Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 300
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 445
  • Телиш/Плевен
Честита Нова година!!! Champagne Tada Gift
Нека има здраве, щастие, късмет и любов за нас и любимите ни хора! Heart
Нека 2019-та е една страхотна година! Heart Eyes
Благодаря ви, че ви има! Hug

# 5 446
  • Бургас
ЧНГ!
На мъжа ми му се падна бебе, на мен годеж Simple Smile Simple Smile Simple Smile от баницата с късмети

# 5 447
Честита Нова година!
Да е мирна и благодатна и да донесе много здраве, спокойствие и щастие на вас и любимите ви хора Simple Smile
От баницата ми се паднаха важни и съдбовни късметчета. Ако се сбъднат, повече няма какво да искам.

# 5 448
  • София, Младост
Честита Нова Година! Здрава и успешна!

# 5 449
  • Бургас
Пожелавам ви всичко, което искате през тази година да се сбъдне!

# 5 450
  • на Мелмак

# 5 451
Честита Нова година!
Здрава и благодатна!

# 5 452
Честита Нова Година! Бъдете много здрави и преследвайте мечтите си! Дано ни чакат само прекрасни моменти!

# 5 453
  • Бургас
Честита Нова 2019 Година!
Пожелавам Ви да бъде здрава, спокойна и щастлива! Радвам се, че ви имам!

Да, Лаленце, това са соленките. 250гр масло, 250гр сирене, 300гр брашно. Размесва се хубаво, разточва се, режеш и мажеш с разбито яйце или само жълтък. Гарнираш с каквото искаш-червен пипер, семена, сусам, кашкавал, ким.

Даже и не меря пропорции, слагам маслото, сирене, брашно и меся. Само като се разточва, да не е много тънко, че да не прегарят. Много хрупкави и вкусни. С бира, вино, шампанско... Екстра са!

Селесте, тези соленки почти свършиха, но като правя други, ще ти заделя!
Светълчо, натъжих се за теб, че си сама...

Козуначето да оздравява!

Моя големият и той беше топъл одеве, с 37,9. Дадох му нурофен, а иначе пие АБ...

# 5 454
# 5 455
Честита нова година и от Немско!

Тук фойерверките са страшни, тази година повече от миналата, въпреки призиви и предупреждения. Или баш заради тях. Нацелувах цялата махала и тя мен.  Още пукат,  но ние се прибрахме. Стига ни. Купонът продължава на топло.

# 5 456
Честита Нова Година! С пожелания за здраве, щастливи дни и радостни мигове, изпълнени с много любов!
Успях да запечатам една част от фойерверките.

# 5 457
  • Бургас
За много години, банда! Здраве и берекет да има през новата 2019!

Белинде, тез малките пак са се наговорили. В 22ч ми вдигна Т и задиша тежко. Дремна, колкото да посрещнем новата година, и си тръгнахме. Три зъба е подпукал наведнъж, дано имаме лека вечер.

Абсолютно очаквано и по традиция ми се падна пътешествие. Мъжът ми вика „що все на теб се пада”. Ми що, щото си изпълнявам съвестно късметите.

# 5 458
  • постоянно
Тез лапетии ги орисвам всичките да се събудят утре без болежки , температури и прочие ... и с нови зъбаци 🥳🥰🥳
Слаба ракия са моите , аз от НГ до НГ пия и няма кой да  ми прави компания .
След “ Еди си колко си “ джжжина минах на бъбълс и те си легнаха . Сега се плюнча на втора чаша , но не “ върви “  🍾🍾

За много години мили приятели , бъдете здрави и нека се сбъднат мечтите ви тази година !!!! 🎆🎆🎆

Марето ли има именник ? Да и в жив и здрав и много успешен 🍾🍸🍾
Фонс и твоето момче да е честито !!! 🍾🍾

Фонс и Конти , момичета няма да удържа фронта и за вашата НГ , но ви пожелавам весело посрещане и пожелания ЗС една хубава нова година без болести и проблеми !!!! Целувки 🎆💕🥰🥳🍾🍸

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 02:47 от her_76

# 5 459
  • Canada
А тук фойерверките са забранени, всичко протича в конспиративна тишина Grinning

В центъра има, организирано от общината. По домовете - бенгалски огън Joy

Всички малчовци да са кукуряк утре Kissing Heart

И аз имам именник, жив и здрав да ми е! И все така щур!

Хърчоооо Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт