За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 28 446
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
На бебко днес за първи път му взеха кръв от пръстчето. Спа по пътя към лаборарорията, след като свършихме всичко там и излезнахме пак заспа и сега вече сме вкъщи и той още не се е събудил. Има ли някаква връзка с взимането на кръв? Не че ми пречи де, спокойно е детето и май нищо не усети от бодването по пръста.

Едва ли има връзка. По-добре да спи, моята като я боцнаха на пръста после само си махаше лепенката и правеше всичко, което пипне в кръв.

# 226
И ние днес същото!!!! Ама баш същото както го описваш!!! Има разбира се . Стресират се бебетата. Ама споко.
На бебко днес за първи път му взеха кръв от пръстчето. Спа по пътя към лаборарорията, след като свършихме всичко там и излезнахме пак заспа и сега вече сме вкъщи и той още не се е събудил. Има ли някаква връзка с взимането на кръв? Не че ми пречи де, спокойно е детето и май нищо не усети от бодването по пръста.

# 227
Аз имах термометър биберон и го пуснах в стерилизатора и го прецаках 😹😹😹
кАжи честно? Simple Smile

# 228
Хахаахахаххахаах еми даааа в суматохата грабнах всички бибки да стерилизирам барабар с него 😹. А как иначе се почиства?
Аз имах термометър биберон и го пуснах в стерилизатора и го прецаках 😹😹😹
кАжи честно? Simple Smile

# 229
Предвид, че е капсолован и вътре е батерията...едва ли ще оцелее след стерилизация с вода.
Почиствам с мокра кърпа и препарат за детски играчки

# 230
Сложиха ни ваксина Пентаксим. Имали ли сте странични реакции от нея? Тежка ли е?

# 231
Сложиха ни ваксина Пентаксим. Имали ли сте странични реакции от нея? Тежка ли е?
моята дъщеря нямаше никакъв проблем.. Но тя си е така с всяка една ваксина.. Нито температура, нито е сънлива, нито нищо друго...

# 232
  • София
Моят син не е имал проблеми след Пентаксим.

# 233
Благодаря ви много! Треперя от страх с тези ваксини. Чела съм какви ли не чудесии... Hug

# 234
И моят не  е имал реакция.

# 235
И ние нямахме реакция. Сложиха й я като тежеше 4кг

# 236
С тия нови течения на антиваксъри, не знам защо се насажда толкова ненавист към ваксините, но ако отидете в страна, където някои ваксини като срещу полиомиелит или туберколоза не са слагани, ще видите страшни неща...в този ред на мисли сложих всички ваксини на бебка плюс ротавирусната, реакции нулеви,  убедена съм че плюсовете са в повече от минусите на ваксините,  поне задължителните.

# 237
А тази за ротавирус през устата ли е?

# 238
А тази за ротавирус през устата ли е?
ДА

# 239
И аз ще й направя на моето зверче.

Общи условия

Активация на акаунт