Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 856
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Оххх нямам търпение да се събудя утре, лелката да я няма и да правя тестче 🙏🙏🙏. Очудвам се на хората, където търкат билетчета,но то това с тестовете е същото- пристрастяващо си е 😀😀 В началото съм правила от 6сти ден след О. Не ми се смята, колко пари съм пръснала по тестове 😶😶 .
Sunshine_00 от доста момичета съм чувала, че в месеца, в който са забременели гърдите са запичнали да ги болят веднага след О. При мен е точно обратната , почнат ли веднага след О .. направо го отписвам. Много е индивидуално това ❤

# 61
Аз спрях цигарите преди повече от шест месеца, а пушех от ученичка. Исках да се изчистя, защото знам, че отказването е трудно и не исках по време на бременността да изпадам с наркомански настроения.Идея си нямате колко ми беше трудно, то не беше треперене, то сърцебиене, то разстройство, то депресия, въобще не е толкова лесно. А когато започнах да усещам, че излизам от този ад и ги спрях напълно, се чувствах уникално добре. Надъхвах се сама и едновременно се кефех яко на себе си, че се отървах от този безсмислен и вреден порок. Иначе два пъти седмично ходя на Сакрална архитектура и на Ориенталски танц. Не се отказвам обаче от винцето със сиренца и домашен суджук... то и за това няма ефект от спортуването ..хаха

# 62
Поли, Буболеске, очакваме ви да се включите с 4 розови чертички ❤

Относно цигарите - спирала съм ги два пъти, и двата пъти изключително лесно, повтарях си “ама защо по-рано не съм ги спряла, то е адски лесно”, и след това пропушвах след втория месец, това ми е критичен период. Но знам, че ако забременея няма да пропуша пак след два месеца, защото ще осъзнавам колко е неправилно да пушиш, защото ти се пуши и да не оставяш никакъв избор на едно изключително крехко, все още неродено същество..

# 63
Цоп и аз в новата тема, че ме забравихте... Не чакам Ц на 07.12, ама срам не срам, ще си призная, че в събота направих теста от комплекта за Ову, та се показа мнооооого бледа черта и си казах, че ще чакам за следващ тест поне до 08.12 ( отиде ми търпението на вятъра, едва се сдържам вече). Като наближи разчитам на 
Sunshine42, да ме прати за тест, че сме си доста близки по лудост Grinning
(hug) . Да ни е на положителни тестове новата тема!!!

# 64
Valley of roses, след като в събота е имало чертичка, то сега трябва да е още по-отчетлива! Аз още днес със сутрешна урина бих направила, ама ти бягай за тест и утре очакваме наситена чертичка! ❤

# 65
  • Русе
Добро утро.Най-сетне дойде и моя ред да пиша в прекрасната ви групичка.Надявам се,да ме приемете,да се представя от град Русе съм на 25,мъжът ми на 30,и се решихме най-сетне да направим тази сериозна крачка да имаме дете.Имам календарче на телефона ,дойде ми на 26.11 и от вчера пробваме за бебче.На приложението пише,че трябва да ми дойде на Коледа,а овулацията на 11-12 Декември. Силно се надявам да станат бързо нещата,и пожелавам същото на другите жени,които дълго време са в темата.Успех и хубав снежен ден! Revolving HeartsFlowers Four Leaf CloverNature SnowflakeNature Snowman

# 66
Sunshine42 , слушам и изпълнявам!
Притеснявам се само да не се разочаровам, ама гледам да съм положително настроена, още повече, че усетих и овулация и я проследих и се постарахме доста Yum . Отивам , отивам до аптеката!

# 67
  • София
Оооо, valley of roses, нямам търпение да кажеш!!! Но щом вече е имало бледа чертичка... ох, ох, стискам ти всички палчета, които имам! HeartHeartHeart

Здравей, Русенска мацка, добре дошла при нас! Надявам се темичката ни да ти донесе късмет в бебеправенето и очаквания резултат накрая!

Съншайн 00, май доста често болките в гърдите, особено ако обикновено няма такива, са предвесник на хубави новини!

Съншайнче, аз днес НЕ чакам според новото прилажение (което е супер яко, между другото), та ако не дойде ще чакам да направя тест утре. Иначе днес си имам типичните болки като да ми дойде всеки момент, та ще видим  Sad

Поли, мила, какво стана? Чакаме да ни кажеш! Heart

# 68
Розичке, надявам се да няма разочарование, а да ни зарадваш с положителен тест! Кой ден след О е?
Чакам с нетърпение резултат и розова чертичка! 😍
Темата този месец ще я пълним до дупка с чертички! Мислено в главата имам график кой кога чака МЦ и чакам всяка сутрин в темата обратна връзка ❤

# 69
  • Русе
Бубалеса Много ти благодаря,аз не следя овулация все още,опитваме от този месец за 1-ви път когато ни е хубаво,представям си как на Коледа под елхата сутринта  му оставям тест с 2 черти,опакован  в кутийка и ще му кажа имаш часовник за Коледа,а вътре ще има тест с две черти,ще е толкова вълнуващо и  прекрасно! Innocent Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusChristmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 70
Да се отчета при мен лелката я няма, обаче имам чувството, че ще ми дойде и буквално ме е страх да го направя тоя тест. На една конференция съм днес от работа и си мислех, след нея , но май ще тичам до аптеката да видим 🙏🙏

# 71
  • Русе
Поли давай смело,щом го няма цикъла и те боли сякаш ще ти дойде,има голяма вероятност да си бременна,поне от това което съм чела в темите.Чакам да ни зарадваш,направи тест!

# 72
  • София
Ох, и аз нямам търпение! Чакам на всеки теста с огромно нетърпение, радвам се като малко дете, все едно аз си правя тест Grinning

Може някъде да си направим календар с дните, в които всяка от нас НЕ чака, да ги следим по-лесно Grinning

Русенска мацка, идеята ти е страхотна! Пожелавам ти от все сърце да се сбъдне!

# 73
Sunshine42 , днес ми е 11 ден след О, при 28дневен МЦ...
Буболеса, подкрепям идеята за календар, даже бих помогнала за изработване..

# 74
Буболеса, точно това за календара го мислех, но не знаех възможно ли е да се случи 😀
Аз съм за, ако смятам правилно днес съм 2 дни след О и не чакам МЦ на 16.12, но разбира се, ще се тествам много по-рано от 16-ти 😂

Общи условия

Активация на акаунт