Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 317
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 310
  • някъде ... тук ...
Отивайте, Ети Simple Smile
Ние снощи се върнахме, ама утре отиваме пак, този път на Осогово.

Сега седим с децата и слушаме Дубиоза колектив на по чаша вино.

# 5 311
  • Mediterraneo
Аз сглобих една торта( на баба тортата, 5 блата и домашен крем с яйца и масло), направих 3 кг руска салата( ако не е и повече), една разядка с печени чушки и сирене крема, за утре ми остана само баницата. Събираме се 4 семейства, на мен това ми се падна да правя. Утре от добра душа ще направя и арменски сладки, че много ми се доядоха. Без много тръчкане утре, та да не дремя цяла вечер.

# 5 312
  • Sofia
"Американски пай-продължението" гледамЕ  Rolling Eyes.
Възразявам....ама само аз  Crossing Arms.Баща и син се хилят кат'зелки, ние с котаната стискаме устни и очи  Crossing Arms

# 5 313
Седяхме на огън в градината до късно. Весело, вкусно , ама сме се опушили яко. Утре ще пера якета и още куп неща, няма начин.

# 5 314
  • София
Мерсим за честитките за брат ми, ама той на 27ми беше, сега само се събрахме. И, Белинде, твойто на среща, мойто направо с девойката дойде Joy Съгласувано беше де, ама все пак.  Както си говорихме с на брат ми жена му после - до вчера спеше с плюшения Шаро, сега не ми се иска да мисля с кого спи Rolling Eyes

Утре май и пържоли няма да слагам, питах ги домашните -руска салата искали. Идеално, занимавка с Мая за следобеда. Сбъдваща хубаво подсети за коледните мъфини, трябва да видя само може ли да разделя рецептата на 3, че повече от една тава мъфини не ми трябва Simple Smile Синчо и компания са в Пазарджик, та сме малък брой ядящи.

По повод зарязани книги се сетих, че отдавна не бях зарязвала, а точно онзи ден се предадох и реших, че не мога да си губя времето с "Дребната старица, която наруши всички правила". Еми, не можах.

# 5 315
Аз съм с две ръце за ножовете на Белиндов.  От близо 10 години съм със средният им клас серия, а от близо година имам и най-високият. Единствен недостатък - не се мият в миална, че се повреждат.

# 5 316
  • София
Ииии, верно ли 😯 Аз ги ръгам смело...Не ми е хрумнало да погледна на опаковката...

# 5 317
Аз от първият комплект така повредих един, после един приятел ( химик) ми начука канчето. За свое оправдание да кажа, че според мен не трябваше да ги повреди. Хубаво, че имаха доживотна гаранция, та ми смениха ножа.

# 5 318
  • София
Тишина,а кой е средният клас на Zwilling?Цените ли са ориентир?

# 5 319
Zwilling ножове ползвам и аз вече доста години.  Мия ги в миалната, нищо им няма.

# 5 320
Привет! Явно имаше някакъв бъг във форума и от сутринта не мога да отворя нищо. Сега май го оправиха..
Къде сте всички? Някои сигурно готвят вече, други като мен са на работа.. Хай, предполагам е щастлива и радостна Blush ?

# 5 321
  • Бургас
Тука сме! Чакахме да оправят бъга

# 5 322
  • югозапад, под "Марков камък"
На работа Хрис, ама поне до обяд.
Форума и при мен даваше грешка до преди минутки.
В събота вечер решихме, че тази година ще сме на заведение за посрещането на Новата година, та поне няма да готвя днес след работа. Обаче нямам тоалет и ще трябва да забърша нещо набързо....
Весело посрещане на Новата година на всички, лошото да си отива с нея!

# 5 323
  • някъде ... тук ...
Пропуснахме ските днес. Явно всички сме имали нужда от сън Crazy
Направих им баница за закуска и до преди малко зяпахме Тайните служби на дядо Коледа - детска анимация.

# 5 324
  • София
Ха-ха, Ели, и ние така Grinning

Общи условия

Активация на акаунт