Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 929
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Не са знаели, но и животът е бил по-различен. Храната е била по-качествена, не са работели по 8-9 часа на компютър и после като се приберат пак да седнат пред компа/телефона или пред телевизора. Много са факторите. Освен това са раждали на по 19-20 години. Сега тук в темата колко момичета има на по 19? Повечето са гонещи 30 и 30+. Тези на по 19-20-21 са в "Бъдещи майки".
Още като студентки са раждали майките ни и после бабите ни са помагали за отглеждането. Ама моята баба се е пенсионирала на 55, а не като сега - 63 и с изгледи да се вдигне до 65 и повече.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 21:31 от Dara77

# 481
Здравейте  и честито на виделите 2 чертички.Леки и безпроблемни бременности ви желая от все сърце.
Изгубих се поради лични причини,не ми остава време да ви пиша.При мен нищо ново,опитваме всеки ден без да го мислим и чакам бленуваната Коледа да направя тест.Снощи сънувах ,че правя и е положителен,чувството  беше уникално и се надявам сънят ми да е хубав предвестник!

# 482
Здравейте  и честито на виделите 2 чертички.Леки и безпроблемни бременности ви желая от все сърце.
Изгубих се поради лични причини,не ми остава време да ви пиша.При мен нищо ново,опитваме всеки ден без да го мислим и чакам бленуваната Коледа да направя тест.Снощи сънувах ,че правя и е положителен,чувството  беше уникално и се надявам сънят ми да е хубав предвестник!

Дано,мила! Очакваме прекрасните новини и изяждащи погледите ни две чертички! 😊Лелката си отива от мен лека полека и смятам да сменя бравата на вратата, която ще й трясна зад гърба с най-голямо удоволствие!
Успешна нова седмица, момичета! ♥ Чакаме прекрасните вести от Слънчицата!

# 483

Дано,мила! Очакваме прекрасните новини и изяждащи погледите ни две чертички! 😊Лелката си отива от мен лека полека и смятам да сменя бравата на вратата, която ще й трясна зад гърба с най-голямо удоволствие!
Успешна нова седмица, момичета! ♥ Чакаме прекрасните вести от Слънчицата!

Не го мисли,когато си спокойна се случват нещата!

# 484
  • гр.София кв.Драгалевци
Честито и от мен на виделите 2чертички!Лека и безпроблемна бременност 🙈🤗

# 485
Момичета, припомнете ми за ЦС, моята се появи днес, още не е станала лепкава и прозрачна Grinning. Когато спре ли настъпва овулацията? Или когато е като суров белтък? Някъде четох за етапите, но съм забравила.
Моята е обилна напоследък, дали заради Витекс не знам, но я виждам на салфетката след тоалетна. Grinning

# 486
  • гр.София кв.Драгалевци
Момичета, припомнете ми за ЦС, моята се появи днес, още не е станала лепкаваби прозрачна Grinning. Когато спре ли настъпва овулацията? Или когато е като суров белтък? Някъде четох за етапите, но съм забравила.
Моята е обилна напоследък, дали заради Витекс не знам, но я виждам на салфетката след тоалетна. Grinning
И аз същото се чудя...

# 487
Днес не ми дойде. Цял ден не се чувствам добре и ми се гади, но при мен обикновенно точно преди да ми дойде се появява гадене и главоболие, водещо до повръщане, та не го мисля още толкова. Абе, надявам се на бременност, но гледам да не мисля само за това. Все пак едва от този месец опитваме. Като знам при предното забременяване как се надявах всеки месец и после се разочаровах. Тогава стана почти година след началото на опитите, в момента в който се преместихме в ново жилище, аз започнах нова работа и дори след 20дневно закъснение, повръщане, сънливост и т.н., търпеливо си чаках цикъла. Когато - тогава. Важното е да стане!

# 488
Надя, дано!
Тест кога? Hug стискам палци!

# 489
Надя, дано!
Тест кога? Hug стискам палци!
Мерси!
Тест мисля да направя чак в сряда или четвъртък. Много ме човърка още утре да си направя, но така или иначе, ако съм бременна ще се разбере, ако не съм - пак ще се разбере и така. Simple Smile

# 490
https://www.az-jenata.bg/a/1-bremennost/23271-kak-da-razpoznaem- … ciiata-nai-lesno/
Момичета ,попадна ми тази статия ,в която са описани стадиите ,в които се променя ЦС и как да се разпознае момента. Кратичка е ,но дава ориентир.

# 491
Добро утро, момичета! Най - накрая имам време да отговря на много ви въпорси (иначе казано на работа съм Grinning )
Ще  е малко дълъг пост и искам предваритело да се извиня, но просто някой от момичетата имаха 175429009 въпроса към мен и съм длъжна да отговоря!
     Първо! Още веднъж благодаря много на всички и да ви се връщат двете чертички!
     Ще започна от малко преди О този месец. Сънувах, че майка ми дава бяла лястовица ( за който незнае, означава дете или брак или пари). Казах само на най-добрата ми приятелка да не урочасам нещата. Та толкова бях сигурна. че този месец е нашия, че онзи ден почти не погледнах теста, само му хвърлих едно око Grinning.
     От към симптоми, мога да кажа, че още миналата седмица леко ми прилошава, но пак на никой не казах, понеже и предния месец "имах" такива симптоми. Иначе гърдите започнаха да ме болят няколко дена след О, но си е нормално за мен. Само че този път ММ, от поне 10дена ми повтаря, че гърдите ми са пораснали, а аз само му се смеех.
    Отностно неговата реакция - беше много смешен. Когато го попитах дали иска заедно да видим резултата каза "Не" и се зави през глава... Grinning Аз погледах и му го връчих и му казвам виж, след което последва следния диалог:
-Ама тази черта ли се гледа?
-Да.
-Ей тая тука?
-Да.
-Ама честно ли ?
–Да!
-Ама наистина ли ?
–ДА!!!
 Разцелуваме, разпрегръща и почна да повтаря, че ще става татко.

