Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 213
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 60
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооо, Хрис, какви сладки момиченца! Много ме зарадваха, завидях им за възрастта.

# 61
  • Sofia
Привет в декемврийската тема  Hug!
ИзртърколИ се комай и тая година  Shocked!
Инфарктно ми започна денят на мен.Очаквах да не се отвори гаражната/дворна порта,а всъщност имах проблем с акумулатора на мъжовия ЖиБ  ooooh!.Генвих се,гневих,па поръчах едно такси на младежа в 8.15 натовари се и отиде на школа.Овиках таткото напоително по телефона и криво-ляво стъкмих колата с подробни дистанционни инструкции. Добре, че съм курназ и не се пУаша лесно. Та си отидох на тренировка,на мол,на родителска среща...Налапахме се с по един гигантски дюнер с младежа и сега съм прилегнала радостно и доволно.Ни мърдам,ни шавам,даже и не дишам  Mr. Green.
Да 'зема да извадя украсената си елха и аз,освен  newsm78...ама неЙ спешно.
Наумих си утре да кръцна косата на черта до раменете  newsm78 К'о мислите? Да не се разхубавя съвсем се опасявам,не за друго  hahaha
Ох,гледам "Бригада Нов дом" и рева кат' магарица  Embarassed
Хрис,много са ти прекрасни момичетата  Heart Eyes

# 62
  • Canada
Честити ни нова тема и декември!

Лилянаbouquet

С удоволствие ще се разделя с тази година... тегава беше!

Съни, Алечко, мисля ви, притесних се за вас  Mr. Green

Кате, и за теб... тежко ще ти е със сармите на мама  Hug

Хрис, страхотни бамбини  Heart Eyes

Поли, на сайта няма ли да има инфо? Дървосекач ли ще си имаш  Crazy

Светълчо, котки май са единственото решение, но трябва да ги сваляш като влезеш някъде. Тук продават обувки с вградени крампони, които се вадят/прибират.

Приятен почивен ден, другарки и другари!

# 63
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Джена, Тонка, Шугър, много ме разсмяхте днес. Grinning

За косата не смея да кажа нищо. Сестра ми също като теб имаше разкошна, дълга и къдрава коса. Всички се прехласваха по нея. След бременностите нещата се промениха. Пак беше много хубава, но не като преди. Един ден, при поредния ни разговор просто я видях подстригана на черта. People HaircutМного ми беше странно. За мен си е най-красива на света Heart, но сякаш онзи чар на омагьосващата коса изчезна.  Blush

Продължавам да съм с температура 37,8, ако пийна един упсарин дали ще ме вдигне на крака за два часа? Thinking
Имам малко работа и искам да я свърша. Pencil

Децата са гледали Гринч. Доволни са. Малкият вампир издържал, без да излиза. Hands Thumbsup

Хрис, много са ти хубави момичетата. People Two Women Holding Hands

# 64
  • София
Лили благодаря за новата розова тема! Hug
Харесвам този месец,не само заради празниците,а и защото съм помогнала на един човек да се роди. Heart Eyes
Нищо не ми се прави в този студ.Искам да стоя на топло...и да сме живи и здрави! Praynig
Хрис много чар струи от снимките ти!
Свет,Риекер-Ремонте са здрави по принцип,но да не се пързалят... newsm78
Джена аз съм противник на рязането на коси.Ама то,защото като малка,мама все ме подстригваше късичко /е на фризьор ме водеше/ и аз съм намразила късите коси.Тя твоята няма да е къса,но не съм фен на рязкото намаляване на дължината. Peace

# 65
Аз пък много харесвам къдрава коса на черта. Ама тя Джена все ще я изправя сигурно Thinking

# 66
Ау, Хриси, страхотен колаж!!

Декември ми е най-неприятния месец, като дойде ми идва да заспя и да се събудя догодина 😡😡 Много ми е тегав, та си пожелавам бързо да минава.

Дженка, твърдо “за” чертата. Много харесвам и аз къдрава коса ( коза написах първоначално🤣) на такава прическа 😍😍

Три часа откарах в спортната зала днеска, имам да наваксвам 😬😬 И с малко козметика и парфюмче (Modern Muse Chic, ма харесах и Modern Muse Nuit) се поглезих, доволна съм. И много хубави подаръчета ми правят винаги Estee Lauder 😍😍

На сиеста смятам да се отдам в момента.

# 67
Поли,преди години бяхме купували резачка от Джъмбо.Беше много готина,със звуци разни и веригата се въртеше.А и доста здрава излезна,лятото още се подмяташе из двора.
Сутринта изпекох едните бисквити,след малко ще започвам да ги украсявам.И помощник ще си имам Mr. Green
Зварте,пийни нещо,че да се осефериш,и бързо да ти минава Hug !

# 68
Лиляна, благодаря за новата тема.
Поспахме почти доволно, котаракът и той, и аз покрай него. Иначе проклетото животинче е свикнало да яде в 5.30 и не знае кога е събота или неделя.
В петък трябваше да съм оффффф, но имаме много неща за вършене и бях там. Скъсих съ зад... от бач , подлудиха половината фирма и успяхме да оправим нещата....и в 7 идва имейл, че трябва да променят сумите. Мъжът ми каза, че физиономията ми била незаменима.
Пералнята работи, сушилнята също, прахосмукачката чисти, а аз ровичкам из форума. Предполагам фейса ми не работи заради рестрикциите, които имаме на домашната и служебната мрежа.
Ще се моля на мъжа ми да оправи домашната.
Хич не ми е коледно, въпреки украсата. Климатикът работи, а аз съм по джапанки. Искам сняг, искам студът да пощипва кожата ми.....по-малко от 2 години ми остават.
Утре имам рожденник,  измислихме да ходим на китайски бюфет.
Още една седмица до фирменото коледно парти. При нас са със децата. Тази година сме в едно каубойско ранчо. Има да се возим с каруци и да ловим крави с ласо. Ама ще е купон. Децата се познават и се търсят..

# 69
Много ви благодаря Simple Smile Hug
Светълчо, то си е за завиждане тази възраст 😍 безгрижна Hug
Зварте, бързо оздравяване!
Джена, баба ми едно време казваше-на млад човек всичко му отива Simple Smile Hug
Ние досега със свеки украсявахме терасата и вилата.  Децата досега играха навън. Прибраха се премръзнали със зачервени бузи.
Започвам да готвя.
Пращам ви един красив залез от преди малко. Сетих се, че някой сутринта питаше май за изгрев.  
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 16:51 от Анонимен

# 70
  • Sofia
Ще го мисля т'ва с косата  newsm78.После ще му друсна един рев, познавайки се... Crossing Arms
За 4 пръста иде реч, тя моята от както се помня е все малко под раменете. Обаче,предполагам,фризьорката ще ме разубеждава...че все я следя колко ми реже от дължините и мърморя  Crazy.
Флорче,честити хубавини  Party
Тия дни въртя 3 парфюма -Модерн Мюз, Извънземното и Куатрето.  Peace

# 71
  • някъде ... тук ...
Ей, тая резачка Simple Smile от кога я разправя Пепи. Поли, в гугъл излизат различни и на много места. Поръчай му я онлайн. Или той иска сам да си я избере?

Тъй... Оказа се, че колата има монтирана допълнително печка, при това много хубава. Но даже и предишният собственик не е знаел. Намерих майстор. Видя, предложи варианти за управление и вече си имам печка с gsm-управление. Ще се качвам на топло сутрин и вечер, стига да не забравям да и се обаждам Simple Smile

Дженко, на черта до раменете? Щом си решила. То ще си покаже дали ще се харесаш Simple Smile

Хрис, благодаря за снимките!

# 72
  • София
Аз викам -РЕЖИ!!! 🤣 Аз съм по резките промени, обичам да има екшън. 4 пръста нищо не са за мене 🤣

# 73
  • Sofia
Дженко, на черта до раменете? Щом си решила. То ще си покаже дали ще се харесаш Simple Smile
не съм... newsm78
Ей тъй се виждам:
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/beren-saat-pr … larini-yanitladi/
(скролнете надолу)
Белиндааааааа,искаш да погрознея,налЕ  Crossing Arms

# 74
  • някъде ... тук ...
Хубу де, не си решила, ама го обмисляш и малко ти трябва Imp И аз тъй те виждам, като на снимката. Екстра е, давай!

Общи условия

Активация на акаунт