Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 355
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 145
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Aaaaa, аз след НГ минавам на диета, че ще ми се пръсне ски панталона Satisfied Не ме бройте за турската ихня!

Хора, имам мускулна треска на фалангите на пръстите Open Mouth Ако се чудите защо не пиша - щот' нимоа Grin

Ама че си отстъпничка! Ще си вземеш нещо диетично.

# 5 146
  • Бургас
Благодаря много за отговорите ви за лепенките за температурата.
За сега няма, започнахме с АБ и другите екстри. Дай Боже бързо да се оправи! Но е по-добре, щом гледа уроци по китара в ютуба и свири вкъщи... Светна му. Похапна си, до обяд нямаше никакъв апетит, от 2 дена.
Моите искаха пак да им мирише и да е Коледа, да си слушаме коледни песнички, искаха пак от онези вкусните сладки, та това ми беше заниманието следобеда.

Алечко, баклавата ти изглежда трепач! И на вкус ще е такава, сигурна съм!

Мари, много красиви мигли и очи! И аз искам такова нЯщо😍 Имам питанка, може ли да се слага спирала?
Обаче хич не съм по тези момичешки неща... Маникюри, прически, козметици.... Тц.

# 5 147
  • София
Да мине турския и тогава диети.Какво точно ще сваляш,че не разбрах?Това е към Белинда.
Оф винцето взе да ме позамайва,нищо че похапнах порядъчно и ще стана да си изгладя прането.
Болните да оздравяват!
Бобулина ще ти пиша на ЛС,днес или утре,да си задам въпросите,да не занимавам целия форум с тях.

# 5 148
Браво момичета, чудеса творите. Радвам ви се. Аз тая вечер все пак сготвих, малко късно и ще охкаме, че ни е тежко, ама:).
Маре, честито. И аз се интересувам може ли да се гримираш с тях?
Али, имах робот ЛГ, не се харесахме нещо. И при мен оставаше непочистени участъци, не чистеше килими и общо взето само за спалнята го ползвах.

# 5 149
  • София
Ама че си отстъпничка! Ще си вземеш нещо диетично.
Верваш ли? Joy Тъй, както ме познаваш?
Бъзикам се, бе, с вас съм, много ясно Hug И само някоя да си е поръчала баклава!

# 5 150
Нееее! Баклавата ще я ядем у нас. Като опитате малките баклавички, няма да хапнете повече други, ще видиш. Joy

# 5 151
  • София
Хич не ща да виждам! Ти чуваш ли, че ще ми се пръснат гащите? Хем с разкопчано горно копче карам и пак зор! Няма да си купя нов панталон пък, няма, няма, няма! Ще отслабвам! Баклавичките са в историята!
Joy

# 5 152
# 5 153
Хич не ща да виждам! Ти чуваш ли, че ще ми се пръснат гащите? Хем с разкопчано горно копче карам и пак зор! Няма да си купя нов панталон пък, няма, няма, няма! Ще отслабвам! Баклавичките са в историята!
Joy

Хубу де! Недей да се пенявиш - то е по желание. Щом не щеш - не щеш. Ама някои още не сме яли баклава таз година.

# 5 154
  • София
Интересно! За първи път чувам...

Светълчо, после да разкажеш как са били на вкус Heart Eyes

# 5 155
  • Canada
Значи зверски ми се дояде баклава и вие сте виновни  Crossing Arms Нито ще тръгна да правя, нито има от къде да купя обаче!

Ламинирането си е занимавка, но си струва резултата - косата става тежка, лъскава и жива  Peace

Получихме много хубав подарък от близки приятели - будистки пеещ звънец-камбана (цимбали). Много му се радвам, отдавна исках  Heart Eyes

# 5 156
Интересно! За първи път чувам...

Светълчо, после да разкажеш как са били на вкус Heart Eyes
Тая па Белинда! Разкази! Как пък се разказва за вкуса newsm78
Нейсе, няма повече да говорим за храна.
Ми виновни сме, Фонсче! Особено към към такива като теб, дето няма откъде да си купят, даже сме си за бой. Не дай боже бременни да четат и да няма откъде да си хапнат!
Спирам аз да говоря за ядене.

# 5 157
  • София
Белинда за тази година си карала вече.За другата Коледапак,а дотогава ще си отслабнала.

# 5 158
  • София
А, викаш - стига ми толкоз, покарах си Laughing

Не, сериозно, такава мускулна треска не съм имала от години. Аз съм била голямо желе! ВъзмУтена съм от себе си...

# 5 159
  • постоянно
Аз си сложих лигавник Фонс -големи баклавички , малки баклавички ....... 🤪😛😝😜

Общи условия

Активация на акаунт