Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 860
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 925
  • София
На мен не ми зарежда сайта на София мел,но предполагам пращат мейл ако си спечелил?

Скрит текст:
Веселин Георгиев

подари любов на

Дафинка Николова

Марио Ценовски

подари любов на

Силвия Шерева

Десислава Иванова

подари любов на

Веска Илиева

Илияна

подари любов на

Красиела Ненова

Надка Чонова

подари любов на

Делка Недева

Костадин Манчев

подари любов на

Адриана Манчева

Наталия Георгиева

подари любов на

Мегалина Патова

Теодора Кържина

подари любов на

Николай Кържин

Петра Димитрова

подари любов на

Пламена Петрова

Марта Шошева

подари любов на

Любомила Боткова

Сияна Николова

подари любов на

Мариан Атанасов

Деляна Янкова

подари любов на

Явор Янков

Мирела Карева

подари любов на

Владимир Стефанов

Диана Желева

подари любов на

Теодора Желева

полина панайотова

подари любов на

Керанка Андонова

Захари Любомиров

подари любов на

Диляна Данчева

Мария Палаханова

подари любов на

Владимир Попов

Роза Патаринска

подари любов на

Анелия Христова

Ваня Георгиева

подари любов на

Венета Георгиева

Ирина Бонева

подари любов на

Мариана Бонева

Живка Станева

подари любов на

Даниел Станев

Инна Петрова

подари любов на

Вероника Малинова

Елисавета Славева

подари любов на

Петър Славева

Ивелина Димитрова

подари любов на

Диана Димитрова

диляна нейчева

подари любов на

симеон методиев

Моника Карамитева

подари любов на

Аделина Карамитева

Здравка Костова

подари любов на

Латинка Костова

Димитринка Петрова

подари любов на

Роза Соколова

Иво Рашков

подари любов на

Ваня Делова

Антон Гасеров

подари любов на

Кремена Димитрова

# 2 926
Благодаря много,няма ме.

# 2 927
Много ми върви тия дни ще пусна тото. С Actifry  съм от София Мел, с една бележка, и пуловера с един код го спечелих.

# 2 928
  • В страната на бурите
Момичета и аз съм с хлебопекарна. Мнооого съм щастлива, май това ми е най-голямата награда. Ще е за майка ми подаръка - за нея беше и посланието ми! С 1 бележка съм. И 1 бях регистрирала в началото на играта.

# 2 929
  • София
Честито на печелившите. Всичко е въпрос на късмет. Аз и ММ сме общо с около 20 бележки, баща ми е с 4-5 и нищо. То и на миналата им игра бяхме с над 40 кода и нищо. Явно това не е моята игра. Blush

# 2 930
Честито на всички! Доста хора сте се похвалили от София мел! Аз съм пас, но бях само с една бележка. Зарадвах се като видях, че наградите не са обрани от клана, а сега като виждам, че и сред вас има доста печеливши още повече се радвам.
За тази година вече не участвам никъде, но като цяло съм доста доволна. Ще питам като малоумна другия месец като ще трябва да подавам декларацията 🤣 Но това да са ни проблемите и през следващата.

# 2 931
  • София
Печелившите от днес на Пикантина.
Някой следеше къде Фамилията печелят награди над 30 лв. Тук го има Миро.
https://picantina.bg/promo/winners?fbclid=IwAR1F255FEVcNAj5ubLgS … R3yOd_aFfXL8b87Ww

# 2 932
  • Елхово
Спиди ми донесе наградата от Кармела

Възглавничката ми от Кармела

# 2 933
Честито на всички ви!Аз съм с възглавничка от ментос,дори не се надявах,че бях с една бележка и също шейна от Престиж.Пожелавам ви много късмет през Новата година,като направя равносметка за себе си,старата си беше щедра от към награди!....ще помагате с данъчната декларация Joy

# 2 934
https://picantina.bg/promo/winners?fbclid=IwAR1F255FEVcNAj5ubLgS … R3yOd_aFfXL8b87Ww
  не е същия! Не е Димитров или Пенев

# 2 935
  • София
Напиши в търсачката това име и ще видиш, ме и то е от тях. Мирослав Михайлов и Мирослав Маринов също.

# 2 936
Може и той да е често печеливш, но мисля, че не е от семейството на Руска Пенева. Може да е в групата, но не им е роднина, а може и да се лъжа

# 2 937
Възможно е да са братовчеди, но определено имат някаква връзка. В почти всички игри присъства въпросният с останалите, дори в последната с НЛ и Фантастико. За да имат цяло тесте, значи наистина са връзкари и имат техен човек във Фантастико. И не знам защо все пропускате Борисови и Асенови, те са към тях също и обраха наградите от Пикантина и куп други игри. За измамите в игрите не може да се направи много, но преполагам, че въртят и други далавери, които са незаконни и там ми е надеждата. В затвора няма да ни взимат наградите под носа Smiling Imp

# 2 938
Търсих посланието и ми направи впечатление колко много любов струи от Митака към Руска и не само.Joy

Ще пукна от кеф, ако  не спечелят нищо, кой знае колко бележки имат завалиите. Смятам да се включа още един път за последно, ще играем за кухненски робот, мал шанс, но да се пробвам, с актито извадих късмет де.

# 2 939
И този е от техните, навсякъде, където печелят от клана и него го има по няколко пъти. Даже съм споделяла, че мисля че Мирослав Михайлов и Мирослав Мартинов са едно лице, прави като Пеневи/Димитрови с името.

Аз спечелих от Пикантина подправки, в условията пише че за наградата се издава сл.бележка, но когато ми писаха ми искаха само име, адрес, телефон и снимка на касова бележка. Изпратиха наградата само след 2-3 дни, така че тази награда не се води над 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт