Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (81) - декември 2018

• 165 934
  • 3 061
  •   1
Отговори
# 2 850
  • при късмета
Спаркса са изтеглили, имам съобщение, че печеля шапка. Имах няколко кода и след толкова чудене реших да купя билети за шапка, че пуловер имам, а изтичаше играта

# 2 851
  • Сливен
Честито ма ко... Малко настроение от мен. Simple Smile

# 2 852
Малко офтопик:
Скрит текст:
Някой знае ли защо нови и неотваряни продукти на Ейвън са по-изгодни в ОЛХ, отколкото да се поръчат от каталозите им, когато са на промо цена? Каква е далаверата?

А кой е автора за да ѝ /му пиша - защо.

Получих си ваучера от Юск и незнам дали ще имам време да го ползвам до 31.12.18г е валиден😵

# 2 853
Счупих двумесечния карък- спечелила съм пуловер от Кока кола. Регистрирах код от капачка, която видях на  улицата Blush и в нея ми е бил късмета. 

# 2 854
Аз питах за Ейвън Simple Smile Не знаех, че имат отстъпки за дистрибуторите - едно време се бях записала, защото познати ме накараха, но никога не съм се занимавала сериозно..

# 2 855
  • при късмета
Реших и на последния профил в НЛ да пробвам, условието беше залог от 30 лв. и дава толкова за игри и 30 игри на детелинките. От детелинките само 4.80. Пуснах 2 фиша за да вдигне малко процента и започнах на пирамидите. Нищо не пусна и се прехвърлих на Зевс. И там не беше очакваното и се сетих, че джунглата отдавна не съм я посещавала, нищо, че не превъртам много. Даде 2 фрий спин, почти едно след друго. От първото само 18лв. , но от второто 104лв. Само на 8% съм, но сега имам достатъчно пари да се опитам да превъртя бонуса на някоя от игрите където вдига повече проценти

# 2 856
Аз питах за Ейвън Simple Smile Не знаех, че имат отстъпки за дистрибуторите - едно време се бях записала, защото познати ме накараха, но никога не съм се занимавала сериозно..
Всички компании, предлагащи продукти на мрежов принцип, са така. Сътрудниците ги купуват на една цена, продуктите се продават на по-висока, каталожна цена. Сформират се и точки на база на закупените продукти и оборота на изградената сътрудническа мрежа, по които се изплащат допълнителни парични бонуси, съобразени с маркетинговия план на съответната компания.

# 2 857
Реших и на последния профил в НЛ да пробвам, условието беше залог от 30 лв. и дава толкова за игри и 30 игри на детелинките. От детелинките само 4.80. Пуснах 2 фиша за да вдигне малко процента и започнах на пирамидите. Нищо не пусна и се прехвърлих на Зевс. И там не беше очакваното и се сетих, че джунглата отдавна не съм я посещавала, нищо, че не превъртам много. Даде 2 фрий спин, почти едно след друго. От първото само 18лв. , но от второто 104лв. Само на 8% съм, но сега имам достатъчно пари да се опитам да превъртя бонуса на някоя от игрите където вдига повече проценти
Изчакайте малко с процентите,може и да са повече.Бавно ги актуализира.
Аз точно с бонус 30 лв,подарък за игра 30 лева-успях дс дръпна 200лв.;

# 2 858
  • Сф
Мако,а с какъв залог спечели 100 те лева?

# 2 859
Бихте ли ми казали за наградите от  mysparx,по точно за пуловерите трябва ли някъде да им се дават данни?Или ще го изпратят на посочените в профила?Виждам че пише това -Честито! Печелиш от томбола Коледен пуловер, изтеглена на 27.12.2018. За да получиш наградата си,трябва да си навършил/а 16 години и въвел/а коректни телефон и адрес за доставка.
12-27-2018

# 2 860
  • при късмета
Мако,а с какъв залог спечели 100 те лева?

На най-ниския на джунглата - 40 стотинки. Даде 2 фрий спин. На първия играх 16 игри, цъкнах на крокодила, даде ми 18 лв. На втория цъкнах на мечката, 12 игри и там ги даде

Sofinka:-), на какво игра? За процентите и аз знам, че малко се бави актуализирането, но на фишовете веднага ми отчете, от другите игра също май. Оставила съм го за сега да видя, но още стои същия процент. Има време де, ще поиграя

# 2 861
  • Вестерос
На мен най-много ми е давало пари на Фин-68 лв, със залог 40ст, но не успях да превъртя. Иначе Ма ко, на моя профил вечер след 20 :00 вървят много пирамидите, почти на всяка игра ми даваше бонус ниво.

# 2 862
Мако
В момента не мога да вляза за точното име на играта.
От слот игрите с изображение на детелинка и долу в ляво пише 20.
Забелязах,че когато играя играта,горе в дясно има спатия и някакви числа(18.23,20.29 и т.н),когато цифрите се покачат около и над 40..даваше печалби.Другите цветове и цифри не ги разбирам.
Само от този слот игра :печелих високи суми.Редувах залог 0.40 и 1.00.
На малките суми пробвах да позная боята.
И от всичко или нищо ми даде.

# 2 863
Да бе, и аз се чудих на новите игри какви са тези купи, спатии и разни цифри? Постоянно се въртят...

# 2 864
  • Сливен
Бихте ли ми казали за наградите от  mysparx,по точно за пуловерите трябва ли някъде да им се дават данни?Или ще го изпратят на посочените в профила?Виждам че пише това -Честито! Печелиш от томбола Коледен пуловер, изтеглена на 27.12.2018. За да получиш наградата си,трябва да си навършил/а 16 години и въвел/а коректни телефон и адрес за доставка.
12-27-2018
Това което пиша на профила ти.

Общи условия

Активация на акаунт