Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 66 985
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 105
Не съм поръчвала полата, но в английския сайт имаше коментари за нея, имаше май някакво разминаване в размера, не си спомням със сигурност, дали не беше умалена.
За пратките- миналата седмица връщах и понеже не можаха в офиса на Еконт да сканират товарителницата ми пуснаха нова ръчно. Проследих я, стигна до Русе и е приета. Така че, ако стои при вас, че е в РЦ София и не е отразено “доставена” -питайте в Еконт защо, може просто само в системата да не е отбелязано, а пък да е предадена вече.

# 106
И моята върната поръчка стои от четвъртък в РЦ София и не е приета все още.

# 107
Моля, пишете когато има някакво развитие с върнатите пратки! Днес оставих една в Еконт и куриерът ми каза, че нямало нужда да ми разпечатва товарителницата. Сега се притесних.

# 108
На мен вчера не ми дадоха товарителница за върната пратка. Звънях после по телефона поне номер да ми кажат за проследяване.

# 109
  • Пловдив
Моля за съвет.
Току що получих мейл за върнатият артикул, в който е посочено, че имат да ми възстановят сума от 40.59, а при доставка за същият съм платила 45.49 лв.
Да им се обадя ли своевремено?

# 110
Винаги съм си вземала номерата на товарителниците, за да мога да проследявам. Не стига това, ами за всеки случай правя и скрийншотове, че са доставени, ако случайно мине повече време и изчезне информацията от сайта, не знам колко време се пази движението там.

# 111
Моля зяа съвет.
Току що получих мейл за върнатият артикул, в който е посочено, че имат да ми възстановят сума от 40.59, а при доставка за същият съм платила 45.49 лв.
Да им се обадя ли своевремено?
Да, звъни им, ако вече не са наредили превода да коригират, а не да се оправдават, че е изпратен вече и пр.

# 112
Ей ся го разкатах оня в офиса, ако пратката ми не е приета. Сто пъти го питах защо ми генерира нова товарителница, като тази за връщане на ХМ ясно му я продиктувах, и само си мънкаше под носа....значи разпилях го. Ядосах се и аз...обаче съм отпуска и утре ще отида да видя в службата какво става-приета ли е или ще хвърчат коси.....

# 113
Споко, моята също е в рц-то

# 114
Нищо не взех. Такава лудница беще в офиса, страшна работа! Rolling Eyes
Трябваше да чакам поне час.
Утре сутринта ще ходя пак.

Какви товарителници ви разпечатват? Thinking
Аз си залепям моята, сканират я и толкова. Номера си го знам. Някой път искам бележка, но напоследък не.

# 115
Т.е. да не се притеснявам?! Те ми разпечваха товарителницата и ми я даваха.

# 116
  • София
Вчера ми дойдоха чакалените shaping дънки, които намалиха на cyber monday за 36 лв. Прекрасни са, наистина.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0399136061.html

И аз чакам тях и поредната порция намалени бикини. Дано съм уцелила дължината на дънките. И вече нищо не чакам от H&M. Simple Smile

# 117
Ами и аз си я лепнах, ама оня муньо сумтя, пъшка, пули се.....викна Вачето да му помогне и принтира друга товарителница. Смислен отговор що го прави не даде. Само мучене. И Вачето, и него ще ги попилея...само да стигна до там.
Каква навалица, чоплеха си в телефоните при нас - празно. Празно беше като връщах.

# 118
Не могат да сканират предварително приготвените номера с товарителници за връщане към София. И вместо това въвеждат ръчно и правят нов номер на товарителница.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 18:10 от fenyx

# 119
Ми моята е за тук, София, сканираха си, от 2-рия път, но стана. Следващата им я нося директно на адреса, до г**а ми е, ако ще ме мотаят с пратки, имам още за връщане.

Общи условия

Активация на акаунт