Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 54 992
  • 234
  •   1
Отговори
# 195
„Топлофикация София” ЕАД уведомява своите клиенти, че за изместване на магистрален топлопровод поради изпълнение на обект по възлагане на „Метрополитен” ЕАД: „Проектиране и строителство на участък от Трета метролиния от ул. „Шипка” през квартал „Слатина” до бул. „Цариградско шосе” с 6 метростанции по обособени позиции” ще бъде прекъснато топлоподаването за следните адреси и периоди:

12.08.2024 г. до 14.08.2024 г.

Сградите в карето между ул. „Елисавета Багряна“, ул. „Гео Милев“, ул. „Благородна“, ул. „Л.В. Бетховен“, ул. „Едисон“, ул. „Кочани“, ул. „Христо Максимов“, ул. „Виница“, бул. „Ситняково“, бул. „Цариградско шосе“, ул. „Ал. Жендов“.
19.08.2024 г. до 21.08.2024 г.
бул. „Ситняково” № 79, вх. А-Д;
ул. „Голаш” №№ 2 /бл. 1/, 3, 6 /бл. 2/, 7, 9;
ул. „Кочани” №№ 3, 7;
ул. „Виница” №№ 2, 4, 6 /бл. 204/, 5-7, 9-11;
ул. „Гео Милев” № 1 /бл. 3/;
Посолство на Румъния и 31 СУЧЕМ „Иван Вазов”.

# 196
Здравейте дами, има ли някоя от Вас по-актуална информация за добър личен лекар, трябва ми спешно за децата, но не задължително педиатър те са на 16 и18 г. да е внимателен, да си вдига тел., да дава бележки и направления, че нашия почина внезапно. живея до била ако може в района 22 дкц, софия мед или наблизо.

# 197
Момичета, добър ден! Имам въпрос, какво мислите за ул. Слатинска река между Ропотамо и Спутник. Дали има малцинства? Дали е спокоен района в тази част?

# 198
  • София
Какво трябва да значи "дали има малцинства"?

# 199
# 200
Момичета, добър ден! Имам въпрос, какво мислите за ул. Слатинска река между Ропотамо и Спутник. Дали има малцинства? Дали е спокоен района в тази част?
Не препоръчвам целия район около Слатинска река, имам апартамент там, но само поради стечение на обстоятелствата живея там. Ако имам възможност, ще сменя квартала веднага.

# 201
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само съм минавала от там. Правеше ми впечатление на спокойно, зелено място. С много паркоместа.
Какво не е наред?
Чисто любопитство.
Hug

# 202
Само съм минавала от там. Правеше ми впечатление на спокойно, зелено място. С много паркоместа.
Какво не е наред?
Чисто любопитство.
Hug
Целият народ от махалата Христо Ботев мигрира около Слатинска река, особено след 18ч, паркоместа след 18ч няма никъде, има зелени площи, но са мръсни, защото населението на квартала си разхожда кучетата и не чисти след тях. Като цяло не препоръчвам, но ако имате наследствено жилище или добра оферта, си преценете.

# 203
Благодаря за информация!

# 204
Здравейте, вчера чух по новините за някакъв тип, бродещ около мол Сердика, дали са го заловили? Всеки ден пътувам наблизо и това доста ме притесни. Една жена била изнасилена, направо кошмар...

# 205
Не са го заловили.

# 206
Изнасилена жена? 😡😡 Къде може да се прочете повече, не съм чула за подобен случай?

# 207
Изнасилена жена? 😡😡 Къде може да се прочете повече, не съм чула за подобен случай?

бррррр, три месеца! и нищо.

https://blitz.bg/obshtestvo/samo-v-blits-brutalen-iznasilvach-vr … _news1048229.html

https://clubz.bg/155556

и снимка имало, но не била истинска. Triumph

https://www.reddit.com/r/Sofia/comments/1gi498h/%D0%B8%D0%B7%D0% … 0%BC%D0%BE%D0%BB/

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 19:55 от st. Dobri

# 208
Дано го хванат този изрод..

# 209
Като гледам как са се засилили....

Общи условия

Активация на акаунт