кръвен. Аз с този + тест на 5 дневните съм някакво нелепо изключение,попринцеп на 5дневни се прави пиклив на 9-10ти,а ти с 3дневни на 8ми се притесняваш. Simple Smile Имай търпение,нищо не значи за момента този тест. ❤

# 511
Момичета, от вчера, от време на време имам нещо като много тъпа болка, неразположение в ляво някъде към яйчника. Чудя се дали да отида до док. утре или е нормално.  Днес ми е 10ти ден, като не броим деня на трансфера.
Какво мислите?

# 512
  • Ст. Загора
Здравейте,
за статиката: домашен тест на 12 ден след трансфер на 2 дневен ембрион: отрицателен.
Ще пусна днес и един кръвен, за да спра с чиста съвест лекарствата.
Успех на всички в борбата и да има само положителни тестове и емоции!!!

# 513
CapricornS, не ти ли е рано още за 2-двудневен?
За статистиката също, 2 5-дневни на 11-ти ден - отрицателен Sob
Има ли група на неуспелите засега? 

# 514
Здравейте,
за статиката: домашен тест на 12 ден след трансфер на 2 дневен ембрион: отрицателен.
Ще пусна днес и един кръвен, за да спра с чиста съвест лекарствата.
Успех на всички в борбата и да има само положителни тестове и емоции!!!

Здравей,
недей да бързаш със заключенията.
Според мен 12 ден на двудневен ембрион  е рано за домашен тест.
Аз направих тест на 15-ти ден от трансфера на 3 дневени и чертичката беше много бледа.Днес направих нов на 17-ти ден и вече определено е доста по-видима.

# 515
Момичета на 6/02  чхг ми беше 56.
Днес пуснах пак 08/02 и направо е скочил - 281

Да се радвам ли, да се тревожа ли и аз не знам хах

Петък беше 281, а днес ми е 1485. Има огромно нарастване. Днес ми е 14 ден на 5 дневен зет бластоцист
Ох това добре ли е...

# 516
  • София
да, добре е, даже идеално Simple Smile

# 517
Момичета, за съжаление моя кръвен тест е абсолютно отрицателен, дори и грам имплантация не е имало. Съкрушението вече си го изживях 2 дни по-рано. Днес като че ли го приех нормално. Единственото, което ме побърква е къде по дяволите е станала спънката - идеална лигавица, хубави ембриони, безпроблемен трансфер, имунология и хормони в норма, НК клетки даже на долна граница, абе всичко всичко наред и пълна греда. Не знам вече какво изследване повече да пусна, че да видим от къде ще изкочи заека.

# 518
ПИД правихте ли?

# 519
Категорично ме отрязаха, защото казаха, че имам само 4 ембриона и при такава бройка не правили ПИД - рискът бил голям. Замислям се обаче дали за останалите ми 2 ембриона да не настоявам за ПИД, защото ако им има нещо на ембрионите за какво изобщо да правим следващ трансфер. Генетичката ми обясни, че дори да се направи ПИД може да не се види нещо, което впоследствие да изкочи и така само ще се рискува да се увреди ембриона.

# 520
Къде ви го казаха това? newsm78

Моите ембриони винаги са не просто красиви, те са най-красивите на света! И на ПИД винаги са оле, майко Shocked За справка: правя ПИД след ЕЦ, така че 1 по 1 замразяваме. Не виждам как 4 е малка бройка. Аз, ако имам толкова накуп, ще съм като спечелила от лотарията Grinning

# 521
  • Бургас
Къде ви го казаха това? newsm78

Моите ембриони винаги са не просто красиви, те са най-красивите на света! И на ПИД винаги са оле, майко Shocked

Същата работа и при мен ... едни оценки валят 100/100т , 6АА , 6АВ , не могат да ги нахвалят и после докато чета репортите от PID не знам в коя дупка да се скрия.

И какво значи 4 ембриона да са малко ... та дори и от финансова гледна точка всичко над 3-4 ембриона започва да тежи.

# 522
Момичета,отчет - 7ми ден на две 5дневни - 127.400. 😊 Още не съм се развълнувала,много е раничко- ще следя как нараства. А и горчивия вкус от извънматочната..някак докато не чуем сърчице и не видя,че е там,където трябва не мога да го асамилирам.
mariposa,не се отчайвай!Имаш още цели 4 ембриона-това са си 2 трансфера. Сигурна съм,че ще се получи! Изживей си го и с нови сили напред! ❤

# 523
Браво! Страхотен резултат!

# 524
Момичета,отчет - 7ми ден на две 5дневни - 127.400. 😊 Още не съм се развълнувала,много е раничко- ще следя как нараства. А и горчивия вкус от извънматочната..някак докато не чуем сърчице и не видя,че е там,където трябва не мога да го асамилирам.
mariposa,не се отчайвай!Имаш още цели 4 ембриона-това са си 2 трансфера. Сигурна съм,че ще се получи! Изживей си го и с нови сили напред! ❤

Страхотна новина Fireeee. Чудесен резултат. Аз днес съм с 1485 и аз няма да се кротна до 27, когато ще сме на преглед.
Дай боже на всички да видим тъптящо сърчице или сърчица и до финал 😍🤗🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт