Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 323
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 280
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Белинда, и ние сме гроб! smile3505

Джена, може и на ръка да си напишеш късметите, а може и като Куркума - бобче, копче и още нещо имаше. Дрян, ама едва ли имаш.
Няма какво да се чудиш  на нашата енергия. Ти твоята я изразходваш в спорта. То не може всичко.

Моите баклавички вече се разрошиха. (Като ги полях със сиропа.) За утре вече ще стават за ядене.
Пека си две принцески с кайма и ще си налея малко вино към тях.

# 5 281
Джени, аз имах същото занимание преди малко. Извадих 5 рокли с ясната идея, че искам в една конкретна да се напъхам, другите бяха резерви, но за моя изненада влязох без проблеми в желаната. Значи на килограми не съм мърдала от 6 години. Пробвай я пак утре.

Трябва да гладя и да правя гуакамоле и зелена салата, но ще си дочета финала на "Норвежка гора" и тогава.

Болните да оздравяват скорострелно Hug

# 5 282
  • Sofia
Ей на само Ленди   Heart Eyes ми отрази драмата с одеждите,Свет  Heart Eyes и Лале  Heart Eyesто ме подстрекават да направя баница,а можеше просто да напишат:"Ама какво ще се мОриш и без туй не я ядете  Mr. Green"-за справка-хартисалата баница на свеки от сряда.

# 5 283
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей на само Ленди   Heart Eyes ми отрази драмата с одеждите,Свет  Heart Eyes и Лале  Heart Eyesто ме подстрекават да направя баница,а можеше просто да напишат:"Ама какво ще се мОриш и без туй не я ядете  Mr. Green"-за справка-хартисалата баница на свеки от сряда.

Е да де, ама ти каза, че онази баница била гадна, а пък ние знаем, че твоята ще е хубава. Ама като не ти се прави, не правИ. Аз няма да правя.
С одеждите не мога да те отразя аз. Както казваше една приятелка, която едвам преживяваше, но мечтаеше за пътешествия, на друга наша приятелка, която се оплакваше от често ходене по чужбина, по-точно по Скандинавието: разбирам те, миличка, ама не ме карай да ти съчувствам.

# 5 284
Тути, дано вече е по- добре детето!
Фонсе, в моята салата просто няма да има варени картофи, а варени моркови. Някак по- леко ще ми е на съвестта. Ти, с яйцата как беше?  Ако не са ти позволени- идея си нямам как да оформиш майонезата.
Джена, ако питаш мен за модната ти драма- мога да ти кажа как да си излекуваш лошото настроение- с ФД. Като за последно през тази година. У дома такива драми(аз харесвам едно, той друго, щерката- трето) са за всеки повод. Последно една пола забърсах. Вчера мацката от прогнозата за времето по БТВ беше с такава- показвам я на ММ, ама той не си промени мнението за моята.
Мидко, връщай се в редиците на здравите!
Лаленце, удоволствието е взаимно!
Да ви кажа, че отметнах чийзкейковете, направих си и един режимен десерт за мен(тиква, зелена ябълка, яйца, орехи, канела, кокосово масло, кокосови стърготини) за утре и в други ден, но ММ го подкара. Та на първи, пак ще правя.
Белинда, детето ти ли порасна, ти ли остаря? Хубави емоции са това. И за него и за теб!

# 5 285
  • Телиш/Плевен
Хахаха ами така е, тук сме само подстрекателки, стане ли дума за храна. Joy Kissing Heart

# 5 286
  • София
Белинда, детето ти ли порасна, ти ли остаря?
Детето порасна, естествено. Аз съм младата майка на долното бебенце Grin

Сложих на тигана едни пилешки пържоли уж за диетична вечеря. Нещо смърдят странно. На кантар съм дали да не ги засиля към кофата. Ама хайде да станат, пък да ги опитам, тогава ще реша. Защо така това пилешко стана гадно? Почвам и аз като мъжа ми...

Анджи, кои сте "вие", дето я продавате тази сметана?

# 5 287
Ето, Марето отметнала чейзкейковете, пък аз да кажа, че отметнахме половината меню от новогодишната трапеза.
Да се чете, че изядохме (почти) мезетата, салатите, щот ги бях взела готови с идеята утре да не излизаме, и почти изпих всички сокове 😂😂😂
Нищо, утре няма да ядем Whistling

# 5 288
Подстрекателки такива, даже и мен амбицирахте да се разготвя.
То, основно за да правя нещо и да не се филмирам от постоянното кашляне у дома, де.
Арменски сладки правих, на вид не ги докарах толкова, но потвърждавам, че са лесни и много вкусни.

Благодаря на споменалите ги;), моите са хепи с поривите ми за готвене днес.
Детето ги модифицира и на някои слага цветни захарни пръчици;). Креативна ми е тя, не е по следването на правилата, винаги иска да добави нещо от себе си.
Благодаря, че ни мислите, буха си,
м..ка му и вируси, и чудо.

# 5 289
Белинда, фирмата , в която работя.

# 5 290
Аз освен да си снимам сармите 🤔, имам Снежанка и питка утре, другите комшийки останалото. Лесна работа така. И после баби, именици...тежка програма. До днес не качих, утре вече не обещавам. Мама е направила любимата добуш торта, ядем я веднъж в годината, затова е толкова вкусна 😋

# 5 291
  • Sofia
Аз пък купих баклава  Crossing Arms и арменски сладки и приканвам ММ да 'апне.Тъй и тъй по-висок няма да стане  Mr. Green,барем се окръгли съвсем и да изпъквам само аз  bowuu.Той се пеняви, че спира сладкото, докАт' преглъща шоколад  hahaha
МарИ,поръчах чанта пак аз,от ФД  Crazy.
Белинда, наскиорствахте ли се?
Ох,първа среща...заключ. newsm78 Mr. Green

# 5 292
  • София
Да де, Анджи, питам коя е фирмата, та да се оглеждам за тази сметана в софийските магазини Grinning

На пилешкото нищо му нямаше, апнаха си го момците като стой, та гледай.

Кой си търсеше нови прибори? Нали тогава писах, че моите си ги подменям от Айко по Коледа, все пускат промоции. Та, да споделя, че в настоящата им брошура има сет от 24 части за 15 лева.

Хаха, с на Джена мъжа й сме от една партия, и аз тъй спирам сладкото. Всяка сутрин, докъм вечерта...

# 5 293
  • Sofia
...
Хаха, с на Джена мъжа й сме от една партия, и аз тъй спирам сладкото. Всяка сутрин, докъм вечерта...
аз пък с Белиндов-по пазаруване и ларжуване smile3508.Може да напраЙм размени мъжа,догодина  Crazy smile3534
Резливи ножчета за мИсо ми трябват на мен.  Peace

# 5 294
Белинда, сега прочетох за срещата.
И как е 😆
Т.е, какви са порядките сега. Той ли я покани. Ти сложи ли му вечерен час. Ще я изпрати ли после.
Ей тъй, за една приятелка питам, да знам какво я чака 😉😂

Общи условия

Активация на акаунт