Лидл 122 - Декември

• 130 212
  • 1 897
  •   1
Отговори
# 1 695
  • Мадрид / София
Днес видях рулата за вакуумната машинка и се сетих, че някой тук ги търсеше ама ще му е далечко да отскочи да си купи 😀.

# 1 696
Някой има ли везната от новата брошура? Мнения?

# 1 697
  • have faith and be patient ..
Тостера /гофретник  3 в 1 го чакам и аз, изтървах ли го? От къде го купихтеее?

# 1 698
  • shumen
Пижамите и аз ходих днеска да видя,но не ми харесаха и се отказах.От другата седмица харесах детското бельо и шапките и ще се ходи за тях.

# 1 699
  • София
Тостера /гофретник  3 в 1 го чакам и аз, изтървах ли го? От къде го купихтеее?
И аз го дебнах отдавна, в Гърция го купих оня ден.

# 1 700
Може ли мнения за мелничките за пипер! Интересувам се и от ръчните и от електрическите.

# 1 701
Някой има ли везната от новата брошура? Мнения?
Ако е тази с многото копчета и показване на хранинелни стойности, имам я от повече от 5г. Доволна съм, точна е, малко трудно е отначало докато се схване как да се борави със стойностите. Иначе си се използва и като нормална везна, който не го интересуват калории и прочие.
Панайоту, имам и двете шиатсу възглавнички, използвам си ги. Но по-универсална е тази за врат, на повече извивки пасва.
Коледната питка сък сусам беше супер, но без късмети както си бях внушила....
Камембера го харесахме много, този от 1,59лв.
Сдобих се с желаните мелнички с пушена сол от Калахари и с микс с чили и подправки, бяха намалени на 2,49, с 50%. За многократна употреба са, но механизмът не е керамичен....Пушената сол е много интересна, микса с чили е прИЯтно лютив, освен ако не се прекали с него.
Мелничка за пипер имам електрическа и съм много доволна, регулира се колко ситно да мели. Моята е с друг дизайн, но предполагам иначе са еднакви.
И за яйцеварките, имам на Делимано яйцеварка. Много удобна вещ ми е. Не се пести само от вода Joy , пести и ток, ватовете са доста по-малко от тези на малкия електрически котлон. Отделно, не засичам нищо, просто включвам и тя си вари яйцата и си се изключва сама. Яйцата никога не са преварени и с потъмнели жълтъци. Стaват по- бързо, отколкото ако ги варя на котлона. Дори детето борави с машинката само. За хора консумиращи често яйца е много удобна. Не заема много място. Който предпочита да си вари яйца в канче- не му трябва.
Коледа мина и бананите и мандарините поскъпнаха....Joy

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 12:24 от dolce miele

# 1 702
Коледа мина и бананите и мандарините поскъпнаха....Joy
А, как така - вчера купувах мандарини по 1.15 лв/кг, бяха с червен етикет.

Електрическата подложка за легло как се справя, какви са ви впечатленията от нея?

# 1 703
Стори ми се днес, че мандарините бяха поне 1.50, но може да се бъркам с Кауфланд.....
Ел. подложката за легло е супер, чудесни са ми впечатленията. но не я видях в брошура?

# 1 704
Ел. подложката за легло е супер, чудесни са ми впечатленията. но не я видях в брошура?
Благодаря ти! Flowers Hibiscus От 3 януари е.
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=19213

# 1 705
  • 1st floor
Купих яйцеварка, та да не я мисля после. Вчера варихме с децата. Ми, хареса ми. Яйцата винаги ги забравям и никога не съм ги виждала с такъв хубав жълтък.  Laughing

Утре ще ходя за дънки. Дано има 34 и да са хубави. Искам от тъмните.

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 10:21 от НеПоКоРнА

# 1 706
Mи те и двете доставят удоволствие. Едното на врата, другото на гърба, кръста и краката до коляно.  Crazy
Имате ли я?

# 1 707
Аз имам седалката. За болки в гърба много ми помага.

# 1 708
  • На брега на реката
Може ли мнения за мелничките за пипер! Интересувам се и от ръчните и от електрическите.

И аз питах онзи ден, ама не бяха много добри мненията, но ММ взе електрическата. Харесва ми засега, може да се регулира едрината на смляното, само се чудя като и се изтощят батериите в неподходящ момент как ще процедирам. Явно ще трябва да имам винаги, нови батерии за смяна /6 бр. х ААА/.  Joy

# 1 709
  • Асеновград
Благодаря за отговорите за масажиращите възглавници.Дъщеря ми искаше такава и сега ще си  решава сама коя е по подходяща за нея.И аз взех яйцеварка, пробвах я доволна съм. Малкия яде само варени яйца за момента и няма начин да му разреша да включва газовия котлон и да си вари сам, с яйцеварката може да го направи. Купих и от малките квадратни тави, като размер за двама души ми идват идеално, що се отнася до покритието то на всичките незалепващи отиват бързо та няма какво да го мисля, надраска ли се в боклука.
Везната я имам от две години и си е с оригиналната батерия, не я ползвам често +1 за нея от мен.
От другата седмица ще ходя за https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=19129
Имам такива от Лидл от преди 4г. много удобни перът се и не са мръднали за разлика от другите които пускат. Ако сваря , няма да се налага моите да ги прехвърлям от обувка в обувка.Уплътняват добре, изолират подметките които не държат топло и релефа помага крака да се чувства по комфортно.Препоръчвам ги за в туристически обувки, за преходи ефекта е невероятен.

Общи условия

Активация на акаунт