Лидл 122 - Декември

• 130 989
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пет бележки и нищо и тая седмица....
И аз така, еми явно си нямаме късмет.

# 76
  • Перник
В събота успях да взема последното ски яке 158/164 за дребния. Панталон с този размер за съжаление не успях да изровя. А доста рових - наложи се Sad Взех му и термо бельо, за което имах притеснения:
1. Че ще е малко, защото е 146/152, но му стана, даже като че ли е леко голямо.
2. Че няма да иска да го облече, той пък едва го съблече да го изпера. Даже вчера си искаше "удобното нещо", да си седял с него вкъщи  Laughing
Мисля тази седмица да се пробвам с дамските ски панталони. Ако се добера до най-малкия размер и не му покажа опаковката, мисля, че ще го носи, като не знае, че е женски  Twisted Evil

Сутринта регистрирах бележка и не получих мейл, явно трябва да се пробвам пак.

Взех и плато суджуци в събота. Като за намалени не са лоши  Wink

# 77
  • Навсякъде и Никъде
Упс грешка 

# 78
В предната тема някой питаше за лентите за подаръци дали стават за стандартни поводи - има един комплект, който няма коледни мотиви. Ролите са червено и бяло каре, червена на бели сърчица и червена с два бели канта като шев в горния и долния край. Има два комплекта в Младост 3. Също там има към 40 пакета Лаваца от промоцията 1 кгза 17,89 лв., както и дървени кухни 5 или 6 броя, ако някой се интересува.

# 79
Някой беше питал за занимателни детски дъски, в Младост - 2, София има поне 5-6 броя.

# 80
  • Асеновград
Как ползвате импрегниращия спрей на Лидл, за да е ефективен? Еднократно ли пръскате обувките или преди всяко излизане?
Аз си купих и го ползвах, но не мога да кажа дали е ефективен , защото не е имало такъв сняг че да го пробвам. Пръска се периодично, не всеки ден, и много силна миризма има на ацетон, ако можеш на открито ги напръскай и остави за 5-10 минутки да се проветрят. Аз на велурени ботуши пръсках, изобщо не си личи, т.е. не остават следи.
Пише да се повтаря периодично.Това лято пръсках палатката отидоха 4 спрея, в последствие ни валя порой и никъде не прокапа. Пролетта смятам пак да я мина цялата, но си е доста хамалогия.Става в разпънато състояние, иначе миризмата изчезва бързо.

# 81
  • Пловдив
Честито на печелившите,мен отново ме няма,но има още една седмица
Имената на печелившите от 4 седмица: https://www.lidl.bg/bg/podaraci-predi-praznicite.htm

# 82
Moже ли да хвърлите по едно око дали има къща за кукли я някой Лидл в който пазарувате? На националния телефон ми казаха че им излизали заедно с пиратския кораб под общи бройки и не могат да ми кажат къде с точност къщи. Помолих да проверят в конкретни магазини но нямам отговор от тях. във фейсбук пък ми казаха че са изчерпани но там все това ми пишат за всичко.

# 83
  • Козлодуй
На обяд пазарувах да не изтърва телешкото за готвене и взех 3 тарелки - имаше доволно но взех последния термо чорапогащник - л размер - бяха останали само малки и клинове Simple Smile Купих си разни Коледни украси и шоколадчета и търсих сиренето с ботуши като не го намерих взех едно намалено Пилос, но намаленото е 400 гр. а на мен ми трябваше повече сирене и взех 2 сега съжалявам опитах го и твърде мазно и горчиво за вкуса ми - винаги когато сиренето ми мазнее се съмнявам да не са му сложили палмова мазнина - ама друг път да ми е за урок като взимам ново сирене да взимам първоначално малко за проба Simple Smile

# 84
Здравейте!
Реших и аз да се пробвам за играта. Нямам мейл за потвърждение. Нито в кутията, нито в Спам папката.
Още не съм ходила до Магазина, че в този студ май не ми се тича и до там.

# 85
  • София
Да се похваля, момичета спечелих ваучер  newsm44

# 86
  • Асеновград
Да се похваля, момичета спечелих ваучер  newsm44
Честито

# 87
Светле, на дамските ски панталони виж циповете - май бяха обърнати на другата страна. Ще порверя всъщност с моя панталон и на дребен....

Аз бележки ме мързи да регистрирам. Много ме мързи даже...

В четвъртък ще ходя за шапки, ще погледна пак за къщи, но май нямаше - виж пиратски кораб мернах миналата седмица, но къща-не.

# 88
  • Перник
Светле, на дамските ски панталони виж циповете - май бяха обърнати на другата страна. Ще порверя всъщност с моя панталон и на дребен....

Много важно! На моя всичко му е широко - обува и събува, без да разкопчава, хич няма и да разбере накъде е ципът Grinning

# 89
Да не те угади....че то 40-така не е малко пара...

Общи условия

Активация на акаунт