Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 929
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Велико Търново
Днес се обадих в Своге за наградата и ми отговориха да очаквам подаръка си след 45 работни дни... Дано не забравя какво чакам края на февруари...чудно ми е на какъв принцип се правят тези доставки на наградите... Дали чакат да съберат брой печеливши и тогава поръчват... Странна работа. Напомня ми на чашите от Каменица Simple Smile
Тофифи кога теглят последните награди, знаете ли?

# 2 821
Включих се в играта на Ментос от скука.
 Тази година нямам големи награди. От по-малките се намират, но най-голямото нещо, което спечелих, е 110 лв от бонуси на НЛ. Не съм и участвала в толкова много игри - участвам само където ми харесват продуктите, или самата игра ми изглежда лесна и забавна...

# 2 822
  • при късмета
Може ли линк за ментос

# 2 823
Ето я играта: https://sayhellomentos.com/
От любопитство я потърсих, бих играла за възглавничка, но не ми се занимава с касови бонове.

# 2 824
# 2 825
Някой има ли спомен кога приключи играта на Калиакра?

# 2 826
Същите тъпи организатори, като на Чупа... А аз искам да играя за принтера - малко е рисково...

# 2 827
  • при късмета
Брагодаря, бях я пропуснала

# 2 828
Днес се обадих в Своге за наградата и ми отговориха да очаквам подаръка си след 45 работни дни... Дано не забравя какво чакам края на февруари...чудно ми е на какъв принцип се правят тези доставки на наградите... Дали чакат да съберат брой печеливши и тогава поръчват... Странна работа. Напомня ми на чашите от Каменица Simple Smile
Тофифи кога теглят последните награди, знаете ли?

На Тофифи играта беше до 16.12. но още не са изтеглили последните печеливши. Много се изложиха!
На Каменица и ММ чака чаши. Писа им във Фейсбук. Отговориха, че са при куриера. И те се излагат!

# 2 829
Някой успя ли да превърти 100 лв бонус в НЛ?

# 2 830
Аз Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 22:51 от mimoza@b

# 2 831
Не за съжаление.

# 2 832
И аз не. На 32% съм и имам вече 7-8 лв само, които смятам да заложа на спорт. То и без това е батак. 🤣

# 2 833
  • Стара Загора
Да се похваля с печалба 50лв от билетче на НЛ, но ми изписа и някакъв бонус за игра, но на сайта нищо не ми излиза? Никаде не ми дава бонус игра, може би не съм разбрала
Здравейте.  Малко късно се включвам, но беше лудница при мен покрай празниците. Честита Коледа.People Santa Нека има здраве и благоденствие в домовете ви и малко повече късмет за хубави награди. Hug
Аз от коледните игри съм с ваучер от Jysk , на 22ри изтрих 3 подаръка, пратиха ми форма да попълня, но все още чакам самия ваучер. Явно се бавят заради почивните дни. Но като се замисля вече при тях нищо няма да ме очуди.
Относно билетчетата на НЛ - от кой билет се падат такива бонус игри? Blush

# 2 834
  • София

От този

Общи условия

Активация на акаунт