Лидл 122 - Декември

• 130 157
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 845
  • shumen
Моливите и аз взех и един комплект бельо за детето.Но дрехи и аз не видях други като за мен,освен утре пак да намина да ги разгледам,ако въобще има нещо останало.

# 1 846
  • до едно тепе
Следобед минахме и ние. Накупихме мезетата. Имаше хора, но явно уцелихме време, в което не бяха фрапиращо много. Работеха всички каси и минахме за няколко минути. Не ми хареса детското бельо. Момичешките бяха с различни модели гащи- едните много изрязани, на другите пък потника презрамките бяха кофти. А момчешките потници пък с едни огромни апликации и половината потник отпред твърд като ламарина. За моливи не се сетих да погледна, но те моите имат 3-4 комплекта и даже и да ги бях харесала, мъжо щеше да ми се озъби, че не ни трябват.

# 1 847
И аз напазарувах преди малко - много спокойно беше. Купих червени чушки в буркан, дано да са хубави, че ще ми иде иначе салатката на кино. Ще ги комбинирам с намалената джентилина Simple Smile. Взех и малко франзели за брускети и това е. За има няма 10 минути бях готова с пазаруването.

# 1 848
Златна, в кой магазин? В сайта на лидл пише, че днес и утре не работят.

# 1 849
Днес работят.

# 1 850
В Бургас, в Мол Галерия. До 16 часа са днес.

# 1 851
Явно защото е в мол.
Не, близките ми два магазина не работят.

# 1 852
Сутринта ходих в нашия за моливи...

# 1 853
  • София
И нашият си работи.

# 1 854
И нашите работят (имам два наблизо). Не са в молове.

# 1 855
В Бургас, в Мол Галерия. До 16 часа са днес.
До 19 часа Simple Smile

# 1 856
вчера влязох в някакъв много смотан лидл до мол софия. нямаше нормална майонеза и взех майонезеният сос на промо. е няма такава сладка гадост, отиде ми руската салата, пфу!

# 1 857
  • Пловдив
https://
вчера влязох в някакъв много смотан лидл до мол софия. нямаше нормална майонеза и взех майонезеният сос на промо. е няма такава сладка гадост, отиде ми руската салата, пфу!
и как да няма нормална майонеза? Има,два вида дори.
И аз взех в буркан,нищо и няма.

# 1 858
Има в кутийки...до маслините в хлад.витрина са.
Ей ги...

В буркан не ме кефят...сладнят ми. Дори хвалената онази марковата..тази де

# 1 859
знам, че има, но в онзи лидл не видях. то доста неща нямаше, де. но тази майонеза в буркана е отврат /за моя вкус/.

Общи условия

Активация на акаунт