Лидл 122 - Декември

• 131 111
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 135
Някой от Варна виждал ли XS кожен клин? Вчера сутринта пратих мъжа ми, той ми купил S, защото " xs е ужасно малък, абсурд да се побереш", и сега този ми е голям. Много ме е яд.

# 136
Да сте виждали някъде останали машини за вакуумиране? Звъняхме на националния телефон, но там бързо ни отсвириха - няма в наличност никъде. А дали е така Rolling Eyes

# 137
  • Варна
Някой от Варна виждал ли XS кожен клин? Вчера сутринта пратих мъжа ми, той ми купил S, защото " xs е ужасно малък, абсурд да се побереш", и сега този ми е голям. Много ме е яд.

Снощи във Варна Владиславово имаше ХС. Аз си взех С, малко ми се набира около коленете, леко ме дразни, ама проверих в нета за снимки на други кожени панталони, на всички мадами им се събират така около коленете.

Да се оплача: без да искам в имейла от Лидл натиснах да дерегистрирам вече регистрираните касови бележки за играта. Наново ги регистрирах, но нямам имейли...аут ли съм от играта??Cold Sweat

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 10:38 от Киса

# 138
Аз сега регистрирах три нови бележки, нямам мейли.

# 139
Да сте виждали някъде останали машини за вакуумиране? Звъняхме на националния телефон, но там бързо ни отсвириха - няма в наличност никъде. А дали е така Rolling Eyes
Снощи гледах в Х. Димитър

# 140
И в кауфланд имаше същите машини за вакуумиране на същата цена.

# 141
Аз също. Може би вече са приключили знам ли, прибвах и снощи и днес, не ми върна и мейл.

# 142
  • София
Може ли линк към глобуса, дали е подходящ за дете на 12г?

И аз ще помоля.. Simple Smile

# 143
Кожените клинове сега с подплата ли са?

# 144
В сайта пише, че играта е до 09.12. Би трябвало до тогава да се регистрират бележки и да има теглене на печеливши.
Не съм чела подробно Общите условия обаче. Да не се окажа, че там пише друго.

# 145
  • In Neverland

Да се оплача: без да искам в имейла от Лидл натиснах да дерегистрирам вече регистрираните касови бележки за играта. Наново ги регистрирах, но нямам имейли...аут ли съм от играта??Cold Sweat

Хиххи и аз така вчера по невнимание го натиснах това и после пак регистрирах всичките наново. Веднага ми дойдоха 2 мейла за потвърждение, а чак днес видях останалите т.е. са дошли след 22:00 часа снощи, че до тогава проверявах по-начесто. Та почакай и ако не се появят давай отново.

# 146
  • Варна
Кожените клинове сега с подплата ли са?

Не. Показаният от Тета клин е друг модел.
Аз снощи регистрирах нова бележка и получих имейл, ама днес, явно спейки все още, по погрешка натисках за отписване, пфу, за чий са го сложили изобщо.
Регистрирах ги от друг имейл, ама нямам нищо...

# 147
Аз също. Може би вече са приключили знам ли, прибвах и снощи и днес, не ми върна и мейл.
Пише, че играта е до 9.12

# 148
Здравейте, прочетох 2-3 страници назад, но не видях да обсъждате меките плюшени суитшърти от понеделник. Някой виждал ли ги е? Аз отдих вчера до нашия лидл в Пловдив (смирненски), но от тях нямаше и следа. Имаше табелка, но нито празна кутия , нищо нямаше. Питах служител - ми нямало в склада, значи нямало повече.

# 149
Да, имаше ги. До вечерта при нас бяха останали 1 розов, няколко сиви и повечко черни. Хубави са, топли.

Общи условия

Активация на акаунт