Лидл 122 - Декември

• 130 998
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 90
  • Sliven, Bulgaria
Момичета, ако някоя от вас е обърнала внимание на шараните-дали стават. Нямам възможност да прескоча до Лидъл преди сряда, за да знам дали да взема от там или да ходя до рибната борса. Благодаря предварително!

# 91
Къщи има в Лидл Бургас, 186. Кажете им на тези на тЮлифоня... да си знаят.
Айде и аз с Делукс Бейлис Wink

# 92
Нямам мейл.Регистрирах се преди 15 мин.
Да се ядосвам ли,да чакам ли?

# 93
# 94
Да сте мяркали някъде от детските магазини по 80 лв ???

# 95
Да похваля националния телефон Simple Smile Намериха ми къща и ми  запазиха в Лидл дето не ми е удобен. Утре май пак да ги безпокоя да ми я пратят в друг Лидл дали ще стане как мислите ?

# 96
  • Асеновград
Да сте мяркали някъде от детските магазини по 80 лв ???
В Асеновград, имаше много и кухни и магазини в петък.

# 97
  • софия
Да похваля националния телефон Simple Smile Намериха ми къща и ми  запазиха в Лидл дето не ми е удобен. Утре май пак да ги безпокоя да ми я пратят в друг Лидл дали ще стане как мислите ?
Тцъ, няма да се навият.

# 98

Мисля, че ставаш нахална.
Все пак са се постарали хората, пожертвай 5 лв. за такси и  зарадвай детето.

# 99
Някой получи ли си спечеления ваучер от Лидл? Спечелихме във втората седмица и още не са ни го пратили.

# 100
По-добре отивай и я вземай, че гледам отдавна я търсиш, и в К тема пита....не рискувай по-добре. Simple Smile

# 101

Кой търсеше хлебопекарна, на Луи Айер и Каблешков има една.

Някой да е виждал термобельо 86-92?

# 102
  • София
Някой получи ли си спечеления ваучер от Лидл? Спечелихме във втората седмица и още не са ни го пратили.
Получих го. Вчера куриер на Спиди го донесе. Спечелих първата седмица. На 28.11 Лидъл ми изпратиха писмо,че ще направят всичко възможно да го получа до 30.11. 2018 г. , но има забавяне от куриерите.

# 103
Aз не още, от миналата седмица.

Ходих за ядки, шоколади....и айде сметка над 20лв, обаче не ми връща имейл. Нищо, аз си чакам ваучера.

# 104
Бях се засилила да видя тия термочорапогащници, чудейки се много дали искам чорапогащник или клин такъв... ами бързо ми отпадна чуденето, не заварих нито едното. За клиновете дори етикет не видях, имаше само за чорапогащите и под него празно. Както пише че са до изчерпване, май хич и няма да ходя да търся пак.
Кажете моля ви поне дали са хубави, да знам дали да ме е яд че са свършили толкова бързо.

А зехтинът, който е намален на 9,99 коментиран ли е напоследък? По принцип ги подминавам като видя пластмасова бутилка, наумила съм си че искам в стъкло да ми е и не съм ги пробвала техните. Някой обаче ми хвали зехтин от там и не запомних марката, та сега ми е любопитно дали този е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт