Лидл 122 - Декември

• 131 094
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 120
Алинка, много мило, благодаря, трогната съм, но или ще я дръпна по телефона, или ще изчакам, не е толкова спешно, че да те замесвам и теб Laughing Сега ползвам един Мулинекс на свеки, че на нея й седи почти като паметник, но искам да си й я върна и да вземем.
А доволни ли сте вие, Прави ли хубава коричка, че тази - никак не.
Вчера опаковах кухнята за девойките, заболя ме всичко, мн тежи. Ми тя под елхата няма да се хване сигурно Laughing
Сега чакам глобуса, обаче на снимките ми се струва да е на немски. Дали?
Зехтин снощи взех от К - Коста Д'Оро ЕВ , един от видовете беше намален на 10 лв., стъкло.
Цитат на: Starrydream
понякога подвеждат, да...
Явно да, прекалено бързо ми се стори, че ме отсвири телефонистката : lol:

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 04:27 от Pали

# 121
Клин с кожа купих скоро...тези същите ли са? Старият малко стана на бобчета по задницата...но той е много носен.

Още повече хвалех изцяло кожените панталони - идеални за зима и без чорапогащник отдолу. Дебна ги. ☺

# 122
  • Пловдив
Купих си клин с кожа отпред. Преди време бях питала за тях, похвалихте ги, така че внимавайте, дано остана доволна. И Тета е замесена, и тя да му мисли. Stuck Out Tongue Winking Eye
Уф...аз що си мислех,че са от четвъртък  Crazy Изпуснах,начи...ще са разграбени.

# 123
  • София
Клин с кожа купих скоро...тези същите ли са? Старият малко стана на бобчета по задницата...но той е много носен.

Още повече хвалех изцяло кожените панталони - идеални за зима и без чорапогащник отдолу. Дебна ги. ☺
А кожата как се представя при пране? Притеснявам се да не се нацепи бързо.

# 124

Този е много стар...над 3 години го имам. Нямам нацепено. Имам и 3 черни...също не са се цепили. На 30 градуса ги пера. Този го обърках на 40 веднъж и се поусука леко. Но като се обуе не си личи.

# 125
Да сте мяркали някъде от детските магазини по 80 лв ???
Враца ф163, няколко са.

# 126
Купих си клин с кожа отпред. Преди време бях питала за тях, похвалихте ги, така че внимавайте, дано остана доволна. И Тета е замесена, и тя да му мисли. Stuck Out Tongue Winking Eye
Уф...аз що си мислех,че са от четвъртък  Crazy Изпуснах,начи...ще са разграбени.
Аз вчера ходих и не видях, нито клиновете къде са, нито боксерките. Уж бях гледала брошурата. newsm78
Имаше много мъже, разглеждаха си там отверки и железа. Културно и спокойно. hahaha

# 127
  • Бургас
И аз забърсах клинчета с кожа отпред. Даже 2 големини си взех, снощи изпрах, тоя който ми стои по-свободно, изсуших го под климатика и днес съм с него вече. И за щерката взех, но след някоя и друга седмица ще разбера дали го одобрява на живо.
Тета, моля те, когато пуснат другите, пиши!

# 128
Ок...

Отвътре:

# 129
Включвам се да потвърдя,че отново информацията ,която дават на националната линия относно наличност на артикул,не е адекватна...Уж нямаше,оказа се,че има на две места,кой знае,може би и на повече... Rage За любезното,беше такава госпожата,но.
....Бихте ли ми казали в комплекта на къщата за кукли има ли включено обзавеждане  и ако да,какво е....Мерси предварително! Flowers Hibiscus

# 130
Алинка, много мило, благодаря, трогната съм, но или ще я дръпна по телефона, или ще изчакам, не е толкова спешно, че да те замесвам и теб Laughing Сега ползвам един Мулинекс на свеки, че на нея й седи почти като паметник, но искам да си й я върна и да вземем.
А доволни ли сте вие, Прави ли хубава коричка, че тази - никак не.
Вчера опаковах кухнята за девойките, заболя ме всичко, мн тежи. Ми тя под елхата няма да се хване сигурно Laughing
Сега чакам глобуса, обаче на снимките ми се струва да е на немски. Дали?
Зехтин снощи взех от К - Коста Д'Оро ЕВ , един от видовете беше намален на 10 лв., стъкло.
Цитат на: Starrydream
понякога подвеждат, да...
Явно да, прекалено бързо ми се стори, че ме отсвири телефонистката : lol:
Първо за глобуса, имаме го от преди 3-4 години, на български е. Този светещия, нали?
Уф и аз трябва да опаковам кухнята, сигурно две хартии ще отидат.

Аз имам хлебопекарна МУлинекс, Лидълската е при майка ми. Тя е доволна, яла съм многократно хляб, има си коричка, даже по спомен има различни степени на изпичане, но нямам много лични впечатления. На мен ми харесва, че е по-голяма от моята.

# 131
  • София
Може ли линк към глобуса, дали е подходящ за дете на 12г?

# 132
Кожените клинове не са ли същите, които пускаха преди месец два. Тогава си купих и май изглежда същия, но съм фен на кожата и сега ще ме накарате да ходя да гледам и тези ако има останали.

# 133
  • София
Като гледам брошурата, имало е и изцяло кожени клинове, но аз съм ги изпуснала. Иначе от сайта са махнати.

# 134
Глобусът е хубав - за 12 годишно дете според мен става.
Ние го имаме от миналата година, тогава детето беше на 6 г., но го искаше, защото свети. Сега не го отразява вече.
За друго дете, което се интересува от планети купувах от Бриколаж един светещ с приложение за Смартфон - 60 лв. италиански някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт