За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 28 377
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Ще влязат децата в ритъм, не се отчайвайте! Simple Smile Всичко е период Simple Smile
Герда, би ли ми показала колонката, защото и аз мисля да купя на дребен. Да сложа песнички и приказки

# 61
Бравоо и моят заспа не в 4, а в 1:30
Момичета минавам да се похваля тази нощ спах😂 до 5 часа бебока не се е будил.

И моята не се буди 5 пъти, а само 3 Joy

# 62
Ще влязат децата в ритъм, не се отчайвайте! Simple Smile Всичко е период Simple Smile
Герда, би ли ми показала колонката, защото и аз мисля да купя на дребен. Да сложа песнички и приказки
И на мен

# 63
Момичета моята бебка е доста кисела. На 8,5 месеца е и никак не й утърва.Нез пълзи, иска само да 1 държа изправена Зъб все още няма нито един, всичко е в устата от много време и през 10 минути сменям мокри лигавници, но нищо на лице. Снощи беше кошмар не спря да мрънка, проплаква и да се върти. Взех я при нас същата работа цяла нощ постоянно се въртеше и беше неспокойна. Друг път като я взема при нас спи доста по-спокойно. Как да й помогна? Благодаря ви.

# 64
  • Плевен
Точно на 8,5 месеца има скок в растежа. Най вероятно е това. А зъбки даваш ли нещо? Дентокинд, камилия или някое гелче пробвай.

# 65
Моята точно така се държа преди да поникнат зъбки. Няма как да й помогнеш, за съжаление, аз какви ли не гелчета пробвах и нищо.

# 66
Здравейте, какво смятате да подарите на бебчетата си за Коледа? Моята е на 1 и 4 месеца и си мислех за робота на Фишър прайс , но не съм сигурна...

# 67
Давам дентокинд, мажа с мундисал, понякога и други гелчета, камилията в началото ни действаш, вече не..
За подарък басейн с топки.

# 68
Ние й купихме един гигантски мечок от Икеа, все едно е изял друг мечок, прилича на възглавница. Много обича плюшени играчки.
Харесала съм й и една играчка на Фишър прайс, динозавър, който плюе топки и може би уокър, защото вече се придвижва по мебелите доста бързо. И някоя книжка с твърди корици,има две и си ги разглежда доста, та още няма да са излишни. Иначе сортери, низанки с мъниста, музикални пиана, барабани, маракаси, мисля,че са добра идея. Има от тях, много се занимава.
Има и дървени кубчета и дървени плодове и зеленчуци, носи ги из цялата стая, много им се радва. Но аз като цяло съм за дървените играчки.

# 69
Моята дъщеря е рожденничка сега на 14.12, на 16.12 ще направим прощъпулник, а на 25.12 Коледа. Та само си представям колко подаръци ще има Simple Smile
Ние с баща й й купихме уолкър, камионче за бутане, космонавт(нямаше си), зимни ботуши, конструктор, няколко игри(всички са на принципа за развиване на различни умения у детето). Ние лично сме решили да не я затрупваме с музикални играчки. Настава страшна "какафония" и това лично за мен е дразнещо.

# 70
Толкова играчки съм му купила, а съм сигурна, че ще се изкуша за още.
Две сензитивни книжки от Лидл
Една топка за сглабянеот Джъмбо
Магнитен конструктор от Джъмбо
Дървени продукти от Лидл
Една дървена ферма за сглабяне от Лидл
Една писта пак от там
Мисля магнитна дъска да му взема
И съм му поръчала чувалчета с крачета за спане.
Наумила съм разни неща ако някой ме попита какво да му взема.
За нито един възрастен не съм измислила нищо Wink

# 71
В Лидл пуснаха наистина страхотни дървени играчки. Точно от там взехме и ние дървените зеленчуци и плодове и един дървен пъзел с кубчета, с който ще играе съзнателно на по-късен етап, но кубчетата са хит. И цените са им доста добри. Всичко исках да купя 😂

# 72
Има ли ги още дървените играчки в Лидл, не ми остана време да отида до там?

# 73
  • Плевен
Имам доста играчки от каката, леля му също доста ми даде от нейния син, та ще се ограничим, че и сега е пълно с играчки. Ще вземем уокъра от джъмбо и дървен конструктор.
Дъщеря ми имаше едно конче за люшкане и бутане с крачета. Става за детенце около 1,5 години.

# 74
  • София
Аз за нашето бебе искам да му взема лампа, която прожектира звезди на тавана. Той много обича да зяпа по тавана и стените и мисля, че ще се кефи. Вчера гледах едни музикални в Джъмбо ама не ми харесаха нещо, та ще търся.

Общи условия

Активация на акаунт