За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 28 381
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Хубави са лампите.

Аз навремето имах залепени светещи планети по стените и звезди на тавана.

# 76
И аз съм харесала такава тип "лампа". Има много изгодни оферти в Олх.
Тази:

# 77
И аз миналата година бях поръчала такава за подарък като беше малък. Сега си пуска песни на нея, защото хем свети, хем има мелодии. Неговата е лампа- кит Wink

# 78
Ама трябвало подарък и за бебето ли? Joy Ние за нас не сме си купили...
Знам ли какво да подаря на 9-месечно, то много й разбира главата от Коледа, че да й подарявам. Да не говорим, че при толкова много играчки, тя си играе с всякакви други боклуци (буквално, каквото намери на земята е по-интересно от която и да е играчка Joy), дистанционните на телевизора и климатика, телефона ми... Освен да й купя един телефон и тя да цъка Joy

# 79
Аз на 9 месеца като беше му купих купички, които се слагат една в друга. Ей, родих се! Играе и мълчи Wink
Ако не сте върли противници на идеята, може бънджи да купите

# 80
  • София
Мамите в София, излизате ли с бебето в този “прекрасен” сутрешен въздух? Свикнали сме на разходка всеки ден, той спи и на минусови температури, но тази сива мъгла обърка плановете. Прогнозата е за сряда да има вятър и да го издуха, но няма да дочакам сряда сигурно.

# 81
Не, налягаме си парцалките вкъщи. Използвах баба му да го погледа, а аз до магазина, отвратно е навън.

# 82
Здравейте, какво смятате да подарите на бебчетата си за Коледа? Моята е на 1 и 4 месеца и си мислех за робота на Фишър прайс , но не съм сигурна...

Ние сме й купили cry baby,ще й вземем и шейна и още нещо., може би тавцуваща кукла. Тя едва от скоро се заиграва-на 1 и 9 м.
Обича танци и музика.
Аз не я извеждам много. Сега е по-слънчево,но всеки път когато я изведа макар и за малко лепваме нещо. Беше на АБ и с червено гърло. Знам,че трябва,но предпочитам да не се рацболява.
15 минути на двора,толкоз и то ни всеки ден.

# 83
Мис каролин, и аз не извеждам много. Моята е на 6м, лятото в двора основно, сега за лекари, веднъж я изкъпахме с по-хладна вода и вдигна 37,7...не ми се рискува да седи по студа.

# 84
Какво правите с бебоците в тази мъгла( за София говоря), не съм я извеждала от 3 дни и полудява, аз имах работа навън, но тя остана с баба си... Иначе от 1 месец вече спи по 8-9 часа без да яде, на 5м е.
Въпрос, след раждане забелязвате ли да ви се развалят по-често зъбите? Знам, че бебето тегли калция, опитвам се да запълня липсите с мляко и сирене, ама днес пак бях на зъболекар с голям кариес...

# 85
  • София
Ами аз сега следя показателите за замърсен въздух и реших да не го извеждам, ще стане, като въздухът се оправи.

# 86
  • Плевен
Все по щастлива съм, че не живея в София като ви чета. Вярно и при нас въздуха не е цвете, но си е супер сравнение със София

# 87
Аз на 9 месеца като беше му купих купички, които се слагат една в друга. Ей, родих се! Играе и мълчи Wink
Ако не сте върли противници на идеята, може бънджи да купите

То за нея новите играчки са й интересни за максимум седмица и после се занимава с боклуци и други глупости. Grinning Чудех се за музикална маса, защото се мъчи да се изправя. Иначе какви са тези купички?

# 88
Аз дадох на моето бебе едно голямо корито и си осигурих малко мира.
Нямя тякъв кеф да си играе в него.
В центъра на хола имам корито!

# 89
Аз дадох на моето бебе едно голямо корито и си осигурих малко мира.
Нямя тякъв кеф да си играе в него.
В центъра на хола имам корито!

Аз имах кашон в хола с първото. Joy

Общи условия

Активация на акаунт