Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 336
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 190
  • София
Ох, книгите... Тая година така и не прочетох нещо, за което да кажа Еййй, че хубава книга! Гледам си книгите в киндъла, вчера като редих и библиотеката... ми не. Чета си иначе, вечер винаги имам време, защото не пускам тв.
Филми също впрочем, нищо не ми хареса тая година. Лелее, сигурно одъртявам!!!

# 5 191
  • SHOOT ME 10 $
Драстии....
За който не е пил още вижте какво казват любимците ми от Ливърпул

Така е, налиии😜😍

# 5 192
Добро утро!  Влизам с въпрос-някой да знае как може да се спаси захаросана баклава?
Свекърва ми прави отново баклава и не знам какво точно е объркала в пропорциите, но цялата се е захаросала. И сега се чуди може ли да се направи нещо?

# 5 193
Добро утро. И днес съм се разчекнала на 100 места, а ми се ще да легна да си чета. Няма да е скоро, а вече сили нямам. Не помня от кога не ми се е случвало да имам час, в който просто да мога да си лежа и чета.

# 5 194
  • София
Хрис, не мисля...Ще си я ядете хрупаща, какво толкова...Лимонът по принцип май се слага против захароване, да не го е пропуснала?

# 5 195
Добро утро!

Много благодаря, че ми мислите Шугърчото, ма като имате на сърце – мен мислете бе, аз съм жертвата тук! Той врещи и аз зарязвам всичко...кой да е по-зле в ситуацията?

Доста съм пропуснала, надали ще наваксам, който не отбележа – знаете си вече – да ми се цупи с чиста съвест и да вика жално (виж по-горе, дава резултат, чак на рефлекс съм го обърнала):

Разбирам, че Фонсе се е обзавела с големия брат на бившото си возило – много се радвам, да си я ползваш безаварийно и ако решиш да я сменяш да е само щото не ти е вече на сърце и имаш твърде много излишни кинти!

Джена се сдобила с диван и луканки, да ползва и двете с кеф, тя може и умее. Аз завиждам за възможността да се ползват, не за придобивката, щото имам три измъчени дивана в хола, ама нито една дупка в тях не е образувана от моя гъз.

Алечка се вихрила в кухнята...баклавата й вярно изглежда престъпно, ама това само иде да покаже, че твърде много време прекарва в кухнята и набляга на умения, които ще я заточат там...то тъй се почва, а после с едни мили очи и `Айде ти направи, че толкова хубаво го правиш`. Та браво, Алечко, ама наблягай на неща, които ще те държат в спалнята, хола, по сцени и пътища, остаЙ тоз` кулинарен ентусиазъм на хората на възраст...добре де, на тези, които успяват да култивират такъв, някой го караме на принуда от обстоятелствата.

Контес съм опущила, че са се нанесли в новия дом – със здраве да се ползва, само хубави събития в него, много уют и топлина, никога повече да не им се налага форс-мажорно да сменят къща, само ако им се прище!

Мярнах на Карзче виненките (браво, Карзче!) и се присетих, че до преди година постоянно ги правих и аз, ама сега съм си дала малко отпусно, че и там най-върлият ми клиент е първородния, а липсва сега, ще му правя с натрупване.

На Сбъдваща менюто новогодишно много ми харесва, аз също не съм заритала за баклава. А, и няма нужда да добавям, че и идеята за парка при минусуви температури ми е на сърце, сигурна съм, че децата ще се забавляват.

Хърче се сдобила с грива и жилетка, честито и за двете, аз пО искам грива, а и на жилетката й пише, че е нейна...аз вече цяла опаковка мушнах от тоз` Приорин, никаква файда засега.

Мари се омиглила, много похвално, такова нещо не мога да напрява аз – хваща ме клаустрофобия като трябва да седя и да ме правят хубава, та си карам винтидж натюр, ама много ми хареса показаното де.

Катето страда из балкана, а? Страдай и за мен, давам океан за парченце планина!

На Мони малката гостенка, на Карз момчетата, на Бъни и който друг има болнички – всички да оздравяват скорострелно Hug

На Зварте и Мари свекървите да са здрави, на Бърдита братчето и то!

# 5 196
Хрис, не мисля...Ще си я ядете хрупаща, какво толкова...Лимонът по принцип май се слага против захароване, да не го е пропуснала?
Сложила е лимонтозу, но май е варила повече сиропа...не знам ..ще си я ядем хрупаща Joy

# 5 197
Шугъре,  ефект от Приорина чакай след 3 месечен прием, съчетай с нещо външно - кофеинов шампоан,  ампули за растеж, маски подхранващи... каквото търпиш. Хър е някакво медицинско чудо с новата коса след месец витамини.

# 5 198
  • София
Добро утро!
Успах се,а трябваше да съм станала отдавна.Следобед ще имам гости и трябва малко като лисицата с опашката да позачистя.И едни мъфини ще спретна и това е от мен.
Но първо си взимам от кафето на Мидко,че и без това си легнах късно в 5 се събудих,след това нямаше заспиване до 6.Сега съм като ударена с мокър парцал и усещам как ще ме боли глава.
Сиропиталища за баклава винаги съм го правила с равни части захар и вода.Тази година промених сдъотношението да е по-хрупкава.Лимонов сок слагам няколко капки против захаросване.
Ако има болни да се оправят!
Хубав ден!

# 5 199
  • Варна
Оня ден за първи път стъпих в Юск и Икеа, не се смейте. В Юск ми стана ясно защо в Скандинавието са с най-големия процент самоубийства, то едно бозаво, безлично, няма читав цвят на ни една стока, депресиращо и зовящо те да си теглиш куршума. Изнесох се скоростно. Виж, в Икеа ми допадна, ще се виждаме още много пъти, така ги усещам нещата.

# 5 200
  • Sofia
Шуги,как успяваш да запомниш и споменеш/опишеш толкоз народ  newsm09.
Хапнах 3 насладки аз и ще ходя да ги изскачам на фитбола.Моите още спят.
Баклава ям рядко,комай...домашните-нивга.
Абе,като чета как и по колко готвите си плюя в пазвата,честно.
Румка,страшни снимки  newsm09

# 5 201
  • София
Ахахаха, хора, току-що разбрах, че 2019 ще е годината на прасето.
Туйто, няма да се отслабва догодина Animal Pig

# 5 202
  • Варна
Някой, ако знае, нека ми обясни с кратки изречения, моля. С това райониране на училищата как мога и мога ли изобщо да си запиша детето в училище, което не ни е в района? Става дума за квартално училище, в никакъв случай за някое "елитно", където се блъскат всички. Няма да имаме никаква уседналост. Примерно, ако останат места там, след като се запишат децата от райно, дали бихме имали шанс? Може и на лични.

# 5 203
Аууу, Шугърее, не си права, ич! Аз много те ожалих, я прОчети пак..
Хайче, май така е с районирането- като приемат всички желаещи от района, ако остане място, ще приемат и други. Ама нека Катето и Лиляна да се включат по-адекватно.
А, познайте, кой ми прозорци досега,а? Луда работа...Донесоха ми масло и лимони, почвам арменските сладки и сиропа на онуй нещо, дето не бива вече да го споменаваме! Joy

# 5 204
Прозорци сега? Обявявам те за чисто луда.

Общи условия

Активация на акаунт