Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 348
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 160
Чета ви и се размазвам от ядене и пиене в една къща за гости в близко балканско селце  Crazy
Диети и ламиниране след НГ.
Болните да оздравяват Hug

# 5 161
Отварям темата и насреща на Али баклавата?!?! Уай?! Уай ме мразиш, жено?! 😂❤ Но пък евала за точенето! ИзгигнА ми се в очите!
Държа си аз ба Луната до 16,35 е по тукашно време, зор ще е, но кантара ме стимулира:)
А утре ще сме на ресторант, та е добре да има аванс:)
Фонси, честита нова кола, безаварийно шофиране и да само по хубави места да ви вози:)
Всички болнички да оздравяват веднага и здрави да влязат в Новата година.
Румка, супер са снимките от островите, ние сме били, снимала съм, но такива ярки цветове не съм докарвала. В мен е явно проблема 😂🤪
А сега е града в който сме изобщо синьо море няма.
При нас не е много ок времето, няма слънце, но пак си е 31 градуса, ще се поразходим някъде.
Спокоен и весел да ви последния ден от 2018!

Мари, хубаво ти е така ламинирана, да взема и аз да си намажа костата ли? Ще потърся желатин.

# 5 162
Морнинг банда!

Карзче, Бъни, да се оправят децата!

Начиии, надула съм са като балон на трънка, честно ви казвам! Благодаря ви за комплиментите за баклавата ми. Oнлайн и офлайн суперлативите така ме надъхаха, че чак може и да се прилъжа да направя пак някога Grinning Но ще е като ми мине болката във възглавничките на пръстчетата от точенето Mr. Green

Ако ми дойдете на гости на гранде градинско парти в шатото тържествено обещавам да ви натъпча с баклава и други хубавини разни (течни и не течни Grinning ) .

Лелееее, Алечко, това са кори, които ти си разточила????? Думи нямам, момиче, взимам тА! Heart Eyes

Бърдиняяяя, давам са Heart

На ламинирането на косата отдавана му се точа, на моята коса би трябвало да е хубав ефекта. Тамън вчера демонстрирах на кифлите каква грива натюр съм завъдила... Когато ми е изсушена и изпъната е добре, ама натурално изглеждам като Маугли в главата... Трябва да се наканя да го забъркам това чудо.

# 5 163
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Guten Morgen ohne Sorgen! Nature Sun With Face

Гласим се за път - ще отпразнуваме юбилея на мама-свекърва. Champagne Cake Tada  Дано си хареса подаръка. Gift

Жаки, стресна ме, бре, жена. Два пъти ставах да гледам календара. 30-ти е днес, не е последният ден на годината. Date Нали е 30-ти днес? Blush
Браво за лунуването. Nature Full Moon With Face

Всички болни да оздравяват. Flowers Four Leaf Clover

# 5 164
БоШкеее, от глад цели дни ям😂😂😂 Ако де:) предпоследния ден да ви е спокоен, а утрешния още по- хубав🤪🤪😂

# 5 165
  • София, Младост
Д8бро утро!
И аз като Zwarte се стреснах, че съм проспала един ден някъде и сме останали без баклава и руска салата 😂.
Алечко, браво! Респект! КАжи, че и друг път си пипвала точилка 😋

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 09:06 от viliandar

# 5 166
Жаклино, мари, земи апни нещо Grinning Grinning Grinning

Алечко, браво! Респект! КАжи, че и друг път си пипвала точилка 😋

Ами два пъти съм правила меденки, туй то Grinning

# 5 167
Дубрютрууууу! Поспах днес малко повече аз!
Правих снощи баклавата, днес ще да я сиропирам, ама трябва първо да взема лимони, че съм забравила!
Светълче, ще чакам рецептата за морковената торта, ако ти се занимава да я издириш, ако-не, ще я правя от нета. Квот стане, таквоз ще ядем! Ние сме си добри прасенца, няма да остане... Joy
Пия кафе сега, чудя се какво да подхващам днес, че да си помогна за утре, че съм на работа! На работа...На 31-ви.. Scream

# 5 168
Жаки, ми хапни бе душа, дните изяде 😂
Хубав предпоследен ден и на вас 🤗

Ако продължите с тия баклавички ще ви се разсърдя, а Алечка може да започне да се притеснява. Ей сега ще запаля колата и за час съм при нея и всичко ще изям 😆

Все не ми остава време да си кажа и аз за книгите. Снощи свърших на Ларсон първата книга (Мъжете, които мразеха жените). Никакъв Милениум няма да чета. Не ми допадна как пише, едвам изкарах тази. Не е моят автор.
На Артър Хейли много обичам Летище и Колела.

пп: поправих се 😊

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 09:21 от rummi_pl

# 5 169
  • София, Младост
Я майсторските на баклавата да кажат в какво съотношение захар/вода правят сиропа.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 09:24 от viliandar

# 5 170
Добро утро Simple Smile
Крайно време е да си намеря желатина, закупен специално за разкрасяването.
След вчерашната тренировка ме болят бицепсите, както се очакваше. Доволна Simple Smile

# 5 171
  • Варна
Летище и Колела са на Артър Хейли, Руми Simple Smile Гришам пише за адвокати.

# 5 172
Ако продължите с тия баклавички ще ви се разсърдя,
Сменям темата веднага на чийзкейк орео. Два броя. Трябва да ги направя днес! Преди малко ми просветна, че днес трябва да се свърши тази работа. Но единия мога спокойно да го заменя за малките "творения" на Светалчо!
Зварте, и моята свекърва (само свекърва, без мама в словосъчетанието) има днес рожден ден. Аз съм пас. Само честитка по телефона ще получи.

# 5 173
Я майсторските на банковата да кажат в какво съотношение захар/вода правят сиропа.
Стигнах до банковата и се спрях! Техническа грешка, сетих се, че за баклава иде реч.
Аз лично предпочитам 1/1.
За Коледа правих 1,5 захар/1 вода, но за мен беше гъст сиропа.

# 5 174
Летище и Колела са на Артър Хейли, Руми Simple Smile Гришам пише за адвокати.

Ми така де, като пиша рано сутрин 😊

Еш, па Мари. Сега чийзкейк.
Отивам на работа. Аман от вас 😘

Общи условия

Активация на акаунт