Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 15 987
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Не ме измъчвайте с този пети сезон Cold Sweat  Joy Не си броя чашите с вино. А утре съм на работа и насред бумащината ще проклинам  сезони и доценти Joy Joy Joy
Надявам се само мъжки Animal Smiley Cat

Ди, разбира се, че мъжки. Даже мога да посоча един определен Joy  Но, от мен да мине, ще му простя заради Виктория. Споменах ли, че много й се зарадвах като го натири Joy

# 646
Аз споменах ли, че Виктория си отмъщава за всички пъти, в които Виктор беше лош със Зорница? А Виктор е мъжката Зорница с Виктория Joy

# 647
Аз споменах ли, че Виктория си отмъщава за всички пъти, в които Виктор беше лош със Зорница? А Виктор е мъжката Зорница с Виктория Joy
Не си споменавала, ама това определено ми харесва. Рано или късно всеки си намира майстора. Joy

# 648
Искам да ви поздравя с нещо. Прочетете и коментарите, много е красиво Heart

https://www.facebook.com/groups/1870439859857809/permalink/2277154469186344/

# 649
Наистина е прекрасно, Моски! Най-накрая да видя и смислени коментари.

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 650
  • варна
Нищо не искам да коментирам... Вече съвсем претръпнах. Сценаристите са идиоти! Прекрасни сцени на М и З и после все от някъде изкача Банков! 😒Писна ми!
Иначе сцената беше супер и целувката този път беше "по-така". Отдавна не бяхме виждали подобна. Има шансове да ядем кекс този сезон! Ама пък пак такава една отрязана и недовършена.
Не знам тези сценаристи какво смятат ,че може да се случи за 3 епизода.
Мисля си... Сега З. във 2 епизод каза на М., че единствения вариант тя да не се омъжи за него е ако той не дойде на сватбата. Дали няма ни върнат пак към това?
Например. Марио вече облечен с костюма е извикан в болницата за супер спешен негов пациент. Той мисли, че ангажиментът ще бъде съвсем кратък, но е задържан и закъснява. Затова е с костюм в болницата. Междувременно Зорница чака притеснена в ритуалната зала и решава да тръгне да го търси. Банков (откъде се появява и защо с метрото не знам) тръгва и той с нея. Отиват при Марио в болницата, Зорница му пада на колене, обяснява му се в любов и имаме хепи енд. После ги дават у тях, където дълго и напоително правят умопомрачителен кекс☺️
Така ги виждам аз нещата за финала😀

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 07:15 от anebla

# 651
Хахаха, Анебла, от твоя пост запомних само “дълго и напоително”, ама много ми хареса 😆. Подкрепям Wink

Та плоската ми теория. Зорница още изпитва носталгия или нещо такова по отношенията си с Банков, със сигурност не любов обаче. Човешкото съзнание има уникалното свойство да помни хубавите моменти. Мисля си, че Зорница могат да я завъртят като Кая, която уж беше влюбена във Банков и го разлюби тотално и окончателно за един епизод. И тук влиза в роля Виктория. Зорница може да види, а най-добре да чуе нещо между Викитата. Примерно признание от Виктор към Виктория. И като чуе или види и не усети нищо, ще убеди и себе си, че да - всичко е приключило.
Тъпичко е, знам, но не мисля че е приключена темата Банков и по-добра идея засега нямам.

А Банков между другото само, много ми харесва. От началото на сезона го чакам да стане такъв. Пропиляха толкова епизоди да го правят на нищо 😣.

# 652
Хахаххаха , anebla , страхотно определение на кекса!!!!! Иначе теорията ти относно костюма не е хич лоша , да видим какво са ни забъркали сценаристите.

Изгледах си пак сцената в подпокривното и ще се повторя - страхотно наситена палитра от емоции, изиграна чрез жестовете и мимиките на Диана и Велислав! Как тя потръпна и се насълзи при мисълта ,че опората и може да си отиде ..😢 За мен беше много истинско изиграно! Тя беше първоинициаторът на целувката и сякаш за миг съществуваха само те двамата на света .. без всичката драма и обсебващите ги спомени от изнасилването. Ако това се беше случило вкъщи , със сигурност сцената щеше да има продължение 😍😍😍, но уви ще си чакаме май до финала и сватбата.

Мислех си дали ако двамата си бяха Марио и Зорница от 5ти сезон нямаше да продължат с милувките и разсъбличането на диванчето 😆. Но сега са на съвсем различен етап от връзката си и предполагам сценаристите са оставили по-интимните сцени (ако все още има такива 😋) за домашната обстановка .

Заспивам с едно хубаво чувство и дано утре ни пуснат още малко сцени с нашите хора 😴.

# 653
Дрийми, хич не е плоска теорията ти, даже ми харесва. Grinning

Много сте тихи днес, чак ми е странно. Grinning

# 654
Много завъртяно го мислите, как си представяте сценаристите да измислят нещо подобно Joy
Простичко ще е Grinning

# 655
В момента не ми се говори за Марио и Зорница, за отношенията им де.
Друго си мисля. Надявам се да не са вмъкнали случайно изречението на Марио за детската хирургия - да направят детско хирургично отделение в другия сезон и Марио да го оглави. Ще е супер, а и все си мисля, че Спешното му е тясно на него. той има нужда от развитие.
Като не направиха Свети Кирил университетска болница за Тони, поне да направят детска хирургия за Марио.

# 656
Доне, идеята е чудесна. И аз ще се радвам да стане така в 7-ми сезон. Стига са си асистирали само с Банков. Така Батко ще има поле да се разгърне, че и обхвата на медицинските случаи, които показват ще стане по-широк.

Майче, то от тази теория по-просто няма накъде. Повтарят сценария с Кая и хоп, готово. Нищо ново под слънцето.

Хайде кажете какво имаше предвид Марио де 🤔 Спрямо кого не е честно, спрямо него ли?

# 657
  • София
Ъъъъ, по някаква тъпа причина не получавам известия от темата. Това е супер странно, даже се чудех, какво се случва.

Албена - I like it Simple Smile Много, много достоверна теория.
Аз обаче се отказвам вече да имам теории. Ще чакам екипът да ме убедят, че знаят какво правят и го правят добре Simple Smile

И да, Доне. Много, много искам Марио да е детски хирург. А и ако евентруално със Зорница имат проблеми с бременноста ще е много интересно, да ни показват как спасяват детски животи и същевременно минават през проблемите свързани с трудното забременяване.

# 658
Много завъртяно го мислите, как си представяте сценаристите да измислят нещо подобно Joy
Простичко ще е Grinning
Като да говориш на деца Animal Joy Cat

Дона, мислех си абсолютно същото снощи. Нали ще местят болницата, защо да не направят детско отделение по хирургия и Марио да го оглави? Thinking

# 659
Например. Марио вече облечен с костюма е извикан в болницата за супер спешен негов пациент. Той мисли, че ангажиментът ще бъде съвсем кратък, но е задържан и закъснява. Затова е с костюм в болницата. Междувременно Зорница чака притеснена в ритуалната зала и решава да тръгне да го търси. Банков (откъде се появява и защо с метрото не знам) тръгва и той с нея. Отиват при Марио в болницата, Зорница му пада на колене, обяснява му се в любов и имаме хепи енд. После ги дават у тях, където дълго и напоително правят умопомрачителен кекс☺️

Междудругото, това подкрепя теорията ми, че те не бива да се женят, т.е., не бива да подписват сега и че няма да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт