Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 66 994
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 885
Деси, зависи колко навлечена ходиш. По принцип са уголемени палтата, ама понякога не са, та...за тези пари не знам какъв съвет поне аз да ти дам(( В индийския сайт или в другите хората споделяли и имало размерите точно, но аз не съм влизала там и не знам. Може би 1 номер надолу , ама ... . Палтата дето са от изкуствен косъм например си отговарят на размера, поръчвала съм и съм уцелвала. Якетата и те поне на мен. Ама съм мерила яке с косъм 38 , а нося 44 и ми е било добре, поръчах 40 и малко ми малее, така че...

# 886
И аз го бях загледала това. На живо не съм го виждала за жалост.

Моето сиво с мъхнатата яка НЕ беше уголемено и 36 ми лепна. На косъм. 38 също щеше да ми е ок.

Тото си е това с палтата..общо взето. Съвет не мога да дам.
В индийския сайт няма ли размери?

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 11:39 от teta75

# 887
Благодаря ви,  аз за това питам тези които сте купували как са, помислих че може да е уголемено,  Благодаря ви ще го помисля и 36 ще да е най-вероятно.

# 888
Благодаря ви,  аз за това питам тези които сте купували как са, помислих че може да е уголемено,  Благодаря ви ще го помисля и 36 ще да е най-вероятно.

И аз нося блузи и рокли 34, но якета поръчвам с 2 номера нагоре. Обичам да имам място за повечко дрехи, зиморничава съм много. Simple Smile
Фанфанито, и аз имам една колежка, все ѝ е топло, вълни има. От възрастта било. Да, бе, и аз не съм млада, но тя е 100+кг, аз съм 46. Има значение.

Взех чаршафите! Heart Eyes
Довечера ще ги отворя, че отивам на работа.

# 889
Аз имам това
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0662644001.html
Отговаря си.

Обаче съм мерила това
https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0639260001.html
Уголемено. В 36 се губех...

# 890
Дева, няма вълни бре, такава си е просто по рождение. От 10г я знам и си е все така. Вярно е пълничка, ама и аз не съм слабичка. Просто различно оросяване или не знам. Моето си е зиморничавост, ама има хора дето са за северния полюс. Не го разбирам голи и с тънки блузи и да умират от жега. Не е честно просто, ама сме голям екип. Едната трака със зъби и зъзне увита, другата се поти и е разголена.

# 891
Мога да кажа за себе си- определено не съм повече от 55кг., нямам и вълни, но се потрисам от пуловери. Вкъщи отопляваме, на работа -също, навън с яке и така ми е ок.

# 892
Ами ти си си нормална, ама аз съм зиморничава , студени ръце и крака имам винаги . Но и другото не го разбирам , явно е другата крайност и така сме се събрали, но се разбираме и шегуваме. Лошото е , че на мен лятото ми прилошава от жега , на нея си е добре сравнително . Явно проблемът е в мен, затова зимата ходя накачулена с по 3 пласта дрехи, мечта за производителите.

# 893
Аз се потрисам от това че няма свестен код тук Joy

Чантичката изглежда много симпатично...някой пита преди. Сладурска е...

# 894
Аз се потрисам от това че няма свестен код тук Joy

😂

# 895
  • Пловдив
Тета ще ме умориш и тук и в другата за яйцеварката 😁

# 896
Не се стърпях и поръчах "лайняното" дълго палто 😁(цвета е горчица и за това така му казвам)
Koe e to,може ли линк?

# 897
Поръчах това палто https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0653428002.html
Отдавна му се чудех, искам нещо мекичко и различно от това, което съм носила до сега. Малко се притеснявам, че ще съм като баба меца в него, но предвид безплатното връщане, сега е моментът...
Някой да го има или да го е виждал в магазин?

# 898
Още едно питане, тъй като има безплатно връщане, дали ще може като идем в еконт да отворим пакета да си видим палтенцето и ако не ни харесва да го върнем без да платим и после да си чакаме мангизите,  че не ми се дават 90 лв и после да чакам 2 седмици за връщане?

# 899
  • Пловдив
Не може

Общи условия

Активация на акаунт