Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 304
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 370
  • Телиш/Плевен
Лаленце, добре че се отремонтира мама-та, че всички дето имат връзка с теб, щяха да издевателстват имаш ли бекъп на готварската книга Wink
Хахаха, нали? Joy Hug

# 5 371
Смееш се сега, ама щото угрозата отмина Joy

# 5 372
  • тук...при моите момчета
Привет!Аз писах няколко пъти и оттогава само ви чета от време на време.Отиващата си година беше за мен година на трудности и загуби на близки,имаше и някои дългоочаквани хубави събития.Пожелавам си-а и на всички вас-една балансирана,смирена и пълна година☺ -изпълнена с цвят,слънце,усмивки на любими хора!А изпитанията да са толкова малки и леснопреодолими,че да не усещаме как със замах се справяме с тях!☺🍀               И ние ще сме си вкъщи.Готова съм с няколко вида салатки,месце се пече вече,а след малко почвам една погача(само да изгладя и закача едно перде,,че реших точно днес да го поосвежа😜).Спокойно и топло да ви е на всички,много сте готини!😘☺         

# 5 373
Емели, имате ли вече дата?

Лина, даже и сезон нямаме все още. Laughing Не сме решили и къде ще е. Във всеки случай, ако е през 2019, ще е във втората половина на годината.
Поли, заведението e в центъра на Кьолн. 
Хърче, обещавам да се поправя, от новата година само на репички ще я карам и показвам. Smiley

# 5 374

.... от новата година само на репички ще я карам и показвам. Smiley

Давам ти идея да се поправиш и от репичките. Нали сутринта казах, че цената им е безбожна в магазина до нас. Намери някаква друга култура заместител. Магданоз, копър....

# 5 375
Здравейте.
Реших да пиша като за последно тая година. Мари  Hug
Сготвих няколко неща в малки дози. Направих малки баклавички от половин пакет кори по тази рецепта, само добавих смлени орехи и лимон. Нямам търпение да опитам тези на Светалчето. От останалия пакет ще направя баница пак в малка тавичка. Направих малка питка от едно тесто без месене, става много вкусно. Навих малки сармички. Руската салата ми е вместо с кисели краставички, с царевица, знам че не е истинска, но така ни харесва. Харесва ми да е постояла с майонезата, така картофите попиват хубаво. Правя си млечна майонеза, точно като на Куркума, но вместо яйце, слагам 50 мл прясно мляко. На Лидл майонезата наистина е сладка. Единствената купешка майонеза, която харесвам е на Жирновъ, 67%.
Скрит текст:
Направих и това руло на Йоли, пак в малка доза, но купих някакво течно кондензирано мляко и не знам дали ще стегне хубаво.
Ау, постът ми е само за готвене.

Пускам ви и тук един много хубав текст.

Скрит текст:
Късмет!
"Ако имате късмет, ще останете сами.
Съвсем самички – до вас няма да има никой и ще ви се наложи да потърсите опора на земята и да повярвате в себе си.
Ако имате късмет, ще дойде момент, когато животът ще ви удари, за да ви разполови като орех и извади наяве сърцевината.
Ако имате късмет, ще почувствате болката. Толкова ще ви боли, че тая болка ще ви накара да умирате, за да може да се преродите отново.
Ако имате късмет, ще плачете. И тези сълзи никой и нищо не ще може да спре. С тях ще дойде освобождението, а после – истинският живот.
Ако имате късмет, ще бъдете уязвими. И няма да успеете да го скриете от другите. Тогава ще узнаете, кои са с вас, и кои не.
Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще се наложи да потърсите своята истина.
Ако имате късмет, ще се разочаровате от хора, идеи, учители и добри вълшебници. И преживявайки това, ще може да видите реалния свят.
Ако имате късмет, няма да има от кого да поискате съвет. Съвсем от никого. И ще трябва да откриете вътрешния си компас.
Ако имате късмет, ще ви бъде непоносимо, толкова много, че ще трябва да направите нещо с това или да се отпуснете и да позволите на света да направи нещо с вас.
Ако имате късмет, ще губите, ще се заблуждавате, ще бъдете предадени и почти смазани. И това „почти” ще набразди лицето ви с бръчките на мъдростта. А опитът ще остане с вас за цял живот.
Ако имате късмет, ще останете без пари. И ще се наложи да встъпите в истински отношения с хората, на които по-рано просто можехте да платите.
Ако имате късмет, ще имате страшно много пари и ще стигнете дъното на отчаянието, когато се сбогувате с илюзията, че щастието е в тях.
Ако имате късмет, далеч не всички ще ви обичат. И ще е нужно да настроите вътрешната си ценностна система. А желанието да се харесате на всички ще отпусне примката, стегнала гърлото ви.
Ако имате късмет, някой много близък ще се отвърне от вас. А вие ще научите цената на миговете щастие.
Ако имате късмет, ще се сблъскате с любимите лице в лице. И ще има две истини. Тяхната и вашата. И ще почувствате кънтящото пространство между отделни вселени, които едва се докосват.
Ако имате късмет, вие ще издържите на всичко това. И ще откриете начин да се преобразите, да преживеете онази вътрешна алхимия, която създава от болката красота,
от гнева – смирение, от страха – постижения, от радостта – вдъхновяващ пример.
Вината и срамът пречистват душата, както чистачът измита стария боклук. И белезите се превръщат във врати.
Ако имате късмет ще дойде точният момент …"

Автор: Аглая Датешидзе - психотерапевт

Весело посрещане на Новата година довечера и късмет!
Бъдете добри.
Heart

# 5 376
Ей днес на мързел съм се отдала, заради вас купих половин килограм руска салата от деликатесния магазин. Домързя ме да си я направя. Оказа се, че ще сме у нашите, на никой не му се ходи по заведения и ще празнуват по домашному.
Иначе пък се разходихме навън много добре ми дойде, видяхме се с приятели, изобщо беше приятно.
Децата се сърдиха, ядосваха, нищо ново тук.

Белинда, честита ви първа среща, много е вълнуващо.

Хър, да си я ползваш със здраве прахосмучката.

Да сте здрави ви пожелавам както и вашите близки.

# 5 377
  • Canada
Мари, благодаря  Hug Ям яйца  Peace Замислям се за домашна майонеза, но ще потърся заместител на олиото, може би с авокадово ще се получи  newsm78

Шугъре, течен колаген пробвала ли си? На пудра също става, но се иска постоянство и търпение.

Нищо няма да приготвям за довечера, на гости сме. Ще зарадвам домакинята с подарък - ръчно правена турска чиния-поднос в тюркоазен цвят. Мн са ефектни, за Коледа занесох на снаха й и тя мн я хареса.

Тези дни се чувствам по начин, кйто не ми харесва. Нямам сили и енергия, дано е временно  Tired

Весело да ви е тази вечер, мирно и топло на душите през новата година  Hug

# 5 378
О Фонсе, този подарък страхотно ми хареса. Тия чинии са ми останали на сърцето и все не мога да си купя. И плочки в тоя стил искам в кухнята да си сложа като гръб, страшно ми харесват. Много хубав подарък.

# 5 379
  • Варна
Я дайте картинка на тия чинии и плочки.

# 5 380
Ето Хай,
https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-floral-patte … nbul-image4692676
Ако имаш приложението пинтрест, има страхотни плочки, чинии, чаши, лампи абе страхотни неща. И всичките са в любимият ми цвят.

# 5 381
Мили хора, пожелавам ви много здраве и щастие през 2019 година!
И едно пожелание и послание в скрит текст, че да не досаждам със снимки:
Скрит текст:

"Истинският празник се случва в сърцето...без шум, без суета, без излишна показност...Когато цялата ти душа прелива от благодарност, че си тук, че те има, и подаряваш, и приемаш, и създаваш любов....". Мира Дойчинова
С пожелание да се радваме на малките незначителни мигове и жестове , защото те заемат най-голямо място в сърцето ни♡♡♡ Бъдете щастливи през новата 2019 година!
Весело посрещане на новата година!

# 5 382
  • постоянно
Не мога да сложа в скрит текст  от телефона . За тези , които имат нужда от формулиране на НГ късмети 🤪😂🤪

Здраве

Най-голямата награда - на тебе здравето се пада.

Таз година ще ти е щастлива. От здраве ще прелива.

Клончето от дряна ти се падна, здравето от теб не ще избяга!

И тази година добър късмет улучи –пада ти се здраве и благополучие!

Късмет

Новата година - нов късмет ти прати, в работата ще постигнеш завидни резултати.

През тази година смело пристъпвай напред, защото късмет ще те дебне навред.

През новата година тото си пусни, късмет голям ще имаш ти.

Щастие

Пада ти се ненадейно много щастие семейно.

Стига да прескочиш мечката, щастието те чака на пътечката.

Всеки твой ден ще бъде от щастието напоен.

Любов

Любов необяснима чака те през новата година.

Мода в щастието има, щом те люби да те взима.

Новата година ще те радва, защото пада ти се сватба.

Щеш не щеш, от любов не ще се отървеш.

Пада ти се сватба голяма и зестра мечтана.

Годината ще те омае, любов около теб витае.

Новата година за теб ще е съдбовна, ще попаднеш в плен на магията любовна.

Пари

Дъжд ще те вали от пари.

В игра джакпота ще спечелиш и крупна сума ще уцелиш.

Навън снегът ще завали, а в портмонето ти пари.

Мъж за милиони и пари с камиони.

Работа
Не изпускай влака, повишение те чака.

Работа на пълни обороти, но ще получиш в замяна евро банкноти.

Новата година нов късмет ти прати – в бизнеса постигаш завидни резултати.

Работата ще е песен, а животът ти чудесен!

Ще работиш без дори да спираш, плановете си ще реализираш.

Бебе

Вест голяма, вест желана – ти ще ставаш мама.

Таз година булка и не чакай догодина, ами връзвай люлка.

Двойна радост, двойна грижа близначета за теб ще има.

Придобивки

В нова къща догодина, ще посрещаш новата година.

Златно ключе за ново порше.

Ще си имаш твоя къща, без свекърва и без тъща!

Няма вече да вървиш пеша, ще натискаш педала на газта, защото ще имаш нова кола.

През новата година за нов апартамент се приготви, ще се местиш ти.

Джакпот изтегли днес - ще караш мерцедес.

Да си късметлия май ти е патент, пада ти се нов апартамент.

С чисто нова кола от витрина, ще се сдобиеш ти през идната година.

Пътуване

От късмета си не бягай, куфарите стягай.

Очаква те радост голяма - билети до Париж за двама.

На теб се пада път далечен, да скиташ си обречен.

Околосветско пътешествие на теб се пада, гледай корабът без теб да не отплава.

Надеждата в живота ти навлиза с билет самолетен и виза.

Учение

На теб учение се пада, май това най-много ти приляга.

Блестящия ти ум ще оценят и диплом за това ще ти дадат.

Късмет страхотен ще получиш – в университет ще учиш.

Утешителна награда - учене на теб се пада.

Секс

През новата година твоите пухкави паласки не ще отърват от ласки.

Нови матраци, нови юргани, нови афери и нови оргазми.

Нови мераци, нови надежди , нови любови и секс във всякакви ползи.

Забрави за всякакъв комплекс през новата година, ще мислиш само за секс.

😂😝😂

# 5 383
  • Canada
Веси, наистина има разкошни  Heart Eyes

Хай, ето я чинията. Чудесен акцент са  Heart Eyes
Скрит текст:

# 5 384
  • постоянно
Фонс , дано настроението е мимолетно и скоро се чувстваш по-добре и празнично . 💗

Чинията  е трепач 💗

Общи условия

Активация на акаунт