Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 307
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 490
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички от,, ИСКАМ ДА КАЖА,,здраве,щастие,любов през новата година .

# 5 491
Добро утро в първия ден на Новата 2019 година, Приятели!

Честити да са  имениците в темата и техните близки! Да са здрави и с гордост да си носят хубавите имена!

Рано се събудих и аз, ама нямах и много опции, че те животиняците не питат до кога си стоял по нощите...Ама пък и рано си легнах, де, към 2 и нещо се хоризонтирах. Нещо хич не ме завладя празничната атмосфера, остарявам май.
ММ и Таня поспаха преди 12, аз стоях на пост, че да ги събудя , да не пропуснат идването на 2019. След заря и пукотевици, постоях при кучета и котки, да се успокоят.
От баницата ми се падат все едни късмети, дето така и не се реализират, ама пък таз година, знае ли човек?! А иначе баклавата и тортата пожънаха овации! На Свет специални благодарности за рецептата!

Болничките да изпращат вече болестите да си ходят!

# 5 492
  • София
Искам да кажа Честита Нова Година!
Бъдете здрави и щастливи,нека 2019 сбъдне мечтите Ви!
Честито и на имениците!
Бъдете здрави и късметлии!

Аз станах преди около час и се досъбуждам с кафе.Решила съм днес да нищоправя.Хладилникът ми е пълен,така че няма да готвя или пазарувам.На дивана пред ТВ-то и това е.Ще видя и някоя книжка да подхвана.Естествено ще Ви наглеждам.
Болничките да оздравяват с настъпването на новата година!

# 5 493
  • Бургас
За много години приятели!
До сега от баницата ми се паднаха късмет и учение!
А снощи от нементес - дъщеря да съм очаквала през 2019 г 😂 ЖДНБ 🤣 И това е по-малкото зло. От друг подобен сайт се падна близнаци.... УжасТ!

При нас гърмяха по слабо от преди години! Добре е така! Имаше повече заря, отколкото пиратки и тем подобни.

Честит имен ден на всички празнуващи!

# 5 494
Честита Нова година, другари и другарки!Нека е още по-добра и успешна,а здравето да ни е верен спътник!
Честити да са именниците!
Чудно си изкарахме снощи.Малко спах,та сега ще се опитам да си наваксам.Боли ме и главата,но всичко е точно Sunglasses

# 5 495
  • Бургас
Ние излизаме с децата. Ще ги водим на люлки, че нещо ги хвана съклета

# 5 496
Лиляна още си почива от партито май, щом нямаме нова тема:)
Да са здрави всички именици!
Хай, зелени снимки за теб:) Не знам как станаха толкова ярки, много слънчево е днес, не като предните дни.

Добре защо като ги качих тук се променя сякаш качеството, на телефона са по- ярки. Е, нищо де, колкото толкова:)

Последна редакция: вт, 01 яну 2019, 13:02 от JACKLIN*

# 5 497
  • Germany
За много години!
Бъдете здрави и щастливи! Да имате една спокойна, успешна и зареждаща година! Всички болести да са останали в старата година!
Честити да са именците!
Към 3 си легнахме ние и децата станаха преди малко. Очаквах още да поспят, че бяха каталясали, но уви. Хубава и емоционална вечер имахме, дано на хубаво ни тръгне годината! От късметчетата ми се паднаха пътуванията и концертите. Още днес ще поровя в нета да си избера Simple Smile Ядене има, днес мързел!

# 5 498
  • Бургас
Аз и малкото очевидно ще сме на леща. Пак вдигна Т и си останахме двамата вкъщи, а баща и дъщеря ще обиколят бабите. Такава дряновица съм им украсила, по_зле едва ли можеше да изглежда.

Последните години все по_малко пукотевици сякаш има, повече заря. А в 1.15 като се прибрахме си беше живо мъртвило в/около блока, тихо, тук там свети прозорец.

# 5 499
  • Варна
Задобряваш, Жаки Simple Smile

# 5 500
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Честита Нова година, момичета и момчета! Champagne Balloon Tada
Здрави, щастливи и късметлии да сте. Flowers Four Leaf Clover

Ние направихме една разходка People Couple People Walking и се върнахме тъкмо за Новогодишния концерт на Виенската филхармония. Notes Musical Note Musical Score
Обожавам го! Heartpulse

Честити да са имениците на Мари и Фонсе. Честита да е и Весела! Cake

Елени, по-добре ли си? И бронхитът не е за подценяване, обърни си внимание. Много продължи и при теб. Hug Heart

Болните бебенца да оздравяват и да не тормозят майките си! Hands Thumbsup

Жаки, и при мен е така, на телефона са ярки, а на компа губят яркостта си. Но все пак са прекрасни. Heart Eyes

# 5 501

Ба, случайно е😂😂🤪 Просто наистина светлината беше много хубава наживо много зелено, та специално ти снимах:)

Но наистина не си внушавам, съвсем различно изглеждат, като ги кача във форума не знам защо. То даже тряба да ги копирам от ФБ, защото ако искам да ги кача директно от тела ми изписва че са твърде големи. Та съвсем се разваля качеството.

# 5 502
Добре започна новата година.  Успахме се, закусихме в леглата,  пак поспахме. Ще го пишем мързелив ден. Ако ми мине главоболът, може да пренаредим мебелите в кабинета,  трябва ми допълнително пространство за новото хоби.

# 5 503
Здрава и щастлива Нова година!
Честити да са имениците.

# 5 504
  • София
Жаки, аз ги гледах през телефона и си бяха супер ярки. Значи от дисплеите е, не от снимането. Много хубави снимки Heart

Опитах се и аз да гледам любимия концерт, но уви - някои хора са кисели и се наложи да обърна на Бейби тв.

Приспах го и си сложих шийт-маска на лицето. Естествено, той се събуди след 10 минути и като ме видя с това чудо на физиономията, така се изплаши...Open Mouth Ужас!

Общи условия

Активация на акаунт