За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 27 877
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
  • Монтана
Възможно ли е скока в растежа около 8,5м да премине месец по-рано? Малката е невъзможна, постоянно е кисела. Ако я носиш мрънка, ако я оставиш пищи, излезеш ли от стаята започва истеричен рев. От 2-3 дни не иска да спи, преди спеше до 8ч. после към 10.30 около час и половина, следобяд около два часа и привечер около час, сега спи по 20 минути и после не спира да мрънка независимо какво правиш. Мога ли да давам Дормикинд на Мама Натура? Някой ползвал ли е и има ли ефект?

# 46
И ние имаме такива периоди, бебето исска все да съм му пред очите.
Аз давам Дентокинд. И не дразня детето умишлено, ако е криво, гледам да го успокоя.
Не искам нервно дете.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 23:45 от Анонимен

# 47
# 48
  • Варна
Ние спим на 19/20 градуса.
Звучи ми като зъбки, иначе нашият скок в 8.5 месец ме разтърси силно. Simple Smile Като цяло след 7/8 месец започнах да го приспивам в спалнята и да местя, сънят стана много неспокоен и избиваха зъби. От няколко дни мъча да намаля дневния сън(но той си спи доста през деня) и започна да спи по-спокойно вечер. Аз давам дентокинд от 5 месец на Мама натура и определено има ефект. Може да опитате тях първо.

# 49
Ние спим на 19 градуса + едно хубаво проветряване преди сън. Малкият спи само по пижама и завит с тънка олекотена завивка и му е ок така....не се отвива,не се поти.
Мен ми прилича на зъби+осъзнаването,че мама не винаги е покрай мен...поне при нас двете неща бяха съчетани и продължават и до момента вече на 1г.

# 50
Аз и мъжът ми сме зиморничави. Седя си по потник и бели гащи вкъщи. Искам да се преместя да живея в Мексико или Коста Рика.

# 51
Оле, как издържате на такива градуси, знам, че е мнооого по-добре да се спи на хлад, но явно съм счупена, под 21 не мога да вирея, и направо си предпочитам и повече. Бебето сега е с боди потник, пижама и тънко одеалце, което почти винаги изритва до сутринта. Не се е потяла, слава Богу. Чувалче купих, но не е стигнала до него - то май по-добре аз да си купя чувал 😀
А днес проветрявах едва-едва и не посмях да я изведа, не заради студа, ами заради замърсения въздух - нали четохте? Потресаващо е...

# 52
И ние спим на 22 градуса.
Леко боди и чувалче.
Пускам приказки на една мини колонка и така много бързо заспива бебето. Влязох в стаята да я спра и щом настъпи тишина бебето веднага се ококори.

# 53
И ние спим на 22 градуса.
Леко боди и чувалче.
Пускам приказки на една мини колонка и така много бързо заспива бебето. Влязох в стаята да я спра и щом настъпи тишина бебето веднага се ококори.
От диск ли са приказките?

# 54
Ние с моето бебе сега купонясваме!! Нощни птици сме. Примирих се с режима й и тва е. Няма да тормозя горкото бебе. Ако е писано ще пренастрои режим, ако ли не здраве да е. Свежа съм като репичка в момента.

# 55
Моята спи и хлипа. Заспа в 12, буди се вече 2 пъти от болка. Тия зъби кога ще избият...голяма мъка са последните 2 седмици...

# 56
Тя и мойта спи и реве. Заспива спокойно след 03ч. Буди се сутрин да яде и може до 12ч на обяд да откара. Малко й се размина дневния с нощния сън. В 10ч сутрин спи като пън - тропаш, блъска, все тая.

# 57
Кокоска, от нета ги сваляме - аудио приказки, после на карта памет и я мушкаме в колонката.
Малката колотка е един от най-удачните подаръци.
Пишете на дядо Коледа да донесе и на вас.
И за пътуване е много занимателна.

# 58
  • Плевен
Момичета минавам да се похваля тази нощ спах😂 до 5 часа бебока не се е будил.

# 59
Бравоо и моят заспа не в 4, а в 1:30
Момичета минавам да се похваля тази нощ спах😂 до 5 часа бебока не се е будил.

Общи условия

Активация на акаунт