Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 166 147
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 670
Няма как да се угоди на всички. Аз от темата разбрах за НЛ и да ви кажа съм напред, два пъти съм депозирала, но тези 20 лева ги избих десекратно да кажа с цели 400 и кусур съм напред.
И аз не участвам в повечето игри, които се коментират, но това не ме дразни.

# 2 671
От HiPP са много бързи, след като им пратих данните си на следващия ден получих наградата (плюшена играчка) Simple Smile

Още нямам мейл от лаваца (сигурна съм, че е моето име, ако не получа до няколко дни ще им пиша)

Весели празници на всички Simple Smile

# 2 672
Игра на Лили Дрогерия във фейсбук с награди - парфюми: http://www.lillydrogerie.bg/lilly-aktualno-293-%D0%98%D0%93%D0%A … %82_Betty_Barclay!

# 2 673
  • Вестерос
На мен спряха да ми изскачат игри във фб. Много странно.
Снощи 5 часа съм играла на НЛ и до 40% ми е бонуса, ужас, много бавно върви. Но и ми останаха към 40 лв, няма да мога да го превъртя най-вероятно.

# 2 674
  • София
Вчера спечелих гиф карта за 50 лв от Мол Пловдив. При покупки за 150 лв от максимум 3 бележки се тегли кутийка и подаръците са гифт карти или шоколади. Много съм доволна, дадоха ми и служебна бележка, но казаха, че няма да се плаща дънък, само трябва да се представи.
В Инмедио имаше игра- купуваш 2 бутилки с кола и може да спечелиш одеало или нещо друго. Жената си призна, че имат карти, но нямат награди и не взех.
Взех си и коледна играчка за продукти на Милка над 6 лв.

# 2 675
  • Варна
Спаркс по кое време теглят пуловерите и шапките? За пръв път реших да се включа чак на последното теглене, сега гледам, че са ми занулили билетите, а няма обявени печеливши за 21-ви.

# 2 676
  • София
В Спаркса на 27 ще теглят. Така пише в правилата. До 21 е било регистрирането.
А на който не му харесва нещо в темата да си направи своя и да си я чете.

# 2 677
  • Телиш/Плевен
Предвид, че от месеци не съм депозирала в Националната лотария, не съм и очаквала да спечеля нещо, така че съм доволна от печалбата:

От колелото ми се паднаха 20 лева и ги играх само на "Детелинки на късмета", та от тях е тази печалба.

Весели празници на всички и много късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 2 678
Браво на всички за печалбите и наградите!
На Детелинките хубавото е,че като спечелиш сума от бонус игрите директно отива в баланса,а не в тия за превъртането. 😃 Е аз не успях със 100-те лв,точно ги превъртяхме и останаха 13 лв. Но пък дръпнахме 70 лв от Уинбет. 😃
Иии купих брашно,сложих бележката в количката и е излетяла до като стигна до колата. 😔 Как ще спечеля с една бележка,няма начин. От тия коледни календари и т.н-нищо. Скука.

# 2 679
Момичета подарявам код за 10% отстъпка за магазините на Лили Дрогерие. Който го иска да ми пише.
Редактирам се: Подарих го.

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 17:52 от Pepich

# 2 680
  • Телиш/Плевен

Иии купих брашно,сложих бележката в количката и е излетяла до като стигна до колата. 😔
Аз пък намерих една такава бележка. Grinning След малко ще ти я снимам и пратя. Hug Ако сме съгражданки, може да се окаже точно твоята. Grinning

# 2 681
Ехх Лаленце,благодаря ти,но едва ли е моята,защото ако не се лъжа ти си в Плевен. Аз ходя там често,но на гости и миналия уикенд бяхме там,но сега пазарувах в нашенския ботевградски Кауфланд. ☺

# 2 682
  • Телиш/Плевен
Ехх Лаленце,благодаря ти,но едва ли е моята,защото ако не се лъжа ти си в Плевен. Аз ходя там често,но на гости и миналия уикенд бяхме там,но сега пазарувах в нашенския ботевградски Кауфланд. ☺
Да, явно не е твоята, но няма значение, дано пак ти донесе късмет. Hug Аз събирам всякакви за лотарията на НАП. Grinning Досега не ги бях поглеждала какви са и що са. Сега прерових и останалите, но няма други с брашно.

# 2 683
Момичета подарявам код за 10% отстъпка за магазините на Лили Дрогерие. Който го иска да ми пише.
какъв срок има да се ползва и трябва ли да се разпечатва?

# 2 684
какъв срок има да се ползва и трябва ли да се разпечатва?

Вече го подарих. В имейла който получих не пише срок.

Общи условия

Активация на акаунт