Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 300
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 475
Честита нова година! Да сте живи и здрави и за много години.

Мари да ти е жив и здрав именика, също и другото Веси а и на мен си пожелавам да съм здрава.

Всички болни да се оправят и да не се разболяват повече.

Да ви е хубав деня на всички.

# 5 476
  • София
Честита новата 2019 година!
Здрава,мирна и усмихната!

Всички с красиви  имена дбес поздравявам.С гордост носете своето име и бъдете здрави!

# 5 477
  • тук...при моите момчета
Добро утро в новата година!Честити да са именниците и не само...😃,бъдете здрави!Аз сега пека баницата,че след малко ще дойдат майка ми,сестра ми с мъжът 'и и една малка сурвакарка

# 5 478
  • София
Дюбрутру!
Дотук 2019-та е като 2018-та Laughing Спала съм точно два часа и половина. Искам да си изкопая дупка и...нали, знаете...добрата новина е, че макар все още с Т, човечко е в добро разположение на духа и си търчи насам-натам, не е тъжничък като снощи. Това ме кара да се чувствам празнично, донякъде Grin
Честити да са ни имениците, Фонсче, Мари, поглезете си момчетата, кат'си тебе!
Цялата къща е окъпана в слънчице Hug Мисля по-късно да разходя болничкия, добре облечен и в чувалче мисля, че добре ще му дойде, ако не го втресе пак, де. Ще видим.

# 5 479
Честита Нова 2019 ! Да е здрава и мирна! На вички именници да им е живо и здраво името!

# 5 480
  • Бургас
Добро утро!
При нас нощта беше спокойна, без ставане и Т. Дано е пробил поне един зъб.
По план обедно и вечерно трябваше да сурвакаме бабите и съответно хладилникът ни е празен. Ха е вдигнал пак Т и минаваме на спасителен план_леща.

Хубав ден на всички! Болните бързо да оздравяват!

# 5 481
  • София
Честита да ни е новата година!!!!
Честити да са ви именниците!

Моите се разтърчаха рано-рано, голям зор да ме събудят беше, сърдих се!
После късметчетата бяха мега тъпи, избирам да ги пренебрегна Grinning Май за последна година купувам готови.

Допивам кафето и надигам морна снага да спретна Мая нещо да прави, че само гледа тв и яде бонбони.

# 5 482
Аз закусвах баница с пилешки хапки и гъби 😂😂😂 Мчи първи януари е 😁 Сега смятам да се нажмуля с торта (мама прави Гараш 💗) и да се трупясам.

# 5 483
  • Бургас
И ние с мъжа ми се събудихме в 8без 15. Пък не си легнахме в 22.00. Мъжа ми се размърда, стана и аз подир него ставам. Питам го що е станал толкова рано, отговора му беше че е куку. И ме попита аз що съм станала на което му отговорих да не е сам в лудостта си Simple Smile Ама се върнахме да си доспиваме. Първо аз до към преди малко, сега той.
Който не е посрещнал подобаващо новата 2019 година има още един шанс. Банго Васил Wink Stuck Out Tongue

# 5 484
Честита нова 2019 година Tada.

Бъдете най-вече здрави, щастливи и обичани. Мечтайте и сбъдвайте мечтите си. Усмивката целогодишно да грее на лицата ви и на тези на близките ви. Годината да ви донесе много късмет, по-малко работа и повече парички.

Честито и на всички именици в темата Gift Heart. Името им да им носи много здраве и късмет.

# 5 485
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита Нова година, момичета и момчета!
Бъдете здрави, весели и щастливи!

И при нас пукотевицата беше направо страшна, имах чувството, че съм обградена от цял взвод и всеки момент ще изтрещи и се посипе някое стъкло или че ще нахлуят в къщи. Особено едните изстрели - тежки, мощни, като с топ. Зарадвах се, че децата не бяха при мен, щото много се страхуват от гърмежи. А горкото ни куче цялото трепереше и се свираше толкоз надълбоко под спалнята, че после не можехме с часове да го изкараме от там. А иначе много харесвам "зарята". И при нас бешеее - царствено направо. Понеже холът ми е с издаден напред еркер и както си стоя на бюрото, от три страни виждам фойерверки, все едно в моя чест ги пускат. Голяма красота. Поне половин час беше активната заря, а пресекулчеста  имаше почти през цялата нощ. С една съседка миналата година си говорихме на тази тема и тя каза, че 300 лв. всяка година приготвят за този кеф. Това донякъде обяснява защо в Люлин не е чак толкоз "богато" откъм пуцане.
Карзче, мило, напразно си се натъжила за моята самота, защото я избрах напълно доброволно, заради все по-засилващото ми се влечение към удобството. Иначе имах предложения доволно, ама реших, че искам да съм си близо до леглото.
И да се оплача и аз: и моето Козуначе, (80-90- кила) болничко е изкарало новогодишната нощ - с висока Т, над 39, с всички болки и екстри на грипа. Предпочитам обаче да мисля, че това не е началото на Новата година, а опашката на Старата.

Честито на всички именици! Със здраве да си носят имената!

# 5 486
  • Варна
Ранобудни сме бе, браво, така ще ни върви годината Simple Smile Аз очаквах до следобед затишие тук.

Ние сме при родителите ми, започва сурвакането след малко.

# 5 487
За много години момичета и момчета!
Да сте/сме живи и здрави!
Честит имен ден на именниците!

Нека болните да оздравяват бързо!
Ние рано станахме, ама се подмотваме по пижами още. Мързеливо ми е.

# 5 488
  • На брега на реката
Честита нова година и от мен! Да сте здрави, щастливи и обичани и нека новата донесе, всички неща за които си мечтаете!

Честити да са и всички именици! С гордост да си носят името!

Ние се прибрахме в 2.30 ч. и поспахме докъм 9. Хубаво се изкарахме, ама хладилника е пустиня, а след 6 степенното меню снощи, ще видим какво ще измисля. Всеки случай ще е нещо лесно и бързо. Няма да започвам с много труд новата.  Mr. Green

# 5 489
  • някъде ... тук ...
За много години! От здраве да не се отървете през 2019-та, а и след това!
Честити да са имениците! Здрави и щастливи!
Дано болните се оправят по-бързо!

Ние се излюпихме към 10, а дреб още се излежава, ама с телефона. Играе си на нещо.
Снощи беще весело и спокойно. Само зяпахме зарята и пукотевицата. За първа година решихме, че няма да гърмим и минахме само с бенгалски огън.

За обяд - една картофена супичка, а за довечера - боб Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт