Искам да кажа ... (153) през аурата на декември 2018

• 209 283
  • 5 636
  •   1
Отговори
# 5 505
Честит имен ден, Веси и честити именици на Мари и Фонсе! Да са здрави и щастливи!

Аз си направих кафе и фреш, мм още спи. Подозирам, че няма да му и много весело като се събуди Simple Smile. Легнахме след 04:30. Това много отдавна не се беше случвало.

Жаки, страхотни снимки!

# 5 506
  • Sofia
За много години,дружина!
Отдавна станах аз, ама докато приема честитки, гощавах и провождах гостенче...и ей го на кое време стана.Чини ми се, че раншко ще прилегна  Crazy.
Не устискахме много ние,че яко чалга дънеше  ooooh! Crossing Arms,но пък аз се забавлявах с другата девойка. Кълчих пендарите  Mr. Green.Младежите обаче саклетясаха и дадоха зор,та ги прибрах и двамцата дОма.Докато им сглася креватите и стана 3.30 ч.  Crazy
Хубава да ни е годината  bouquet!

# 5 507
  • Телиш/Плевен
Лаленце, благодаря, не съм сигурна, че е точно така, но важното е, че някой се весели Heart Eyes
Ако беше само мое мнение, би било нормално да се съмняваш, но предвид, че почти всички останали го споделят, трябва да си почти напълно убедена, че е така. Hug

Честит имен ден на Веси и да са честити имениците на Мари и Фонсе! Party Time Здраве и щастие за всички! Gift Heart

# 5 508
Светълчо, благодаря, че сподели за филма. Изгледахме го с ММ.

# 5 509
  • Sofia
Честито да са имениците,забравих да кажа  bouquet

# 5 510
За много години,дружина!
Отдавна станах аз, ама докато приема честитки, гощавах и провождах гостенче...и ей го на кое време стана.Чини ми се, че раншко ще прилегна  Crazy.
Не устискахме много ние,че яко чалга дънеше  ooooh! Crossing Arms,

Аз се чудя, в разговори никой не обича чалга, като се отиде на завенение, не можеш да се отърве от чалгарии
Ние бяхме в хубав хотел, приятна обстановка, отлично обслужване. Имаше всякаква музика, но след1основно чалга.
Мин година бяхме в малък хотел в планината, една чалга нямаше или и да е имало е било след 2-3, аз дотолкова устискам. Сега уж се предполага ше по-добра музика, но чалгата беше много. Поне да е от тази, по новата, която е малко като балади, а то Ивана, Слави Трифонов и другите, дето не ги зная. Не че не се подрусах доволно, ама ей тъй, по инерция, да не седя на масата. Останалата музика и тя не беше кой знае какво. Иначе синът ми пя с Годжи, дори не се усетих да го придърпам. Преди две седмици свири Астуриас, сега на Нгодина-нананайна в комбайна

# 5 511
Честита Нова година, момичета, Мидко и Куркума! Бъдете здрави!
Честити да са ви имениците!

Прибрахме се най-накрая. Три дни ядохме и пихме и вече съм скапана.

# 5 512
  • София
Аз се чудя, в разговори никой не обича чалга,
Е, то зависи с кого разговаряш все пак Joy

# 5 513
Светкавица, аз ей така си тръгнах от банкета, не можах да изтрая на толкова чалга. А и като запалиха цигарите след 10 вътре хептен.
Фонсе, да ти е жив и здрав именика.

# 5 514
  • Sofia
Не знам,хора...аз си мислех,че чалгата вече няма толкова любители,както преди 20 години,да кажем. Shocked
Да,ама не...и все малди хора,под и около 30 ,въртят гюбеци и телеса,мятат салфетки,качени по масите...абеее  ooooh!.
С'я не че съм много префинена,ама ей тъй за цвят да имаше някакво диско,барем едно Деспасито  Crossing Arms Mr. Green
Нищо,де...ама се изненадах,че толкоз се раздават на чалгата,хем,че знаят и текстовете.
ММ как не почина,не знам. hahaha Държалив ще се окаже и той.
Били сме и в рок ресторант на НГ...там пък 6-7 часа AC DC да жицят, пак не ми е ок. Crazy

# 5 515
Честити именици! Да си носят името с гордост.

И аз не обичам чалга, но пък не ходя много по заведения, така че ... 😀

Как пък да няма никакъв читав филм по тв-то. И по торентите нищо.
Препоръчайте ми нещо, ама да не е тъжно и депресиращо. Нещо забавно и неангажиращо ми се гледа. Или пък готина комедия 🙂 От Аматьорите насам не съм попадала на читава комедия.

Жаки, страхотни снимки 🤗

# 5 516
При нас към 3 зациклиха на някакво безсмислено туп-туп (дори вече не знам как се казва - техно, електронно...) и си тръгнахме. Като цяло беше добре, имаше Деспасито Simple Smile, но ако бяха продължили с по-нормална музика, можехме и още да останем. Хич не ми липсва чалгата.

# 5 517
  • София
Според мен чалгата не само не е залязла, ами е станала и световно модерна. Когато аз бях хлапе, чалга-ритъм имаше само сръбската и гръцката музика, сега едно 80% от световните хитове са едни зурли и тъпани, не е за приказка!
Дженко, кой е рок ресторантът? За там сме ние. Като пия и куфея 5-6 часа, не ям Laughing

Руми, кои са Аматьорите? Искам и аз читава комедия!

# 5 518
  • София
Да ни е честита новата година! Пожелавам на всички ни в темата през тази година да имаме всичко, което не можем да си купим. Любов, здраве, щастие и късмет!
Дъщерята и вчера беше с висока температура - 4 ти ден Confused. Днес вече е с конюктивит.
Жаки, страхотни снимки.

# 5 519
  • Canada
 Благодаря, момичета, за поздравите!
Мари, честито и на твоите именници! 😘 Здрави и щастливи бъдете!
Веси, честито и на теб! С гордост да си носите името! 🥂🎉😘

До 3 изкарахме ние, хем че бяхме при добри приятели. Демек - знаем си репертоара 🤪 Събуди ме ММ в 9 и не съм човек сега.

Ланди, мн се смях с ухажора на ТМ. Уви, така е в наши дни 🤪

Алечко, завидОх за закуската 😋

Здраве, здраве и пак здраве на всички пожелавам! Да оздравяват болните дечица!

Едва вчера за сефте карах големия кораб, че и два пъти, че и го гъзурчих да паркирам на задна. Идваше ми да избягам с писъци в началото, но ще трябва да се заобичаме 😹

Общи условия

Активация на акаунт