Лидл 122 - Декември

• 131 052
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 105
Аз този не го харесвам - Примадонна нещо такова е. Той е намален мисля в момента.
Другият ми харесва - Промерина да беше, ама рядко го намалят. Последно в 2л бутилки бе на промоция, та взех...

# 106
Ако си от Габрово, както пише, си вземи от Кауфланд, тази седмица има за 10 лв. Алеас, който и Тета е опитвала Wink.

# 107
Благодаря, чудих му се доста, но реших да изчакам за отзиви първо. Значи права бях че името хич не съм запомнила кой беше с добър отзив, те дори и подобни ми звучат двете...
А дали може да напишеш какво не му харесваш? Вкус, мирис, нещо друго? То си е много индивидуално де, ама все пак да питам.

rovaru, този Алеас наистина ми хареса и имам от него в момента, просто Лидл ми е на пешеходно разстояние от къщи, а Кауфланд не ми е близо и ходя там много рядко. Затова бях любопитна за този в Лидл, обикновено само за един продукт не ми се ходи надалеч.

# 108
Много са хубави термочорапогащниците, не очаквах, понеже са само 100 den и се чудех искам ли го изобщо, но съм супер доволна. И при нас имаше останали само няколко бройки, но ме е чакал. Simple Smile

# 109
Maсажора-шиацу става ли за плексит :/
Той става ама след една година спря да ми работи работи няколко секунди и спира - просто не зная какво да го правя
Няма ли гаранция 3 години? Занеси го за ремонт. Нали така се практикува? Peace

# 110
Горчи този от Лидл, не съм го опитвала, но Тета така е казвала, вярвам й Grinning.

# 111
Аз съм писала много пъти - веднъж взех на промоция ХХЛ от зехтин Примадона и много горчеше, ама много. Като пелин. А аз не съм от мрънкащите и претенциозни принципно. Пълна отврат беше. Та оттогава го отлистих от моя списък .. хаха. Тогава и други се оплакаха от същото. Имаше и няколко, на които не им горчеше. Но аз за себе си реших, че няма да му давам повече шансове...

Този от К също съм вземала - не е лош. Той е в стъклена бутилка. Бива.

# 112
Момичета, ако някоя от вас е обърнала внимание на шараните-дали стават. Нямам възможност да прескоча до Лидъл преди сряда, за да знам дали да взема от там или да ходя до рибната борса. Благодаря предварително!
Аз взех сутринта, но го метнах във фризера директно. Купували сме и предишни години, пак бяха от Хърватска и бяха разкошни. Аз принципно не ям шаран, защото ми идва мазен, но тези са страхотни.

# 113
Алина, благодаря, аз бях за хлебопекарната. Хм, категорични бяха, че нямат.. Чудя се дали да се опитам да я поръчам, или да чакам да пуснат. А те не бяха ли черни последно / че тази май е беличка/?

# 114
  • София
Много ме дразни това пускане на риба (агнешко) пред празник. И замразяване и тъпотии.. ако искаш да вземеш от там.

# 115
  • Варна
Купих си клин с кожа отпред. Преди време бях питала за тях, похвалихте ги, така че внимавайте, дано остана доволна. И Тета е замесена, и тя да му мисли. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
Алина, благодаря, аз бях за хлебопекарната. Хм, категорични бяха, че нямат.. Чудя се дали да се опитам да я поръчам, или да чакам да пуснат. А те не бяха ли черни последно / че тази май е беличка/?
Миналата година купихме бяла, същата. Сега не знам каква е. Пробвай, ако не стане и не си от София, мога да ти я купя и пратя, но ще имаш и доставка.

# 117
Момичета, ако някоя от вас е обърнала внимание на шараните-дали стават. Нямам възможност да прескоча до Лидъл преди сряда, за да знам дали да взема от там или да ходя до рибната борса. Благодаря предварително!
Аз взех сутринта, но го метнах във фризера директно. Купували сме и предишни години, пак бяха от Хърватска и бяха разкошни. Аз принципно не ям шаран, защото ми идва мазен, но тези са страхотни.

Само да попитам, като пише изчистен, в случая и люспите ли са махнати, че не вярвам на картинката? Мерси.

# 118
Те са голи имат много малко люспи.

# 119
  • София
понякога подвеждат, да...
Иначе за 10лв зехтин в стъкло, хм има ли наистина добър за тази цена...

Общи условия

Активация на акаунт