Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 314
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 325
  • Germany
Добро утро!
Мислех, че само при мен има проблем с форума...
Гостите ни си стягат багажа и след час мъжа ми ще ги закара на летището. Криво ми е... Иначе малката е по добре, но ги разбирам, че вкъщи ще им е по спокойно.
Трябва да поизрина къщата, че ще имаме гости довечера. Разделили сме си готвенето, та няма да вися много в кухнята.
Весело празнуване на всички днес!

# 5 326
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро.

Ние пием още кафе и гледаме "Уилоу". Coffee Sign Cinema
После ще се поразтъпчем малко. People Runner

# 5 327
Всички готвят, защото форумът не работеше 😂😂😂

Аз станах в 6, така че сигурно довечера ще окапя рано, рано. Реших да си седя дОма, защото ме боли корем, а и още съм сопол... Баси хремата - тамън една седмица вече... Аман

Едни съседи ще ни идват на гости, та двете домакини са си разделили готвенето. Аз ще позачистя по натам и ще сложа масата. Ма първо ще си дочета книгата. Брит-Мари беше тук захванах, харесва ми

# 5 328
Добро утро.
С детето решихме да започнем на чисто годината и поразместихме малко, та прибрахме купища книги, пъзели, игри, които заплашваха да се сринат.
Сами сме с детето, баща му е на дежурство, аз отказах няколко предложения, искам просто почивка и да свършва тази година. Детето измисли менюто, няма да готвим много, има детско шампанско и сме готови.

# 5 329
  • София
Аз мушнах баница с късмети да се пече. Свеки ми донесе някакви ръчно точени кори, печени на сач - никога не съм ползвала такива, но тя ми обясни горе-долу какво да направя. Малко тъпо точно с новогодишната баница да експериментирам, ама трябваше да ги оползотворя. Кот-такоа Laughing Изненадвах се от количеството олио, което глътнаха тия кори - поне половината повече, отколкото слагам в обикновената баница. Да видим дали не съм направила някой мазньоч...

# 5 330
Ааа,не Алич,някои чистят Joy .
За готвене нямам,само салати ще правя,ама без руска Mr. Green .Детето искало чипс,та сега ще трябва да ставам да го подхващам.И едни банички-пури ще правя довечера,но ще ги печа.Друго май няма какво да върша.Сестра ми с децата ще идват,та даже и ще нощуват вкъщи.Ще сме като в дядовата ръкавичка,но поне ще е весело Sunglasses .
Белинда,аз в плънката слагам много малко олио,но като е вече навита,преди печенето,обилно масло Yum .Та маслото всичкото се поема.

# 5 331
О, Тайните служби на Дядо Коледа и аз си ги погледах доволно за пореден път. Много ми харесва. Обаче скоро го препоръчахме на приятелка на щерката (почти на 14 г.) и съвсем не била очарована.
Мислех, че тази вечер ще дават Падингтън 2, но май сме го изтървали. Не, че и този филм не е гледан, де.
Аз завърших двете руски салати. Почуках малко и пържолките. Тази година ще имам провал с месото. Хем искам да е топло, хем да не се омирисвам в последния момент. Ще видим.
Днес в магазина отсреща продаваха връзка репички по 90 ст. Питах ги дали може да ми продадат половин връзка. Ама само за шега. Иначе не взех. Отядохме си на марула и репички предните дни.

# 5 332
  • На брега на реката
Мари, мисля, че утре ще дават Падингтън 2, от 20 ч., по Нова.

Аз не правя нищо, щото ще сме на ресторант. bowuu

# 5 333
Весело посрещане на новата година!
Изкарахме ужасна нощ в Тихия кът, Бели Осъм. За хигиената не искам да отварям дума, но температурата в стаята ни през нощта падна до 15 градуса, ходих през нощта да взимам духалката от колата, за да я пусна. После до 6 дежурих да не стане пожар и съм заспала.
Кърпи няма, завивките са единични олекотени предвидени за 2 души.

# 5 334
Ей, супер, Бобулина!
Лято, поне имате духалка в колата. Днес оплака ли се? Направи го.

# 5 335
  • София
Ренко, аз в сместа олио пък не слагах, ама свеки рече да мажа корите, преди да наръся сиренето. Не знам дали изобщо има значение, нямам никакъв опит с този тип баници, ами си мисля, че няма какво толкова да й се обърка...

След малко отивам да видя колко точно са намалили кашмирените пуловерчета в Масимо Дути Grin

Ох, Лято Sad Стягайте багажа и дОма на топло!

# 5 336
Белинда, тези кори са по- дебелки и за това поемат повече мазнина. Евентуално(само хипотеза е) може да се намали количеството, ако преди печене я полееш с някаква заливка, от която корите да си поемат необходимата течност.
ММ до сега е робувал на количката ни. Нещо се е бъгнала след срива на форума.

# 5 337
Аз тези дебелите кори ги мажа със смес от кисело мляко,яйца,сирене и олио.
Лято,там ли ще посрещате Новата година?

# 5 338
И нашият татко пое нощно дежурство, като плановете не бяха точно такива, но ... здраве да е. Имам няколко варианта с покани за празнуване, но май с дечицата ще си прекараме по-добре у дома. Нещо последните месеци ми дойде в повече нервата, напрежението и имам нужда от тишина и почивка в домашна обстановка, та... ще видим. Имам още малко време да го мисля.
Иначе снощи метнах едни пържолки в глиненото гърненце да са готови да днес, че ще съм до пет на работа. После една баница с късмети и децата ако искат нещо ще им приготвя.

# 5 339
  • София, Младост
Белинда, кога ще я ядете баницата с късмети, че от сега я правиш? Ние я хапваме късно вечерта и все гледам да е топла, та ме изненада сега..

Общи условия

Активация на акаунт