Лидл 122 - Декември

• 131 113
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 150
Да сте виждали някъде останали машини за вакуумиране? Звъняхме на националния телефон, но там бързо ни отсвириха - няма в наличност никъде. А дали е така Rolling Eyes
Вчера по обяд,имаше десетина в Овча купел (на Линкълн).

# 151
  • Перник
Аз вчера сутринта регистрирах една бележка. Получих мейл чак към 18:30.

# 152
Вчера в Младост 3 имаше розови плюшени сиутшърти. Изглеждаха доста пухкави и меки.

# 153
Клиновете са същите от преди месец два,  имам го и съм доволна.

# 154
  • софия
Здравейте, прочетох 2-3 страници назад, но не видях да обсъждате меките плюшени суитшърти от понеделник. Някой виждал ли ги е? Аз отдих вчера до нашия лидл в Пловдив (смирненски), но от тях нямаше и следа. Имаше табелка, но нито празна кутия , нищо нямаше. Питах служител - ми нямало в склада, значи нямало повече.

Скрит текст:
Купих черен за детето. Сутринта в 2 магазина в София имаше доста.

# 155
  • София
Моля дайте линк към глобуса? Или кажете коя седмица е бил?

# 156
Изпуснах ви, а вие много сте изписали.

# 157
Глобусът беше 2-3 седмица на Декември може би. Тъкмо за Коледа го купих, а мислех, че може и да подмине.
Регистрирах си наново бележките и ми върна мейл почти веднага този път.

# 158
Сега бях до Лидл - имаше и пухкави розови суичъри, и машини за вакуумиране (в Плевен)..
Взех от селекцията сирена - мисля да ги пазя за Никулден, но може и да ги опитам... Взех и много ядки...
Колата още е намалена на 1,99.
Започнах да събирам коледните лакомства - тук-там имаше и по нещо намалено. Бонбоните Фереро роше са на 8 лв (от 10) - малко ме хвана яд, понеже онзи ден взех едни от Кауфланд.
Отказах се да взимам от новите тоалетни води, тъй като сутринта Лили са ми изпратили хубава нова брошура и в нея имаше примамливи неща...

# 159
  • София
Глобусът беше 2-3 седмица на Декември може би. Тъкмо за Коледа го купих, а мислех, че може и да подмине.
Регистрирах си наново бележките и ми върна мейл почти веднага този път.
Благодаря,дано го пуснат до Коледа.

# 160
Мортаделата от птиче месо е уникална,руската салата ми се получи перфектно с нея.А и има зрънца синап в самия колбас.

# 161
Глобусът очаквам да е от другата седмица нататък, никъде не съм го видяла, не искам да подвеждам никого. А иначе - ето това е, дано добиете представа. Светещ, да.
https://www.lidl.de/de/melinera-leuchtglobus/p290190

Алина, мерси отново, добре звучи.

# 162
  • Варна
Преди няколко години подарихме на щерката такъв светещ глобус от Лидл, та се ползва - хем на бюрото стои красиво, хем и като нощна лампа си го пуска.  И основното си предназначение върши, разбира се. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 163
Сега бях до Лидл - имаше и пухкави розови суичъри, и машини за вакуумиране (в Плевен)..
Взех от селекцията сирена - мисля да ги пазя за Никулден, но може и да ги опитам... Взех и много ядки...
Колата още е намалена на 1,99.
Започнах да събирам коледните лакомства - тук-там имаше и по нещо намалено. Бонбоните Фереро роше са на 8 лв (от 10) - малко ме хвана яд, понеже онзи ден взех едни от Кауфланд.
Отказах се да взимам от новите тоалетни води, тъй като сутринта Лили са ми изпратили хубава нова брошура и в нея имаше примамливи неща...
В тази селекция от сирена едно от тях да е с червени боровинки?

# 164
  • Варна
Хм, регистрирах с друг имейл три бележки, получих само един мейл. Да не им блокирахме системата нещо?Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт