Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 217
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 90
Джени, топ ще си, котЬе, режи:) С възрастта се скъсява дъжината, ма полата ли беше, косата ли? Не помняяяя😂😂🤪🤣😱💇💇❤

# 91
  • Sofia
Джени, топ ще си, котЬе, режи:) С възрастта се скъсява дъжината, ма полата ли беше, косата ли? Не помняяяя😂😂🤪🤣😱💇💇❤
И двете,дЕдо попе  hahaha baby_neutral

# 92
Откакто след оплешивяването трябваше да се подстрижа късо, открих, че е супер. Сега се сгъсти и съм точно на каре.

# 93
Дженчее, режи душко! Коса расте, акъл не идва! Wink
Аз преди бях с къдрава и дълга, сега съм с права и къса. Промени обичам много, само да има луда фризьорка да ми се връзва.
Заради оназ подкукуросница Белиндето досега правим меденки. Joy Ама не се получиха 'ич. Sad

# 94
  • София
На косата Жаки,на косата!Ще ти се на полата... Joy
Аз сериозно се замислям,че който има права коса му расте по-бързо. Crazy
Моята расте,коклкото да и се видят белите корени. Rolling Eyes
Щерката и тя твърди,че много бавно и расте косата,затова и казвам хубаво да помисли,ако иска да я подстригва повече.
този месец мисля да започна Приорина да видим,какъв ще бъде ефектът. Thinking

# 95
Дженисима, режи! Аз съм ти приятелка и обещавам да ти се смея ако не ти отива Grinning

Уикенда се яде навън при нас. Талиатели тази вечер.

# 96
  • София
Аз съм за промяна на прическата през някакъв период от време. Дженката е наясно, че къдравата коса видимо расте по-бавно, затова съм за умерена промяна. Кати още не може да преживее, че половината й коса замина и беше страшно тръшкане. И мен ме е яд като й гледам старите снимки. Обожавам дълга къдрава коса.

# 97

Заради оназ подкукуросница Белиндето досега правим меденки. Joy Ама не се получиха 'ич. Sad
Нейните не бяха меденки, а тиквени сладки.
И ние ги почваме след малко, на вас защо така не ви се получиха?

# 98
Тонка, таткото как прие новата прическа?

# 99
  • София
Мчи моят мъж е над тия неща, изобщо не се вълнува. Sunglasses

# 100
Алинче,
В рецептата, дето намерих в интернет пишеше 1/2 чаена чаша олио и аз толкова изхаках. И сега ми мазнеят едни такива, абе не са ок.
Ама Кати си ги хапна де. Joy

# 101
Привет в новата розова тема Wink
Лиляна, много удачно.

Ние се събудихме към 8.30 с щерката и тъкмо я изпратих с баща й на танци и след това е на Коледна сбирка в един старчески дом с най-добрата й приятелка.

Аз направих топли сандвичи с яйце и сирене с айрян и сега имам 5 часа сама и след като оправя пранета и чудесии смятам да намина през вкъщи да видя мм и всичките ни приятели у дома, които работят усилено.

Навън е само -5 и е разкошно красиво.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 07:08 от Анонимен

# 102
  • София
Контес,страхотни сте.

# 103
Алинче,
В рецептата, дето намерих в интернет пишеше 1/2 чаена чаша олио и аз толкова изхаках. И сега ми мазнеят едни такива, абе не са ок.
Ама Кати си ги хапна де. Joy

Меденки 1 яйце
3 с.л. пудра захар
2 с.л. мед
1 ч.л. сода
1/2 ч.ч. олио
1 1/2 ч.ч. брашно
Това е на баба рецептата Simple Smile))
Според мен ти е било гадно олиото, аз наскоро купих едно Родна стряха и ми миришеше гадно, не развалено, а някак неприятно.

# 104
Моите тиквени сладки станаха досущ като меденки, сигурно заради канелата, не трябваше да слагам Crossing Arms Първите са толкова големи, че са линцери направо ooooh! Май няма да повторя аз, даже се чудя тези кой ще яде. Тортата също е провал, дано да мога да правя топки с лъжица за сладолед, иначе се разпада, и вкусът нещо не докарах както трябва, но аз работя малко на око, без точни грамажи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт