Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 305
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 460
  • Бургас
Ооо, вярно, че и именици има! Всички да са здрави и щастливи!

# 5 461
Лелеее, в какъв свят живеем? Отивам аз до тоалетната и един левент налазил мм!! Аз съм се наконтила, а на него му се умилкват, ще падна Simple Smile

# 5 462
  • Euskal Herria
За много години!

Със здраве да си носят имената всички днешни именици!

# 5 463
За много години! И честити да са имениците в темата!

Прибрахме се, детенцето ми стоически издържа, въпреки че не беше съвсем ок.
Потанцувахме, пийнахме, изпратихме старата и посрещнахме новата година. Дано да е здрава за всички ни.
Белинда, Елени, Селесте, мисля ви, дано ви е спокойна нощта!
Душчето ме чака и се запътвам към леглото за гушкане.
На момичета в чужбина, весел празник!

# 5 464
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита Нова година, Искам да кажа, бъдете здрави и благословени вие и всички, които обичате!

# 5 465
Нова Годино, Нова Годино, добрееее си дошла! За много години, здрави и силнииии тара-ра-рааа! Това ви го изпях, за ваше щастие не можете да ме чуете:)
Да сте ми живи и здрави! Дами и господами!
Да имаме много поводи за радост и честитки в темата, да чакаме и да стенем чичовци през новата година, време ни е:)
Да са ни здрави децата, любящи и грижовни мъжовте, ние да сме все така млади, убави и слаби! Нищо да не ви се лепи от нововогодишната трапеза😂🤪🍾
Ние посрещнахме празника боси на плажа:) Жаки се скъса от танци, заяви, че това и е най- яката Нова Година в живота, а тя е живяла дълго и има много база за сравнение 😂❤
Спокойно и пълно ми беше на душата, в първата минутка си пожелах само здраве, всичко останало е в нашите ръце! Желая го и на вас от сърце! 🎊🍾🎆🎄

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 07:45 от JACKLIN*

# 5 466
Честита Нова 2019 година! Бъдете здрави, обичани и щастливи, бъдете спокойни и пътешествайте.
Дано тази сутрин всички болни да са по- добре.

# 5 467
  • Бургас
Честит Васильовден! На имениците пожелавам здраве!

# 5 468
Добро утро, банда!

Честита нова година! Да не повтарям, прикрепям се към пожеланията на Жаки Heart

Честити да са и всички именници днес!

Белинда, Селесте, дано днес вече да са пушки децата!

Котката ме събуди преди малко да я нахраня... Долно котенце, не го беше правила от години това... Започна да бута неща от рафтовете съвсем целенасочено  и като и се скарам мяука жално. Сега тя спи, а аз лижа кафе. Не, че няма да придремя после пак, ама защо да е тъй...

Весело беше и при нас - апнахме, пийнахме. И много фойерверки. Традиционно в нашия квартал става като на война на Нова година, но аз много обичам Heart Само ми е жал за животинките, домашни и улични. Моите се бяха скрили под един стол, сгушени един в друг, особено дебеличкия много тежко го изживява, та ходих да ги гушам. Поне бебето ги проспа блажено, че подозирахме, че ще посрещне новата година с рев.

От баницата ми се падна печалба от лотарията Grinning. Не, че имам против, ама сигурно трябва и да започна да играя Grinning

Така и така съм се излюпила рано възнамерявам да си намажа косата с оцветяващ шампоан. Учудващо, но ме изкара почти месец от предното мазане и едва сега ми лъсват белите космИ, та при мен се оказва добра алтернатива на ежемесечното боядисване.

# 5 469
  • на Мелмак
Добро утро!

За първи път от години посрещнахме новата година, без да заспим преди това, веселихме се, 'апнахме, пийнахме. Бяхме взели доста ракети, та си направихме и заря 😀. Обаче как се събудих толкова рано? Очите ме болят🤔. Разбира се, всички спят, аз им пазя тишина с кафе и форум. 😎.
Има и други като мен гледам 😀.
После сме на ски, продължаваме с трапезата и..... 🥂.
Честити да са ни имениците/чките в темата! Много здраве и щастие!
Дано болните дечица да зарадват майките си тази сутрин и да лудеят днес на воля! Без обаче телевизори счупени 😉. Може някой диван 😄

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 08:58 от etty775

# 5 470
  • Варна
За много години, момчета и момичета!

# 5 471
Честита Нова година! Да сме здрави, обичани и изпълнени с мечти!
Имам двама празнуващи днес. Освен здраве им пожелавам много да ме слушат!
Фонсе, и ТМ да те слуша!
Болничките в темата да се разпишат с подобрение днес!

# 5 472
  • SHOOT ME 10 $
Да ни е честита новата година! Разписвам се с подобрение!😉 бях с Т 39% но вече не.
Да сме здрави и щастливи, целокупни и задружни. Пожелавам много усмивки,нови запознанства, но не губете старите приятели !

# 5 473
Честита нова година! Да е здрава и мирна!

# 5 474
За много години, мили приятелчета! Да сте живи, здрави, спокойни, богати, весели, щастливи и нека Господ е с вас през цялата година! Радвам се, че се срещнахме. Heart
Ние добре си изкарахме, особено аз и Катка. Мъжът ми нещо не му беше добре на стомаха и пролежа голяма част от вечерта, ама той и без това не е по шумните купони.
Сега отиваме пак на шейните. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт