Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 922
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 805
Честита Коледа на всички и от мен! Пожелавам ви много здраве и щастие за вас и близките ви хора!
Искам да питам нещо за mysparx. В моя профил ако искам да купя билет, който струва 100 кр., ми иска 96 кредита. Предполагам, че при по-активните от мен, са по-малко необходимите кредити. До колко по-малко сте стигнали и как?
На Спаркс за мен са 86 кредита. Приемай и отправяй предизвикателства, споделяй мигове - така се трупат точки и се качваш на по-горно ниво. Така падат и неолходимите за билет кредити.

# 2 806
  • Сливен
Честита Коледа на всички и от мен! Пожелавам ви много здраве и щастие за вас и близките ви хора!
Искам да питам нещо за mysparx. В моя профил ако искам да купя билет, който струва 100 кр., ми иска 96 кредита. Предполагам, че при по-активните от мен, са по-малко необходимите кредити. До колко по-малко сте стигнали и как?
https://mysparx.bg/home#terms-of-use  Тук е написано всичко важно.

Иначе на мен иска 66(за момента).

# 2 807
А аз не мога да си налучкам паролата в СофияМЕл, някой сеща ли се дали има цифри и букви...
Пращам заявка за възстановяване на мейла.......нъцццки...празнично им е..

# 2 808
  • при късмета
При регистрацията искаше задължително голяма и малка буква на латиница и цифри. И аз имах проблеми и освен, че съм я запомнила на браузъра този път съм я записала и на хартия. В чата им писах във ФБ и много бързо реагираха и на мен не ми идваше имейл да сменя паролата. Но може и заради празниците да е

# 2 809
  • София
Честита Коледа, момичета! Пожелавам ви здраве, много щастие и късмет!  santa2 madnoel santa2

Купих брашно за играта на София мел - промоционален пакет с книга от Кауфланд - сега гледам , че на бележката пише само брашно за баница - как регистрирате в този случай? И кой плаща данъка при печалба - този , който получава или този, който праща?
Явно вече знаят как излиза промо пакета от Кауфланд. Снимах само бележката. Одобриха я без проблем. Wink

А аз не мога да си налучкам паролата в СофияМел, някой сеща ли се дали има цифри и букви...
Пращам заявка за възстановяване на мейла.......нъцццки...празнично им е..
Пише, че трябва да има малки и големи букви, както и цифри. Обаче не бях прочела това и при регистрацията написах парола само с малки букви и мина без проблем. Ако не си видяла надписа, може и да нямаш включени цифри.

Аз съм стигнала до 42 ниво и за 100 кредита ми взима 84. Обаче все по-трудно се качва нивото. А и третият бадж го дават на 20 снимки, а четвъртия чак на 50. Sad Човек трябва доста да публикува, за да го достигне. След това сигурно още по-трудно се качва ниво. Имай предвид, че получаваш 7500 точки от предизвикателство при най-малко 30 одобрени отговора. За по-сигурно е добре да са малко над 30, защото понякога някой е повторил и тогава дават точки само за единия отговор.

Сикрет, при кое ниво са тези 66 кредита? Сигурно е най-малко 80-то, нали?

# 2 810
Честито на всички за наградите.
Аз съм с въпрос за Спаркс. Кога свършиха тези пуловери? Закупила съм си билет на 21.12, а пише, че последното теглене е било на 16.12.. т.е. е трябвало да има още едно теглене, но са го махнали, както и закупения ми билет. Така ли е, или бъркам някъде?

аз се самоцитирам - бъркам ли някъде?

Аз съм на 13-то ниво и за кино ми иска 95 кредита. Simple Smile

# 2 811
  • София
RosMar, мисля, че някой писа по- горе- спряха купуването на билети, но последното теглене е на 27.12.

# 2 812
milasara, много ти благодаря за отговора Flowers Hibiscus
Дано да е така, въпреки, че в закупените билети са ми нулирани, както и да е, благодаря ти.

Последните няколко месеца нямам много време и играя само в чупата, ментос и с 1 бележка в София Мел, но като цяло съм доволна от годината и не мога да се оплача.

# 2 813
Докато сме на темата за спаркс, ако си на много високо ниво има ли някакво ограничение, което като достигнеш да трябва да триеш профила си и да правиш нов. Или това беше само за годишен лимит за регистрирани капачки. Аз си изтрих профила като си мислех така и пак ще качвам нива Grinning

# 2 814
  • София
Не трябва да триеш профил. Когато достигнеш 125 ниво, просто спираш да качваш нива. То е най-високото.
RosMar, нулирани са ти билетите, защо приключи играта, но теглене ще има на 27. В правилата е описано.

# 2 815
Мирослав Пенев
подари любов на
Руска Пенева, Пеньо Пенев, Даниела Пенева....и наградите в София Мел не стигат ... Mr. Green

# 2 816
  • Сливен
125нива са, повече не може да качваш. Ами на ниво 80 + съм. Simple Smile

# 2 817
  • София
125нива са, повече не може да качваш. Ами на ниво 80 + съм. Simple Smile

Laughing  Някога ще те догоня!  hahaha

Щурава работа, но пък е забавно!  Laughing

# 2 818
Да се похваля с печалба 50лв от билетче на НЛ, но ми изписа и някакъв бонус за игра, но на сайта нищо не ми излиза? Никаде не ми дава бонус игра, може би не съм разбрала

# 2 819
  • при късмета
Регистрирай кода и направо към играта ще те прати. Но трябва да имаш вече регистрация

Общи условия

Активация на акаунт