Майки от "Гео Милев", "Редута" и "Слатина"

• 56 360
  • 241
  •   1
Отговори
# 240
Здраввйте, някой има ли актуална информаци дали към момента има педиатър в 22 ДКЦ, който записва нови пациенти? Досегашната ни педиатърка се пенсионира, а имам и новородено…

Не знам дали сте открили педиатър. Принципно д-р Младенова поемаше , сега вече не знам.

Бих искала да препоръчам за занималня вкл. лятна занималня - г-жа Банкова - 088 850 6890  . Дъщеря ми беше при нея и със сигурност оценките и биха били много по-ниски, ако не я посещаваше. Пиша тази препоръка т. к. скоро срещнах тази жена и със съжаление узнах, че децата и са намалели. Признателна съм и това е най-малкото, което мога да направя като жест на благодарност. Другото, което искам да вметна е, че тя работеше на много ниски цени

# 241
Здраввйте, някой има ли актуална информаци дали към момента има педиатър в 22 ДКЦ, който записва нови пациенти? Досегашната ни педиатърка се пенсионира, а имам и новородено…

Д-р Младенова е щяла да се пенсионира, но няма кой да я замести. Все още работи и приема деца, може би по малка бройка.
На регистратура не могат да дадат никаква информация... за всичко трябва да се ходи на място - дали има записващ лекар, телефон за връзка, кога им е работното време.. нищо не могат да предоставят като информация.

Общи условия

Активация на акаунт