Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 16 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
На мен пък ми хареса тази сцена. Изглеждаха съвсем нормални, не притеснени и да е неловко, напротив - просто колеги, които се усмихват един на друг. Нищо нередно не видях.

# 631
Изгледах няколко пъти на спокойствие и аз 😊. Не ми стана ясно от думите на Марио, спрямо кого не е честно. Че аз и към двамата мога да го отнеса. Някой би ли разтълкувал?

Иначе и аз (Алилуя) видях и усетих страха на Зорница. Как се насълзиха очите й. На Марио обаче му олекна. Сякаш имаше нужда от това - за мен начина по който се притисна в ръката й, показа точно това. Същественото в сцената според мен беше първо че инициативата за целувката беше на Зорница. И второ самата целувка, чак увлече Марио след себе си. Да бяха ни отпуснали още няколко секунди, скръндзи.

Яни, аз също накрая на сцената видях Зорница от преди изнасилването. И мисля, че това е търсен ефект.

Моски 😘, този път чакрите ни са на една честота.

# 632
Дрийми, тя за секунди си смени изражението и премина в режим "уплашена кошута". Grinning Увереността в гласа й изчезна, още след като го попита дали ще си тръгне. И аз се ядосах, че пак я отрязаха, а можеше още малко да продължат, за да има по-завършен вид. Ей, направо ме радваш с тоя пост. Само така. Grinning

# 633
На мен пък ми хареса тази сцена. Изглеждаха съвсем нормални, не притеснени и да е неловко, напротив - просто колеги, които се усмихват един на друг. Нищо нередно не видях.
Ооо, моите уши какво чуха за тия усмивки 🙀. Мъжа ми, слава Богу, е фен на Марио. Обаче от бълнуването насам само я нарежда Зорница. И днес като я почна - айде пак гледа влажно, какво го е зяпнала ... ужас 😂.

Обаче аз мисля, че Зорница наистина има някакви терзания към Банков. Имам и теория - малко е плоска, но ще я споделя по-късно.

# 634
На мен в сцената ми хареса най-много това, че Зорница започна разговора  и не употреби стандартното й изречение ЗНАМ КАК СЕ ЧУВСТВАШ, а го попита с неговите думи, дали е щастлив........ и го помоли да й каже, за какво си мисли.
Явно пак започна да усеща Марио, нещо се пречупи и в нея и разбра, че тук не става въпрос само за нейните чувства, а и на човека до нея.
Уплаши се, че може да го загуби.
А това с погалването, ръката върху бузата и съответно целуването й от страна на Марио - направо ме пренесоха в 5-ти сезон Heart Heart Heart
Топката е в полето на Зорница, тя е тази, която трябва да премахне преградите и колебанията в себе си. Марио й се разкри и каза, какво вижда в нея, борбата й, така че тя е на ход.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 00:17 от Daniela Gospodinova 601697

# 635
Ааа, Дрийми, недей по-късно, давай сега, че ще си лягам. Любопитно ми е да ти прочета "плоската" теория. Grinning

# 636
А това с погалването, ръката върху бузата и съответно целуването й от страна на Марио - направо ме пренесоха в 5-ти сезон Heart Heart Heart
Епизодът с оперната певицааааа е първото, за което се сетих Animal Heart Eyes Cat

# 637
Епизода с оперната певицааааа е първото, за което се сетих Animal Heart Eyes Cat
И сцената на покрива, когато Марио й каза за Тони......

# 638
Епизода с оперната певицааааа е първото, за което се сетих Animal Heart Eyes Cat
И сцената на покрива, когато Марио й каза за Тони......
Да, да, да, да, да, да, да, да, да, да

# 639
Според мен не се е пречупила Зорница, а просто започна да се излекува.
Пепе.каза, докато даваха Банков и Зорница, че добрите хора обичат всички и не мразят никого. Прекрасно пасва на техните отношения и на това, че са си простили един на.друг и не таят лоши чувства.

Зорница не се страхува толкова, че ще го.изгуби, колкото, че ще го нарани. За Зорница Марио е истинска скъпоцненност. Онази чиста и добра душа, която тя никога не може да бъде и за която тя продължава да не разбира с какво е заслужила да бъде обичана и няма ли да го нарани, поквари, изгуби...

# 640
Не ме измъчвайте с този пети сезон Cold Sweat  Joy Не си броя чашите с вино. А утре съм на работа и насред бумащината ще проклинам  сезони и доценти Joy Joy Joy

# 641
След този с разговор, ако Зорница има и минамално колебание за чувствата си към Банков, то трябва да е пълна глупачка, за да продължава да размотава Марио. Също така имам чувството, че с целувката си му каза всички думи, които не изрече на глас.

# 642
Не ме измъчвайте с този пети сезон Cold Sweat  Joy Не си броя чашите с вино. А утре съм на работа и насред бумащината ще проклинам  сезони и доценти Joy Joy Joy
Надявам се само мъжки Animal Smiley Cat

# 643
Дани, абсолютно съм съгласна! Много добре направи Зорница, като предприе този разговор. С малко думи и една целувка му каза всичко сякаш. Понякога не е нужно много, за да си кажеш всичко, което ти е на душата.

# 644

Наздраве 🍷!

Общи условия

Активация на акаунт