Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 949
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 790
Още тогава си получих мейла за одобрение, просто сега исках да видя как изглежда. Но в "моите послания" го има, благодаря.
При мен напоследък от никъде нищо, единствено музикалната кутия и продуктите на Dove, страхотен подарък и ще се ползва.
И в Юск отварях прозорчета и събирах точки, сега ще видим.
От НЛ също нищо, въртях пак колелото на 2 профила, но пак зареждане.

# 2 791
Купих брашно за играта на София мел - промоционален пакет с книга от Кауфланд - сега гледам , че на бележката пише само брашно за баница - как регистрирате в този случай? И кой плаща данъка при печалба - този , който получава или този, който праща?

# 2 792
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави, и много подаръци от всички игри!

# 2 793
  • при късмета
Купих брашно за играта на София мел - промоционален пакет с книга от Кауфланд - сега гледам , че на бележката пише само брашно за баница - как регистрирате в този случай? И кой плаща данъка при печалба - този , който получава или този, който праща?
Данъка е за този който праща подаръка. А някой вече каза, че бележка с този комплект от Кауфланд му е одобрена

# 2 794
  • Телиш/Плевен
сиси, ако искаш, за по-сигурно можеш да снимаш и пакетите брашно. За данъка вече са ти отговорили.

# 2 795
Честита Коледа на всички!
Момичета, има ли някой друг проблем със сайта на Сушард? Опитвам се да се регистрирам, но не ми приема регистрацията. Постоянно изписва надпис "Всички полета са задължителни", а аз съм сигурна, че всичко е въведено правилно.

# 2 796
Ма Ко, Лале в дъжда  - благодаря ви! Simple Smile

# 2 797
Честита Коледа на всички!
Момичета, има ли някой друг проблем със сайта на Сушард? Опитвам се да се регистрирам, но не ми приема регистрацията. Постоянно изписва надпис "Всички полета са задължителни", а аз съм сигурна, че всичко е въведено правилно.
Аз имам същия проблем. Опитах сутринта и се отказах,както и от всичко останало. 😃
Весела Коледа и от мен на всички! 🎄🥰🎅🏻

# 2 798
  • при късмета
И аз днес взех билети. 2 от съкровищата на фараона. Единия печели 10 лв., другия 50 и има символ за игри в сайта. От там ми даде цели 3 игри, но само 1.50 като печалба

# 2 799
И на мен ми подариха едно билетче днес...имаше цели 3 лв. 🤣

ПС: честита Коледа и от мен!

# 2 800
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи!
Току-що изтърках билетче от 10лв - печели 100 Simple Smile

# 2 801
Честита Коледа! Здраве, благоденствие и късмет!
Аз да се похваля, че спечелих 500-ната си награда, откакто играя. Верно, повечето са дреболийки, но все пак награди.
Тази година най-желаната ми награда бе ръчния часовник от Нивеа.

# 2 802
Честита Коледа! Щастие и здраве ви желая!
Ми и аз да се похваля, до тук - нищичко не съм спечелила😊Ех, излъгах. Спечелих един лигавник+една шапка от ДМ и ваучера, който не знам кога ще получа от JYSK 😊Къде ли не участвах, голям съм карък явно, ама сигурно нещо много голямо ме чака и за това 🤣съм с нищо почти. Ама не можеше ли поне онова, което си плащам да пристигне 😫подаръка на ММ 😭дори и него не можах да "спечеля". Явно ще да е след Н.Г.,ама смятам, че ако е тогава ще взема да го откажа 😡
😊И съвсем ще съм на почти нищо 😔😊

# 2 803
Честита Коледа на всички и от мен! Пожелавам ви много здраве и щастие за вас и близките ви хора!
Искам да питам нещо за mysparx. В моя профил ако искам да купя билет, който струва 100 кр., ми иска 96 кредита. Предполагам, че при по-активните от мен, са по-малко необходимите кредити. До колко по-малко сте стигнали и как?

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 07:55 от Lila7

# 2 804
  • София
Честита Коледа на всички и от мен! Пожелавам ви много здраве и щастие за вас и близките ви хора!
Искам да питам нещо за mysparx. В моя профил ако искам да купя билет, който струва 100 кр., ми иска 96 кредита. Предполагам, че при по-активните от мен, са по-малко необходимите кредити. До колко по-малко сте стигнали и как?
Когато публикуваш мигове получаваш точки за опит. Когато тези мигове станат определен брой ти дават баджове, при всеки даден бадж можеш да публикуваш предизвикателство, което ти носи 7500 точки опит. Колкото повече опит имаш, толкова повече нива се качваш. Колкото по-високо ниво си, толкова по-малко кредита ти трябват за закупуване на билети. Прочети си правилата там подробно е описано, за кое ниво колко опит ти трябва и всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт