Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 166 173
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 625
И на мен не ми дава

# 2 626
https://
За нищо, Таня67.
Аз днес взех от Юск с ваучера, халат за баня на ММ и доплатих само 10 лв.
От Лили използвах отстъпката от 10% и купих АМ за племенника. Навсякъде по магазините е лудница.
от лили искат ли разпечатка на кода?
Може ли линк за играта на Лили

# 2 627
Таня67,знам че ти е далече,но в К.в О.К.-на Кукуряк днес към 16 ч.имаше поне 30 пак.брашно с книга.Повечето хора,гледах че взимат единични пакети или това от 5 кг.за дома.

# 2 628
  • София
_Bella_Mi_, заповядай
https://www.edna.bg/lillykolednaigra

# 2 629
Как така ви дава да въртите колелото на НЛ?  Аз пробвам всеки ден и не ми позволява.

# 2 630
Ще пращам писмо на английски на Лаваца и Кока Кола в централните им представителства. Който иска да се включи да ми пише на лични имената си на Латиница. Празници са, но трябва да се действа. В първият им работен ден да го прочетат.

П.П. Изпратих вече мейла. Благодаря на отзовалите се! Като получа отговор ще ви уведомя.

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 08:32 от Pepich

# 2 631
  • Велико Търново
ММ е с ваучер наистина, получи мейл. И не, не пише номер на бележката, с която е спечелил. Аз знам коя е, защото имам една за него и една за мен, но му казах да напише отговор да му кажат номера на печелившата бележка. Да видим какво ще отговорят 🙂
За НЛ- на неговия профил се падна депозит, не го направихме. Сега му даде да върти пак, но пак му се падна бонус, че даже и 100 лв сега. На мен ми пише, че съм изиграла бонуса си. Та явно това ще е - които сме взели бонуса, приключваме 🙄😕

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 18:54 от bubalesa

# 2 632
Аз нямам мейл. Може пък да е съвпадение на имената. Но аз съм с продукти, не ваучер.

# 2 633
Аз му хванах цаката, на "моят бонус" пише кога изтича, при мен беше 16:20 някъде, след това ми даде да въртя колелото, вижте кога ви изтича предишният бонус.

# 2 634
  • при късмета
На мен не ми дава да въртя колелото, а със сигурност миналата събота изтеглих бонуса по-рано. На единия профил изобщо не се възползвах от бонуса, още стои същия, без никакъв час, дори дата няма кога изтича

# 2 635
Не знам защо така се получава, аз по това се ориентирах и ми даде да въртя колелото, приятелка сподели, че при нея не става, но тя е депозирала предния път, много е тъпо това, сега да речем, че реша да депозирам тези 40 лева и ги изиграя и не спечеля нищо - какво правя? Щеше да е добре да може всички да се възползват отново от бонусите.

# 2 636
  • София
Спечелила съм от Милка. Heart Eyes

# 2 637
  • Вестерос
Въртях колелото на НЛ, 40 кинта иска да депозирам, има да вземат, ще чакам другата седмица да видя какъв ще ми е късмета.
И на мен това ми се падна, но на майка ми 100 лв бонус + 30 игри на детелинките. От детелинките 3,60 имам, 100 лв май няма да мога да го превъртя. Sad

# 2 638
Спечелила съм от Милка. Heart Eyes
Къде публикуват печелившите?

# 2 639
  • Вестерос
Как така ви дава да въртите колелото на НЛ?  Аз пробвам всеки ден и не ми позволява.
Като не ми даваше, бонусът си стоеше и ми пишеше, че важи до 16:00 часа на 22, демек до днес и след това пак ми даде да въртя. Точно една седмица ми стоя. Сега новите ми пише, че са до 29.12.

Общи условия

Активация на акаунт