Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 272
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 550
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И при нас форсмажор - таткото явно е разболял майката, та сега ще ми докара малчуганите на евакуация. Каза, че трябвало да събере сили да се "довлече" до колата и да ми ги доведе, пък те в лазарета ще се гледат някакси.
Как ги мразя тия грипове!

# 5 551

Влизам специално да ви пусна снимка на баклавичките на Светалчето.
За вкуса няма да пиша нищо, сещайте се.
О, Свет, пийни си нещо превантивно да не те хване и теб грипа, на децата предполагам им дават нещо. (Препоръчвам Фитолор хот, натурално е, без захар.)

# 5 552
  • Mediterraneo
Нечовеци сте с тези баклави! Остана ми едно ню-ню парченце торта от снощи, сега ще трябва да я ям.

Куркума, надявам се да са поправими нещата при теб!

# 5 553
  • София
Иииии, Алина и Свет вече не са ми приятелки!

# 5 554
  • София
Ние се носихме с Елени до 23.40ч.изби й зъб и заспа тогава чак.Рев,чудо.Не съм чула гърмеж и нищо.

Баклавата е номер едно само като я гледам!

# 5 555
  • някъде ... тук ...
Ооо, Свет и Алинка! Баклава Heart Eyes

Куркума, дано минава по-бързо, каквото и да е!

Хич не ми се ходи на работа утре...

# 5 556
  • постоянно
Wow Свет е майсторка !!!!!!
Слагам пак лигавника , показвайте 😂

Стига болести , къш , къш да ви подминават бързо ! 💕

# 5 557
  • Sofia
НаХепихме се ние радостно и доволно дОма,и се изтъркулихме на диванЯ.
Слушам НГ разговори на ММ и му се подхилкваме и го бъзгаме  hahaha.Върти 4 изречения,пък аз му подавам другите реплики.  Joy Кат' конферансие съм  bowuu.
Куркума, погледни го от позитивната страна, ще заслабнеш съвсем  (надявам се не е здравословно с някой от близките ти  Praynig).
Лина,страОтни са твоите кукли/кифли  Heart Eyes.Какви са фръцляци  Hug
Сбъд,кога ще си признаеш за хобито?  newsm78
Светълч, уау ти е баклавата.И каква голяма тава  Shocked.Аз купих една малка кутийка саралия,с 8 парченца.Имаме още 4 ...т'ва от събота насам. Crazy
На работа,не знам дали ми се ходи.Със сигурност не от заранта  Crossing Arms.

# 5 558
Привет, дружина!
Белинда, как е Козуначев?
Куркума, дано всичко е поправимо при теб и бързо да минава...
Карзче, как е твоя малчуган?
Ау, последната баклава направо ме кара да се срамувам, че някога съм показвала моята!
Аз днес голям мързел му ударих! Добре ми се получи, ама май не е моето/може да откарам така цяла седмица, ама не е хубаво туй нящо/. Подозирам, обаче че и мен май нещо ще ме гази, одеве ме втресе, сега пък ми е топло, а дано не е.
Хич, ама хич не ми се ходи на работа утре!

# 5 559
Свет, майсторка си 😍
Куркума, дано всичко отмине бързо.
И аз искам да знам за на Сбъдваща хобито, дано сподели.

Ама утре работен ден ли е. Наш'та фирма го дава аяйляк, на трети сме пак в играта. То това ни е почивката на нас, малко по Коледа и малко по Нова година 😂

# 5 560
  • София
Анджи, орта-будала е. Като свали Т живва, ама иначе е много оклюмал. Подкашля леко, май го боли гърло. Мен също ме почва гърлото. Вирусче е явно. Дано мине бързо и без усложнения!

# 5 561
  • София
Честита Нова Година! Да сте здрави всички, а също така и близките ви! Да има любов и много щастие във вас и около вас!  Hug
Честити именици! Да ви се слави името и да си го носите със здраве!
Изкарахме и тази новогодишна вечер, лежерно и спокойно. Е, имаше пукавици около нас, обаче беше поносимо. Днес едни сарми врътнах. Ние гледаме по веднъж на ден да готвим и да не се претоварваме с храна. Пратих народа на кино и сега си избирам чанта на спокойствие  Laughing Нещо не съм изчистила концепцията и голям зор виждам с избирането.   hahaha Пожелавам си все такива "проблеми" през новата година. Всички останали да си стоят в старата  Naughty

# 5 562
  • София
Куркума дано не е толкова напечено положението,колкото звучи!
Джено нещо снимка на луканките с дивана?Stuck Out Tongue Winking Eye
Облизах се и аз на баклавата на Свет и ще ходя май да си похапна от моята.Имам още доста.
И на мен ми стана интересно,какво е новото хоби на Сбъдваща,но реших да не проявявам нездраво любопитство щом тя не е споделила.
Титина благодаря за инфото за Zwilling.

# 5 563
Куркума,  дано не се е случило нещо страшно.
Ще споделя, когато/ако се науча и то само ако се получи нещо поносимо.  За сега само хабя материали.

# 5 564
Няма мира в нашата къща...след като тихо и приятно посрещнах част от Новата по света, поспах няколко часа, ама нали мм се върна рано сутрин, та няколко часа по-късно трябваше да излезем – децата искаха да бъдат компенсирани за пенсионерското посрещане на празника! И това скитане ще продължи и утре...

На Мари и на Фонсе имениците да са здрави, Весетата също, ако имаме някой скрит – да е здрав и той!

Свет, греховна баклава!

Куркума, каквото и да е, да отминава бързо!

Лина, у вас е забавно отново, модата на бъдещето се очертава по-вълнуваща от днешната Joy
 
Болните да се оправят Hug

Общи условия

Активация на акаунт