Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 311
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 355
  • Варна
Тц, Хай не работи днес. Поне не в офиса. Хай изми банята и после се просна на дивана да гледа двете части на Под обсада и да жули мандарини и кафе. Сега имам майстор в банята, който се опитва да съживи пералнята. Май ще стане ама не днес. Демек проблемът е ясен и подлежи на ремонт ама може да остане и за втори. Нищо, и така ме устройва. Утре ще врътна една пералня у майка ми, докато въртим баницата с късметите, а ще си ги метна в сушилнята вкъщи.

# 5 356
  • Бургас
Готова съм и аз с приготовленията. Ще сме в приятели и си разделихме готвенето, та не съм се престаравала. Само едни късмети ще принтна после и готово.

Лято, много неприятно. Толкова пъти съм го заглеждала тоя Тих кът заради разположението му, но коментари тук и там ме спираха, макар че гледам много да не им вярвам.

# 5 357
Божеее, спах на обяд, детето още спи. Това не ми се е случвало от не помня кога. Направих едни елхички, на които ще сложа късметите. Не съм по баниците,ще направя малко, колкото да сложа късметите. В хладилника отлежава един камембер и се чудя дали да не съм на него за вечеря.

# 5 358
Емели, много вкусно изглежда гофретката,  мм Heart Eyes
Къде е това заведение?

Хай радвам се, че подлежи на ремонт пералнята. Нашата се скапа преди две години. Дойде техник да я погледне и каза, че ремонта ще е колкото половин нова пералня. Програматора заминал. Та купувахме тогава от Техномаркет едно LG.

Получихме страхотен подарък от много добра и мила съфорумка. Благодаря много Heart  децата са във възторг.

Весело посрещане на Новата година Hug Ние ще сме си по пенсионерски в къщи Simple Smile

# 5 359
  • Бургас
Емели, имате ли вече дата?

# 5 360
  • Варна
Мдааа, някакви четки били за смяна, на мотора. Ще стане на втори. Доволна съм.

# 5 361
Наработих се преди два часа аз. Стига толкова за тази година. Купих си ботички стилето и ще съм с тях довечера, дано не ми погодят номер Simple Smile Вместо да ходя да поспя, седнахме в един азиатски ресторант. Работя по въпроса да не си вляза в роклята.

# 5 362
Напазарувахме с благоверния, през това време строих наследниците да хигиенизират баните, подовете и стълбите. Биваше свършеното, ама не съм се заглеждала много. Гърнето е напълнено, чака си реда за фурната. Тестото за питката втаса, сега ще я навъртя. Късметите измислени, ама беше зор, че сме много народ довечера. Пандишпаните се пекат. Италианската салата чака да я сглобя, 10 минути работа. За да не се мотат без работа, пратихме мъжете с момчетиите до една далечна пивоварна, за да купят от специалната им новогодишна бира две малки бъчвета за довечера, ама първо да я дегустират бива ли я. Ич не се дърпаха, ще ги няма поне 3-4 , екстра значи. Щерките се въртят около кухните, ту в едната къща, ту във втората, ту във третата. Идилия значи.

Весело посрещане на Новата година, дружина! Здраве и берекет!

# 5 363
  • София
Ооох, забравих кисели краставички за руската салата, ще се изям. Сега освен да оставя Мая за малко и да ида до близкото магазинче, или да я направя без, или да я направя с прясна краставица? 

# 5 364
Бърди, бегай до магазина, докато не те е домързяло!

# 5 365
  • София, Младост
Бърди, купи кисели. С прясна няма да е ОК, а без още пО..
Аз днес ходих за туршия с кисели морковчета, че само така я обичаме руската, а тази година съм се оставила без домашна царска туршия..

# 5 366
И аз само с моркови от туршия я правя.

# 5 367
Смятам да положа тЕло на диванчето, че джурасика кърти по легла и стаи, но преди това:

Лаленце, добре че се отремонтира мама-та, че всички дето имат връзка с теб, щяха да издевателстват имаш ли бекъп на готварската книга Wink

Лято, много неприятно, награбвай домочадието и обратно вкъщи, няма нужда да се доразболявате, че да сте някъде на Нова Година Hug

Свет, надявам се вече си по-добре, маман също! Нали знаеш, Джак-че помага, снижава кръвното Heart Heart

Хайче, добре че поне има надежда за ремонт, все ще избуташ още 2-3 дни да переш у мама.

Ем, радва ме настроението ти, закуската си я дръж – аз закусвах руска салата!

И като казах руска салата – това е то, дето сготвих, плюс питка с късмети, че на Коледа ме домързя. Седях и ги гледах и си викам `Шугър съвсем се измързелеви!`, че като знам други години...ама сама ще съм с три деца, едното бебе, за какво ми е? В последният момент, реших все пак, да мушна нещо във фурната за девойките и – сори, Джен, ще развенчая ореола ти, който тъй старателно лъскам и аз обикновено – смотах набързо КФС по Джена, много, много бе одобрено и дори вече изядено! Довечера сме на пуканки, плодове, шоколади, напитки според възрастта и филми.

Здраве, щастие, благоденствие и много любов, мили розавелки и розавели, да е мирна и честита настъпващата 2019!

# 5 368
  • София
Бърди, бегай до магазина, докато не те е домързяло!

Хахаха, Маре, само го прочетох и скочих от дивана, все едно чух майка ми да ме пришпорва Joy
Краставички, налични.

# 5 369
  • постоянно
Емели , а те харесвах преди тази снимка 🥰😂
Весела Нова Година мили приятели-да сме здрави и да е Мирна новата година !
🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉

Общи условия

Активация на акаунт