Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 322
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 295
Джена, и аз досега мерих рокли и се оглеждах, накрая сведох изборът до 3, утре ще решавам според това с корем ли съм или не, че лесно го получавам напоследък #Cussing out
Днес правих някакви сладки - комбинация между рохли и портокалови, само че вместо портокал сложих банан, ми хубави ми се получиха Crossing Arms Моят мъж само ми се кара, че правя сладки и хлябове, ами като ми се меси, какво да направя, дано бързо ми отмине меракът chef.

# 5 296
  • Sofia
Белинда, сега прочетох за срещата.
И как е 😆
Т.е, какви са порядките сега. Той ли я покани. Ти сложи ли му вечерен час. Ще я изпрати ли после.
Ей тъй, за една приятелка питам, да знам какво я чака 😉😂
Ама,белинда каква безхаберна майка е  Crossing Arms.Вместо лично да съпроводи младите...нагъва сладости дОма  Shocked.
Аз ще съм по-отговорна,ще надничам отблизо  bowuu Mr. Green ooooh!

# 5 297
Джен 😂😂😂

# 5 298
  • София
Aaaa, Руми, гроб съм! Не ща да си развалям рахатя вкъщи... Grin

Джен, твоят бъдещ съпруг от догодина ей тия купи последно:

https://www.zwilling.com/us/

и са осички! Жестоки! Май са най-хубавите ножове, които съм имала досега. Ама трябва да се вардят на разпродажби, щото редовната им цена май е мале-мале!

# 5 299
Джена, големи ножове за месо или малки, индивидуални търсиш?

Препоръчвам тази марка.
https://berlingerhaus.bg/produkt-kategoriya/knives/

# 5 300
  • постоянно
Дженкич , аз ще съм като Рамбо с бонокЪля .
Сам е предупреден ако ще ходи на почивки с приятели -само на Бг Черноморие .
Да може майка му да праща “ агенти “ да го съзерцават . 🧐😎🧐😎

И аз искам нови ножове .

# 5 301
  • Sofia

Джен, твоят бъдещ съпруг от догодина ей тия купи последно:

https://www.zwilling.com/us/

и са осички! Жестоки! Май са най-хубавите ножове, които съм имала досега. Ама трябва да се вардят на разпродажби, щото редовната им цена май е мале-мале!
въъъъъъй,разсипник,оттеглям офертата...поне да бяха чанти  Shocked  Mr. Green
Аз пък имам тенджУра с такива човечета,свеки ми я подари  Rolling Eyes...казах й,че предпочитам....чанта. Mr. Green
Хър-маяни,баш тъй,чичовците ще го наглеждаме  smile3521

# 5 302
  • постоянно
На вас разчитам Дженкич 😎

# 5 303
  • Sofia
На вас разчитам Дженкич 😎
newsm08 newsm53

# 5 304
  • София
Ааа, мойто момче е умно! Гепи ги от ибей с 80-90% намаление Grin Късмет!

# 5 305
  • на Мелмак
Айде да ви кажа наздраве🥂, че само сладки, сега посуда 😉.

Ножове купих Солинген, от някакво намаление, доволен. Точило им търся, да имам!

Болните имидиатли утре да са здрави! 🤗

Чудим се с ММ дали да караме ски, ама май повече ни примързява 😂.
Ник'ви рокли - утре дънки, пуловерче и туй то!

# 5 306
  • София
Карайте, Ети, карайте, много е хубаво първото каране за годината Smiling Imp Мене тамън днеска почна да ме отпуска последната фаланга на малкото ляво пръстче, всичко друго е на кокал Satisfied

# 5 307
А, тъй, Етти, рокли, туй-онуй...На удобното залагам аз, пък и като се затъркалям из диваните, то язък ми за роклите!
Сглобих я аз тортата, сега и мислА украса. Нещо морковено ще да е, ама чак толкоз луда не съм, че да правя захарни морковЕ. Ще преровя утре какво имаме из склада подходящо. Ако няма- орехи ще свършат работа!
И аз ще се оглеждам за ножове за месо, индивидуални, ама да са бюджетни, че ....

# 5 308
Оф...заспаха! Че да се доизкажа, щото много забравям, нищо че някак съм успяла да заблудя Джен:

Фонсе, тоя биотин го пия вече четвърти месец, при мен ефектът е нулев, уви!

Мари, конски, крокодилски, всякакъв шампоан ще намажа, само да работи.

При нас, изненадващо, се оказа, че ще си стоим вкъщи, мм ще се прави на работен, та аз с огромно удоволствие Ич не вадих рокли, но...ще се наложи да сготвя нещо утре на наследниците, инак ще карат на руска салата и питка. С такъв кеф, ще посрещна Новата по пижама, че що да не сготвя 😁

ММ би одобрил изключително изборът на Белиндов за ножове, но това не значи че аз режа с такива, ама съм информирана 😂

# 5 309
  • София
А добър вечер и наздраве!
Белинда от мен да знаЙш малки деца-малки проблеми,големи деца-големи проблеми.
Моят Убавец ме събуди в 5 със СМС.Сега съм скапана и седя кротко на дивана.
Прибори на Zwilling купих от Германия със 70% намаление.Да съм знаела и за ножове да гледам.
А точно от ножове имаме нужда.
За Нова Година мисля да го караме по-кротко откъм ядене.Дори се чудя да я правя ли капамата,за която разпитвах или само едни пържолки да метна във фурната.
Да оздравява Шугърче!

Общи условия

Активация на акаунт