И така в общи линиии мисля, че отговорих на повечето от вас, ако нещо пропускам кажете.
Аз ще наминавам тук естествено, тряба да подържам списъка, но отивам към отчетна и ви чакам там Hug

Специални благодарности на Sunshine42 , благодарение на темата, която е пуснала и анкетата там ,реших да пробвам с тестове за ОВУ и нещата станаха. Heart

# 492
Охххх, Долина от рози, толкова мило ми стана ❤ Много се смях за мъжа ти и коя черта се гледа, ние вече такива спецове сме станали с тези тестове, че ни е смешно когато някой не е запознат с тях 😂
Много се радвам, че темата, която пуснах ти е помогнала, и аз мисля, че хубави изводи може да се извадят от нея 😀
Много хубаво поведе ти списъка, сега остава една по една да наредим чертичките след теб ❤ Най-скорошни са Изабел и Съншайн_00, очакваме да грейнат 😍

Аз малко се сдухах тази сутрин, защото имах един “престо” изостанал и не можах да се сдържа и го направих.. по-самотно бяло пространство не съм виждала, все се  надявах поне най-бледа линийка да излезе 😟 Но пазя надеждата и ще чакам още време да мине, ясно е, че няма да изчакам датата на МЦ преди да се тествам, но дано следващия път да не се разочаровам така..

Хубав ден и много наситена с чертички седмица, момичета! Добре дошли на новите попълнения и да изчезват бързичко от темата Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 09:01 от Анонимен

# 493
Късметлийксо Списъче Hug
valey_of_roses, първи ден на МЦ 09.11 , предполагаема О 22.11 , ТЕСТ/МЦ 07.12  EFP
Izabel__, първи ден на МЦ 16.11 , предполагаема О 30.11 , ТЕСТ/МЦ 14.12 fingerscrossed
Sunshine_00, първи ден на МЦ 16.11 , предполагаема О 29.11 , ТЕСТ/МЦ 14.12 fingerscrossed
Sha Ni,първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Sunshine42, първи ден на МЦ 15.11, предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12   fingerscrossed
SheLLia, първи ден на МЦ  , предполагаема О 02.12 , ТЕСТ/МЦ 15.12 fingerscrossed
Zornica8801, първи ден на МЦ 17.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 17.12  fingerscrossed
Lamip, първи ден на МЦ 19.11 , предполагаема О 03.12, ТЕСТ/МЦ  17.12 fingerscrossed
very_raspbery, първи ден на МЦ 14.11 , предполагаема О 01.12 , ТЕСТ/МЦ 19.12 fingerscrossed
Попи 83, първи ден на МЦ 24.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12  fingerscrossed
Tsvety_ първи ден на МЦ 25.11 , предполагаема О 09.12 , ТЕСТ/МЦ 22.12 fingerscrossed
JLo,първи ден на МЦ 27.11 , предполагаема О 12.12 , ТЕСТ/МЦ 26.12. fingerscrossed
tinti1984, първи ден на МЦ 03.12 , предполагаема О 13.12 , ТЕСТ/МЦ 27.12 fingerscrossed
IRusinova, първи ден на МЦ 02.12 , предполагаема О 14.12 , ТЕСТ/МЦ 28.12 fingerscrossed
Anele89, първи ден на МЦ 02.12, предполагаема О 16.12, ТЕСТ/МЦ 30.12 fingerscrossed
Буболеса, първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 18.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed
Dreaming_Shop4e,първи ден на МЦ 05.12 , предполагаема О 19.12 , ТЕСТ/МЦ 02.01.19г. fingerscrossed

При който настъпят промени, нека само да ми драсне на лично, да редактирам!
Ако някой иска да го добавя, да ми пише на лично.

# 494
Добро утро!
valley_of_roses, посмях се на реакцията на мъжа ти Simple Smile Стискам ти палци да имаш най-леката и безпроблемна бременност!
Sunshine42 изобщо не обръщай внимание на теста, знаеш че е много рано да покаже две черти. Зареди се с позитивизъм и хубави мисли!
Аз тотално изгубих надежда този месец. Положителен тест за Ову така и не видях, вчера имах болки, които имам винаги при овулация, но бяха много слаби и за кратко, принципно ме боли цял ден и то доста силно. ЦС почти липсва, абе с две думи си мисля, че е ановулаторен цикълът този месец, а толкова се ентусиазирахме и поработихме усърдно, но уви. Явно няма да ни е късметлийски декември.
Споделих, малко ми олекна.
Хубав ден, усмихната седмица!

Общи условия

Активация на акаунт