Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 298
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 400
  • София, Младост
Ранко още за засядане. Аз дремнах, ама нещо май ме втриса. Дали да не ди сипя да се сгрея вътрешно? Джакчо да ме стопли...
Весело посрещане, здраеа и спирна година! Тук ще съм и за наздравица по- късно!
Белинда да каже устиска ли на диванчето?

# 5 401
Привет, дружина!
Сега посядам да си изпия кафето, дето го направих в 15,30 часа!
Изчетох ви, ама малко по бързата процедура, че време няма!
На всички вас, които през цялата минала година ми бяхте опора, хора, на които мога да се оплача, разкажа, похваля, на всички вас, които ми бяхте ПРИЯТЕЛИ, благодаря! Пожелавам ви да сте здрави, вие и всички, които обичате, да сте усмихнати, в очите ви да има само сълзи от гордост и щастие! Да са уютни домовете ви и в тях да е гост само обичта и радостта!

Ние ще сме в къщи, почти всичко е готово, остава само баницата с късметите да сложа, че да е готова и топла да посрещне новата година!

Весело посрещане, момичета и момчета! Целунете любимите си хора в дванайстия час и се усмихнете! Животът е прекрасен!

# 5 402
  • София
Весело посрещане на новата година.
Да бъде здрава най~първо за всички нас,които сме близки и нека има мир за света!
Лошото дето ще дойде бързо да мине,а добрите  дела надделеят над него.
Да сме заедно с хората,юоито обичаме и ни обичат.
Децата ни да научат още ценни уроци!
Амин!

# 5 403
  • някъде ... тук ...
Прекрасен е, Анджи Heart Eyes
Весело посрещане на новата година, банда! Благодаря Ви! Здрави да сте! Другото ще бъде постигнато!
Успешна 2019-та Ви желая!

# 5 404
  • постоянно
Весело посрещане на Новата Година  мили приятели , бъдете здрави , усмихвайте се и си носете  новите дрехи !! Благословени сме  дори и само с факта , че имаме правото на живот ! Благодаря ви , че стопляхте сърцето ми толкова пъти тази година , за милите думи , за съветите , мотивацията и позитивността  , които  ми давате . Прегръщам ви ( макар и само виртуално ) .
Is it Gin o clock ⏰ already ???? 🍸🍾🍷🥃🤣😋🥳🥰🎉🎊

Светалчо , дано сте добре с майчето -желая ви НГ с младежкото 120/80 през цялата година 🥰

# 5 405
  • Телиш/Плевен
Смееш се сега, ама щото угрозата отмина Joy
Ох, ще ме умориш! Joy Joy Joy
Те и другите са ти го казвали, при това неведнъж, ама и от мен да си знаеш - номер едно си!!! Hug Страхотно чувство за хумор, страхотен изказ, просто е удоволствие да те чете човек, винаги зареждаш с добро настроение. Heart Eyes

# 5 406
Aлина, радвам се, че се разписа! Признавам си, че и в нашата руска салата фигурира царевицата.
Залагам, че Белинда ще нареди от сладка по- сладка трапеза!
Фонсе, не видях чинията, ама вярвам на другите. Стягай се, момиче!
Вили, сипвай си. Ако няма да те сгрее Джак, поне няма да ти стане по- студено.
Карз, от години се назландисвам баш за тези соленки и все не ги почвам. Да ви е сладко.
Пожелавам ви/ни Новата година да донесе само хубави емоции!

# 5 407
  • Бургас
Карз, на тези соленки споделяла ли си им рецепта?

Ще се скипряме след малко и потегляме.
Весело посрещане на новата 2019, момичета и момчета! Да е по_добра за всички ви! Да напълни със здраве, щастие и късмет домовете ви!

# 5 408
  • на Мелмак
Привет, банда!

Много, много здраве през новата година! А, и много лИбов😉!

Преди малко се прибрахме от ски, мааалко съм изморена 😉. Може да поприлегна докато отидем на гости, белким не заспя на масата. Хубав ми беше денят, мързелив, спокоен!

# 5 409
  • Sofia
Банда,весело да ви е тази вечер!  Hug
белиндаJoy,стига се пенЯви  Heart Eyes.нАлей винце,отпусни душата  Hug
Опосках Джъмбовските щуротии,кака Сврака се сгласи,кат' сгодена сиганка  hahaha.И на котаната купих къща,одежда и чорапи...тя ми възразява  Crossing Arms
ММ е пуснал някакви драматични рок-балади...драматичен герой  Crazy.Опасява се,че ще го заглушат с чалга след час и си подлага човекЯ.  hahaha
Младежът се блещи и киселяви, идилия и у нас  Whistling.Обаче ;ич не ми пука.Приготвила съм един лъскаФ чалгарски топ с пендари,ще го раздрусам как си трЕб'е  bowuu.

# 5 410
  • Телиш/Плевен
Карз, на тези соленки споделяла ли си им рецепта?
Да се присъединя към въпроса - тази рецепта ли е, Карз? Че да добавя снимките към нея. Hug

Залагам, че Белинда ще нареди от сладка по- сладка трапеза!
И аз! Blush

Белинде Hug
Джена вече е дала добър съвет за справяне със ситуацията. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 411
  • постоянно
Ох , грях ли е да сърбам малиноФ джин в 5 часа ?!? Тва не съм аз ?!? 😱
Аре Чин Чин бандюхи любими 😋🥳🍸🍷🍾🥰🎉🎊🤣😜💕

# 5 412
Весело да посрещнете нова година, мили другарки и другари!
Да сте  здрави, весели и щастливи през новата 2019 година!

# 5 413
  • София
Ами, няма да е много весело у нас, то се е видяло...Козуначе вдигна Т Sad
Рязко всички други глупости ми се видяха абсолютно незначителни...

Съмнителен ми се видя още следобед, като заспа ни в клин, ни в ръкав в мола...И ето!

На вас нека да е весело Hug

# 5 414
Белиндаааааа, дано температурата остане в старата година! Догодина-здраво като камъче Козуначе!

Общи условия

Активация на акаунт