Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 044
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 795
Как пък не един лев за чифт чорапи ще дам....амииии...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 796
Тета, може ли да споделиш за панталона цигара в бордо на цветя как е като размер, лъскав ли е и т.н. Помня че го поръча и коментира като го получи, но не помня какво, що... 🙂

# 797
Ами тънък е. Разтеглив е. Не е лъскав. Не е плитък. Отговаря си на номера - 38 взех. 40 го върнах - бях поръчала и него, след злощастният ми и несполучлив опит с панталона на белите цветя, черния-който беше зверски умален Simple Smile
Довечера мога да го фотна отблизо - да видиш материята как е.

# 798
Дойдоха и моите спални комплекти, 4-ри на брой. Едвам ги довлачих до колата, после ще ги видя ))).
Трябва ми още един пуловер горчица, вече не го намирам в сайта. Дъщерята тихичко ми отмъкна и горчицата, и мекичкия червения пуловер. Изобщо не я притеснява, че са М-ки.

# 799
Супер, много ти благодаря Hug

# 800
  • In transit
И моите неща дойдоха. И понеже онзи ден коментирахме с Тета как опаковат килимите в ХМ...ето как Grinning

Килимът е страхотен. Много мек и дебел, обаче се хлъзга ужасно. Ще му мисля подложка.

# 801
Мики, страхотно...одеяло Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 802
# 803
Мисля да черпя😂 Неочаквано днес си взех  сутиен. Пасна ми. 25лв. , но пък толкова много време търся и пробвам(конкретно в НМ) и сега намерих. Взех също и чорапи (5 чифта за 5,99лв от 12,99лв) и дънки за (17,99лв от 34,99лв). Имаше едни дънки с цепки отдолу на крачолите. Така добре стоят с Челситата, ама нямаха номер надолу и ги оставих(с мъка!) 🤣

# 804
Тъкмо да питам за килими, имате ли наблюдения дали изчерпаните се появяват пак? Докато се чудих, взе че се изкупи.

# 805
Поръчах като пуловерите на Тета и други неща. Отдавна не бях поръчвала нищичко.

# 806
Тета,ти този пухкав килим може или за пончо или за шал да го ползваш....Wink

# 807
  • In transit
Тета,ти този пухкав килим може или за пончо или за шал да го ползваш....Wink
Тежи доста...ще и се огънат раменцата на Тета, че тя е крехка. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 808
Може, може...

# 809
teta75 да попитам за размера на жълтия пуловер как е,от тези https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0501820003.html  и S ми е добре,въпреки че имам розовия П и малко ми е широк. И се чудя от този S или М

Общи условия

Активация на акаунт