За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 27 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Мицеларна вода не слагам на моето лице, камо ли на дете. Много ми изсушава кожата.
Най- добре е само с вода.
Кожата още свиква , според мен и от това се получава . Моя беше много зле. Дори бузите му бяха все в рани

# 31
Бебешката мицеларна е различна от стандартната, даже аз я ползвах, много е приятна. Просто почиства лицето. Въобще не изсушава.

# 32
Бебешката мицеларна е различна от стандартната, даже аз я ползвах, много е приятна. Просто почиства лицето. Въобще не изсушава.
+1..аз също използвам мицеларната вода на дъщеря ми и съм супер доволна.. И не изсушава изобщо..

# 33
Някой да дава нашите на Аптамил има ли ги по нашите магазини?

# 34
Да попитам в коя цибалаб могат да вземат кръв лаборанти на бебе на 3 месеца, защото се правят на интересни и казват, че трябва педиатър да вземе.

# 35
Да попитам в коя цибалаб могат да вземат кръв лаборанти на бебе на 3 месеца, защото се правят на интересни и казват, че трябва педиатър да вземе.

В тази на ул. Гюешево ходихме и нямаше проблем, но беше на 6м.

# 36
Централната Цибалаб на Гюешево не би трябвало да ти откажат. Бяха много внимателни с детето.

# 37
Много благодаря!

# 38
На колко градуса спят бебчетата ви?

# 39
На колко градуса спят бебчетата ви?
В момента в спалнята е около 20-21 градуса, но по принцип трябва да е 16-18. Ама на мен това ми е много студено (детското легло е още в спалнята ни). Нашата хич не обича горещо, и гледам да не става повече от 21 градуса, една нощ явно й е било горещо и спа само по боди, луда работа.

# 40
Моята е на 4 месеца и в спалнята спим на 17-18 градуса максимум. Спи с пижамка, спално чувалче и едно тънко олекотено юрганче.

# 41
  • Плевен
Леле ние спим на много топло около 22-23 градуса. Не мога да спя на студено едвам издържам и така.

# 42
Леле ние спим на много топло около 22-23 градуса. Не мога да спя на студено едвам издържам и така.

Същото е при нас, но проблемът е, че беба се изпотява за разлика от нас

# 43
Нашия апартамент е много топъл. В неговата стая беше 21.3 градуса на изключено парно, когато навън беше -9 градуса. По-ниско не мога да сваля, тъй като това е без отопление. Като е до 22 градуса спи със зимния чувал, вътре е само по боди без кллинче. Около и над 22 градуса с пролетния чувал.

# 44
Вкъщи е около 21-22 градуса без отопление.. Не мога да сваля температурата.. И на дъщеря ми и е изключително топло и спи по боди с къс ръкав и едно съвсем тъничко одеалце..

Общи условия

Активация на акаунт