Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 014
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета,искам да попитам тези от вас с положителни резултати,на накой случва ли му се да има сърцебиене и дали е възможно да е от Утрогестана?

# 571
Аз още го ползвам и нито първия, нито сега с + резултат нямам такъв проблем. Защо мислиш че е от него?

# 572
Аз още го ползвам и нито първия, нито сега с + резултат нямам такъв проблем. Защо мислиш че е от него?
Днес се рових из интернет и попаднах на стари теми от минали години,в които момичета пишеха че имали сърцебиене и било от Утрогестана

# 573
Аз имах сърцебиене три дни след трансфера. Дори до болница стигнах. Падаше ми кръвното, а пулса ми беше 150. После се нормализира. Лекаря каза, че е от стимулацията/ аз бях на свеж/. Според мен може да се дължи и на импалнтация. Не е от лекарствата - като прогестерон или аспирини и фолиева и т.н.

# 574
  • София
По-скоро от естрофема

# 575
Аз също 2-3 дни след + тест имах сърцебиене.

# 576
Дано ти мине, аз също не мисля че е от Утрогестана.

# 577
При мен премина вече, забелязах, че докато пиех Естрофем, кръвното ми беше една идея по-високо , така че най-вероятно той оказва влияние.

# 578
Аз също се надявам да мине,не ми става лошо просто леко неприятно,и е от време на време.На преглед съм чак на 23.02.

# 579
Аз забелязвам,че последните няколко дни имам леки боцкания в областта на слънчевия сплит (на 3-4 пъти ми се случи) за по няколко секунди. Неприятно е,нямам представа на какво се дължи.🤔

# 580
Аз също се надявам да мине,не ми става лошо просто леко неприятно,и е от време на време.На преглед съм чак на 23.02.

Bubolina87 аз съм на 27 на преглед за сакче и сърчице Hug
А аз слагам хиляда неща и никакви симптоми нямам.
Може би на всяка различно се повлиява било то симптоми на бремрнност или лекарства Blush
Успеххх

# 581
9 ден след трансфера - ЧХГ - 78.
Това е чаканият резултат.
Малко е...

# 582
Съвсем си е добре резултата. След 2 дни виж как се удвоява. Честито  bouquet

# 583
9 ден след трансфера - ЧХГ - 78.
Това е чаканият резултат.
Малко е...

Аз бях с 55.
Страхотен ти е резултата 😍

# 584
Момичета имам въпрос (може и да е тъп,но много ми е интересно дали е така).?Ако на 6 ден се направи кръвен тест и той  е  30 ,това означава ли,че на 4 ден е бил 15...?🤔И ако е така то значи,че с пиклив тест ще се види бледа чертичка нали?

Общи условия

Активация на акаунт