За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 28 444
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И при моя син са две бели точици, едната вече леко се усеща при пипане. На прегледа ни питаха дали трака по лъжичката Simple Smile

# 211
Това с тракането по лъжичката ми трябваха 2 месеца да свикна с него Wink както нямаше зъбки и в един момент- тракане Wink
И с ходенето ми е странно още. Че щъка около мен и се появява неочаквано тук и там Wink
Пуууу, много е хубаво като растат, толкова трепети ...

# 212
Момичета, вчера писах за подсичане и обрив по линията на памперса, но на сутринта го нямаше вече и реших, че е минал, та не питах педиатърката за него. А сега пак се е появил. Прикачвам снимка.
Скрит текст:

Суха ли е кожата, като лишей ли стои?

Не знам как точно трябва да изглежда лишей. Не е суха кожата, дори на допир е трудно да се определи дали има нещо там, но се усещат пъпчиците. По-интересно е защо са събрани на едно място в кръг в средата на гърба?

# 213

[/quote]

Не знам как точно трябва да изглежда лишей. Не е суха кожата, дори на допир е трудно да се определи дали има нещо там, но се усещат пъпчиците. По-интересно е защо са събрани на едно място в кръг в средата на гърба?
[/quote]
Щом трудно се усещат на допир значи са си от претопляне.. Явно там понеже е по-вдлъбнато, и аз не знам как да го обясня, и памперса явно спарва, особено ако е сложим по стегнат и задържа..

# 214
Идвам да се отчета! Успях да си приспя бебето в 23:30! Благодаря за всички съвети, направих комбинация от всеки съвет по малко и заспа. Много благодаря!!!!!

# 215
И аз се потопих днес в играчките на Lidl. Много хубави дрешки има също. Благодаря ви че споделихте Hug

# 216
Здравейте отново!
Предстои ми покупка на термометър, тъй като стария се развали. Какъв да купя? Пак същия обикновен електронен или такъв биберона? Нямам възможност за безконтактен.
Благодаря!

# 217
Здравейте отново!
Предстои ми покупка на термометър, тъй като стария се развали. Какъв да купя? Пак същия обикновен електронен или такъв биберона? Нямам възможност за безконтактен.
Благодаря!

Биберон термометър аз имам и си седи в шкафа.

# 218
  • Г. О.
Приятелка, благодаря много за изчерпателния отговор. Знам, че има разни варианти и затова исках да се допитам точно до вас в групата, тъй като всяка вече е взела решение за себе си по въпроса. Хубав ден.

# 219
Здравейте отново!
Благодаря!
по-добре обикновен електронен..

# 220
Аз имах термометър биберон и го пуснах в стерилизатора и го прецаках 😹😹😹

# 221
Моля за препоръка за добър детски гастроентеролог в София.

# 222
  • София
Ние имаме биберона термометър, мога да кажа, че това е най-малко използваното нещо.. ужасно неудобен е и е ползван два пъти с големи мъки. След това взехме такъв за слепоочието и съм много доволна.

# 223
Ние имаме биберона термометър, мога да кажа, че това е най-малко използваното нещо.. ужасно неудобен е и е ползван два пъти с големи мъки. След това взехме такъв за слепоочието и съм много доволна.
И аз имам от тези на nuk за слепоочието и ухото.. Вярно, че е скъпичък, то към страшно доволна от него.. Даже откакто го купих за малката го ползваме и ние с таткото.. Няма да чакаш, да стискаш.. 5сек и си готов..

# 224
  • София
На бебко днес за първи път му взеха кръв от пръстчето. Спа по пътя към лаборарорията, след като свършихме всичко там и излезнахме пак заспа и сега вече сме вкъщи и той още не се е събудил. Има ли някаква връзка с взимането на кръв? Не че ми пречи де, спокойно е детето и май нищо не усети от бодването по пръста.

Общи условия

Активация на акаунт